• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları acil yardım sondalı idrar verenler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bucucakir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
8
0
86
İstanbul
canım çok sıkkın kızımda 1 aylıktan beri idrar yolu enfeksiyonu oluyor. şimdi 6 aylık oldu. az önce academik hospitaldan geldim. hemen sondalı idrar ver ardından da voiding çekilecek dedi. ama kızımın kilosu çok iyi ateş yok kusma yok çok sağlıklı gözüküyor. sondalı idrar yaptıran var mı? çok mu zor olur bir de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı sondalı idrar için :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yarın sabah vermem lazım..:(

canım çok sıkkın kızımda 1 aylıktan beri idrar yolu enfeksiyonu oluyor. şimdi 6 aylık oldu. az önce academik hospitaldan geldim. hemen sondalı idrar ver ardından da voiding çekilecek dedi. ama kızımın kilosu çok iyi ateş yok kusma yok çok sağlıklı gözüküyor. sondalı idrar yaptıran var mı? çok mu zor olur bir de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı sondalı idrar için :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yarın sabah vermem lazım..:(

canım kesinlikle yaptırma bebeğin psikolojisini bozma kızlığına zarar verme ve buna benzer bir çok yan etkisi var benim kızımada dediler ama yaptırmadım özel hastaneye gittim altını yıkayıp kendileri takıyo poşeti geçmiş olsun canım :teselli:

merhaba canm öncelikle çok geçmiş olsun diyorum..
ben sondalı film çektimiştim.. benım böbreklerimde sorun vardı.. buyuzden yaptırdık..
ben lise son sınıfa giderken yaptırdım.. söyle söyleyim sana tam bi ızdırap oldu bana
çok kötü canım acıdı bır hafta tabiri caizse tuvaletimi yapamadım...
çok kötu birşey bence..
hastaneyi ayağıya kaldırdım.. ve acaba kızlıqım zarar gördu mü die de düşünmüyor değilim.. ve senin yawrun daha bebek.. yaptır veya yaptır diyemicem.. karar senın hayatım

ya sondalı olması şart değil ki, benim bebeğim erkek bizim doktorumuz da tedbir amaçlı idrar testi istemişti, biz test sonucunu beklerken emzirme odasında bizim gibi test sonucunu bekleyen birkaç kız bebek annesi vardı, o poşet bize nasıl bağlandıysa onlara da öle bağlandı, sondasız da yapılabiliyo, niye sonda dediler ki, bence başka bi hastaneye git, sezeryana girerken bana da sonda takıldı ben acı falan hissetmedim, çıkarırken de acı hissetmedim sonrasında da bi sorun yaşamadım ama daha 1 yaşında bi bebeğe sonda takılmaya ne gerek var, poşetle alsınlar idrarını, başka hastanelerle görş bence

canım sonda idrar deliğine takılıyor yani kızlıkla hiçbir bağlantısı yok, kızlığının olduğu yerin üstündeki küçük bir farklı deliğe takılıyor. kimide ağrı oluyo kimi hiç hissetmiyo bile...

Back