- 19 Ekim 2022
- 1.707
- 4.558
- 29
-
- Konu Sahibi hayaller-2013
Benim isteme ve yüzük aynı gün kendi evimizde oldu. Ben masamı istediğim gibi süsledim. Ikramlık olarak kıymalı yaptırdık ve ayran aldık. Eşimde gelirken tatlı getirmişti onlarıda ikram ettik.Mrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdiden
Sarma , Kuru pasta, içli köfte, şık bir tatli, gül böreği. Karınlarını doyuracak seyler işte.Mrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdiden
valla bedavaya gittiğimi yine gördüm, anam babam taktı nişanda komşular felan eş kişisi tarafı bizde nişanda takılmıyor demişti…Erkek tarafı
Bi iki bılezık
Mustakbel Esınız bir set
Kendi ailenizde oglana altın kunye ve marka saat takmalı
Bızim oralar oyle
Bizim akşam olmuştu söz. En yakın akrabalar komşular gelmişti. Sadece yaşpasta ve meyvesuyu ikram etmiştik. Yüzükler takıldı. Takı olarak da eşim bilezikleri taktı, aile ve akrabalar da altın taktılar. Takı işi biraz geleneklere göre değişiyor. Bizim burda isteyen nişanda isteyen düğünde takar takısınıMrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdide
Kuzum Allah hayırlı etsin inşallahMrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdiden
Esınızı kız kardesı var mıvalla bedavaya gittiğimi yine gördüm, anam babam taktı nişanda komşular felan eş kişisi tarafı bizde nişanda takılmıyor demişti…
Verildikten sonra tek taş olayını anlamıyorum.Takı olarakta ben ayrı bi nişan yaptım çok üst düzey olmasa da ama ailem bi bilezik bi bileklik, eşim 2 bilezik taktı. İsteme sonrası da tek taşımı hediye etti. Tabi ayrı nişan yaptığımızdan takı töreni olmuştu. Takılarda o gün takılscaksa kutu syarlayıp misafirin takscağı para altını oraya atmasını sağlarsanız o merasimden kurtulabilirsiniz. Hiçte yapmayabilirsiniz. Ama nişanda elde edilen takı evlenecek çifte tuz biber oluyor. İyi geliyor. Onu da söyliyim.
Esınızı kız kardesı var mı
O evlenırken evlendırılırken bı bakın bakalım talepleri olacak mı karsıdan.
Sizde takılmıyorsa kıza, kızınıza nıye istediniz fılan dersınız ıcten içebı aydınlanırız yüzleşince
Gercekten cok sinirlendim Bızde adet degıl demelerine size.Var olmaz mı o günleri heyecanla bekliyorum bakalım ne yapacaklar
Gercekten cok sinirlendim Bızde adet degıl demelerine size.
Tabi erken sınırlenmıs olabılırım ama ıcımden bı ses kızlarını verirken catır catır talep ıcınde olacaklarına ya da yapılmayan seyler ıcın delıreceklerıne bı emınım nıyeyse. Beni de haberdar edin bari, benı gerdi derdisizi gordukce hatırlıcsm bu olayı, sinirlerim zıplıcak
Uzuldum sıkıntılarınız oldugunaHayır zaten bohça mohçayla uğraşmayın dedik yüklerini hafiflettik… Nişan oldu pastamızı yedirdik bir baktım herkes birşeyler yemek için mutfağa geçti şok oldum bir baktım babam dayım teyzeler takıyor eş tarafından kimse yok…
Söylemedik bir şey tabii onlar takılanı görünce biz bilmiyorduk bizde böyle adet yokki ayıp mı oldu dediler bizde o zamanlar iyi niyetli ailem anam babam gerek yok takmayın zaten dediler işte o gün kv bunlar tek lokmalık dedi herhalde ki evliliğimi bitirmeye sebep oluyordu kadın…
Maalesef çok şükür şimdi her şey yolunda ama bende senin gibi o günü bekliyor olacağımUzuldum sıkıntılarınız olduguna
Başta Bi pislik yaptılar bitti diye dusunmustum. Süregelen Bi durummuş
Aaa ne alaka uydurmuşlarvalla bedavaya gittiğimi yine gördüm, anam babam taktı nişanda komşular felan eş kişisi tarafı bizde nişanda takılmıyor demişti…
Kız kardeşimin de tanışma nişan vs hepsi aynı gün de oldu çünkü erkek tarafı 13-14 saatlik yoldan geliyor diye. Biz bir şey takmadık kız tarafı olarak ama onların adetleri mi bilmiyorum çeyrek vs takmışlardı :) ikrama gelince ; baklavaları onlar getirmişti. İçecekleri biz almıştık. İkram olarak da yaprak sarma, börek, bir çeşit tatlı kurabiye, bir çeşit tuzlu kurabiye, bir de yaş pasta yapmıştık.Mrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdiden
Yo evlilik teklifini önceden etmişti. Ailemle tanışıyodu ama isteme falan konuşulmamıştı. Teklif sonrası tarih ayarlamıştık. Dışarıda takıyordum ama aile içinde takmıyodum daha bilen yok diye. Eşim istedi ordayken hediye etmek istiyorum baban seni verdikten sonra dedi bende karşı çıkmadımVerildikten sonra tek taş olayını anlamıyorum.
Evlilik teklifi yapılır tek taş takılır o an.
Sonra kız evet dedı dıye ıstemeye gidilir.
Istenmıs ıs bıtmıs neyin teklıfı
Altın künye biraz libido killer bir şey değil mi yaErkek tarafı
Bi iki bılezık
Mustakbel Esınız bir set
Kendi ailenizde oglana altın kunye ve marka saat takmalı
Bızim oralar oyle