- 14 Mart 2024
- 94
- 22
- 33
-
- Konu Sahibi Dogamavitas
Olmayabilir belki o yüzden bir gün daha bekleyeyim diyorum ya çok silik belli belirsizAcilden gidip kan verebilirsiniz 2 saat icinde kesin sonuc almis olursunuz gebeliginiz hayirli olsun imkaniniz varsa hemen gidin
Anladım canım kan ver istersen bat ne zamandiÇok silik fotoğrafta görünmez sanmıyorum productor markası
4 gün gecikmedeyimAnladım canım kan ver istersen bat ne zamandi
Ver canım o zaman ya inşallah vardır4 gün gecikmedeyim
Canım gebelik var bence çünkü normalde asla çıkımıyor ben kaç kere yaptım kaş saat aonra baktığımda giç cizgi olmıyor yoksa bence bi kan ver hemenArkadaşlar bugün gecikmemin 3.günü bel ağrısı sağ kasık ağrısı halsizlik tüm belirtilere sahibim.Gecikmemin 1 ve 2.günlerinde productor early ile test yaptım negatif çıktı.Sonrasında kuruma çizgisi falan hiç çıkmadı.Bugün yani gecikmemin 3.gününde aynı markayla test yaptım 3 dk bekledim bir şey yoktu,1-2 saat sonra teste baktiğımda silik çizgi vardı.Productor early de bu zamana kadar hiç kuruma çizgisine rastlamadım.Sizde bakabilir misiniz yorum yapar mısınız
Şimdi tekrar aynı testten yaptım 2 dk da çok silik bir çizgi çıktı,kan vermek istiyorum ama yarın gideyim diyorum bugün pazarCanım gebelik var bence çünkü normalde asla çıkımıyor ben kaç kere yaptım kaş saat aonra baktığımda giç cizgi olmıyor yoksa bence bi kan ver hemen
Çok karışık duygular içindeyim hayırlısıysa olsunVer canım o zaman ya inşallah vardır
Varmı foto at bakalımŞimdi tekrar aynı testten yaptım 2 dk da çok silik bir çizgi çıktı,kan vermek istiyorum ama yarın gideyim diyorum bugün pazar
Foto da netleşmeyecek kadar silik çizgi fotosunu atamıyorum o yüzdenVarmı foto at bakalım
Hayırlısı olsun inaşallah haber verin mutlaka kan verirsenizFoto da netleşmeyecek kadar silik çizgi fotosunu atamıyorum o yüzden
Mutlaka haber vereceğim çok teşekkür ederim her şey için,hatta hep erken gebelik testi yaptım,akşam birde kaset test yapacağımHayırlısı olsun inaşallah haber verin mutlaka kan verirseniz