acil yardım!!! üniversite notları eve gönderir mi

seninadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
87
0
kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var
içinizde okulu uzayanlar vardır
bu gibi durumlarda veli okula giderse okulun notlatı söylemeye alttan kaç ders kaldığını bildirmeye hakkı var mı????

aslinda olmamasi gerek ama bence ogrenebilir..aciktan soyle bence uzadi diye cunku buyuk ihtimal bende uzatacam bu sene ve simdiden soyluyorum uzayabilir diye..

Üniversiteler, öğrenciniz şu derslerden kaldı gibi bir kağıt göndermiyor ama velin kendisi öğrenmek isteyip okula başvurursa söyleyebilirler.

benimde uzadı ama 2.sene tekrar uzayacak en azından ders sayısını daha az bilsinler:KK43:((
ama bir yandan da notları iznin dışında öğrenilmesi pek mümkün değildir heralde????
ama emin diilim

Üniversiteden üniversiteye değişir.Bazıları gizli tutar sadece öğrenciye bildirirken bazıları açıklayabiliyor.

kesinlikle göndermez. artık 18 yaşının üstündesindir ve velin artık kendinsindir. aldığın notlardan sadece sen sorumlusun, bu sorumluluk bazen çok ağır olabiliyor yalnız dikkat. eve gönderseler de onlar sana kızsa ve sıkıntım geçse diyeceğin günlerin olabilir dikkat etmelisin

ayy ne velisi ne eve göndermesi yaa..
ilkokul çocuğu muyuz tabi ki olmaz öyle bişi..

yok cnm öyle bir şeyde ama ailen merak edip okula sorarsa söyleyebilirler en azından bizim okul söylüyor :KK70: kaç saat devamsızlıgına kadar :s

Kesinlikle göndermez diye bir şey yok.Gönderen okullar biliyorum.Hatta bazıları internet sitesinde direk yayınlıyorlar şifre kullanmadan her giren görebiliyor.

Bize kayıt esnasında sormuşlardı, notların eve gönderilmesini ister misiniz diye. bende sakıncası yok olabilir dedim ailemde gelsin dedi.. Her dönem sonu da geldi.. Ama sormadan göndericeklerini sanmam..

bizde sadece şifreyi bilen kişi internet üzerinden görebiliyor, herhangi bi yerde asılmıyor bile notlar ama biri gidip benim öğrenci belgemi transkriptimi alabilir öğrenci işlerinden. birçok üniversitede de öğrenci işleri veriyor bu tip belgeleri çok gizli şeyler değil sonuçta. örneğin kızım şuan stajda ama stajdan acilen transkript istediler verir misiniz dese ailenden biri okul da verir. yani okula gidip öğrenme ihtimalleri var. bence durumu uygun bir şekilde anlat, birçok arkadaşım kaldı o derslerden de falan filan...

her unv icin deişe bılır belki amaa benim bilgidigim veli die bişi yok ztn universitede:))) lise değil sonucta bızde okula bile alınmaz ögrenci harici kişiler istedigi kadar bilmem kimin velisiyim desin öle bi durum yoktu yani
ögrenmede olamaz koskoca insanların annesi babası unv gelıcekk bide notlari ögrenicek oda ayrı komik olur
şifresizse ögreneblrler onun dişinda kendin söylersen söylersin
unv herhangı bı kagıt yolluyo die bişi ben hiiç duymadim

tabiki eve bişey gitmyo:KK70: bizde sınav notları şifreli değildi ama gecip kaldgnı gösteren kısım sifreliydi. nerden neye bakacagını bilen bi anne baba olmaz ama rahat ol:)

X