- 20 Şubat 2024
- 26
- 64
- 33
-
- Konu Sahibi hayaller-2013
Ben evde yaptım. Pasta sarma ve poğaça ikram ettik çay ve kahveyle. Önce usulen isteme oldu kahvelerle beraber. Sonra yüzükler takıldı ve çay sarma poğaça kısmına geçildi. Ondan sonra da bizde adettir herkes para atar kutuya. Kutu gezdirildi. Altın takacak olanlar yüzüklerden sonra taktı. Set ve bilezik takmışlardı bana. Kendi ailem takmadı nişanda ama. Organizasyon vs tutmamıştım. Şimdi olsa yine tutmazdım.Mrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdiden
Erkek tarafıMrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdiden
İkramlık kısmı da gelenler yemeklenmeli bence bız oyle yaptıkMrb. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var . Dün aileme anlattım onay verdiler. 1 ay içerisinde kendi evimde söz nişan bir olacak şekilde yapmak istiyoruz. Maddi durumum çok iyi değil o yüzden fazla masrafa giremeyecegim. Gelen kişiler 1 saatlik mesafeden gelecekler büyük ihtimal haftasonu ve öğlen saatlerinde yapacağız. Herkesin 1. Derece akrabası gelecek kalabalık olmayacağız. 20 kişiye yakın oluruz diye tahmin ediyorum. Öncelikle Gelen misafirlere neler ikram etmeliyim. Ve nisanda erkek ve kız tarafı ne takar. Her iki tarafında bütçesini zorlamayacaksın şekilde. Yardımlarınız icin teşekkür ederim simdiden
Çok teşekkür ederim .Bizde takı takılmadı, kız tarafına para takılırmış bi tepsiye herkes para koydu sadece. Taksaydık biz saat takacaktık ama.
İkram da size kalmış, sarma börek cupcake tarzı şeyler yakışıyor bence. Gün gibi düşünebilirsinizhayırlı olsun
Tesekkur ederimYani öncelikle kahve şart tabii ki sade bir şekilde kahve koyarsin . Tatlı ve içecek ikram edebilirsin. Ama tatlıyı erkek tarafı getirir yani bizim burda böyle en azından . Takı konusuna gelince bizim burda kiza bir yuzuk bir kolye bir bileklik takılır . Kız tarafı da erkeğe yüzük alır isterse Bileklik yada kolye de alabilir ama zorunlu degil
Evet tanıdığım var yemek yaptirabilirim teyzem o konuda en büyük destekcim.İkramlık kısmı da gelenler yemeklenmeli bence bız oyle yaptık
Otuz kısılık yemek yapabilir mısınız bılemıyorum bız caterınglere yaptırmıştık
kiz, dugune ne kaldi takacakErkek tarafı
Bi iki bılezık
Mustakbel Esınız bir set
Kendi ailenizde oglana altın kunye ve marka saat takmalı
Bızim oralar oyle