- 14 Mart 2024
- 90
- 21
- 33
-
- Konu Sahibi Dogamavitas
Geç döllenme ihtimalim var son ilişki tarihine göreArkadaşlar bugün gecikmemin 3.günü bel ağrısı sağ kasık ağrısı halsizlik tüm belirtilere sahibim.Gecikmemin 1 ve 2.günlerinde productor early ile test yaptım negatif çıktı.Sonrasında kuruma çizgisi falan hiç çıkmadı.Bugün yani gecikmemin 3.gününde aynı markayla test yaptım 3 dk bekledim bir şey yoktu,1-2 saat sonra teste baktiğımda silik çizgi vardı.Productor early de bu zamana kadar hiç kuruma çizgisine rastlamadım.Sizde bakabilir misiniz yorum yapar mısınız
Neden kimse bir şey yazmıyorGeç döllenme ihtimalim var son ilişki tarihine göre
Kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor acaba biliyor musunuzGecikmen varmis zaten kan verirsen kesinlesirdi
Testte pozitif duruyor
Baska test var mi canim elinde varsa tekrarla sabahKuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor acaba biliyor musunuz
Var sabah tekrarlayacağım ama insan böyle durumlarda panik oluyor çok karışık duygular içindeyim,buradan yazacak bir kaç insanın ağzına bakıyor gibiyimBaska test var mi canim elinde varsa tekrarla sabah
Haklisin canim hepimiz burada birbirimizle tanımadan biseyler paylasiyoruzVar sabah tekrarlayacağım ama insan böyle durumlarda panik oluyor çok karışık duygular içindeyim,buradan yazacak bir kaç insanın ağzına bakıyor gibiyim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizinHaklisin canim hepimiz burada birbirimizle tanımadan biseyler paylasiyoruz
İnsallah vardir heyecanin devam eder
Canım pek kuruma çizgisi gibi değil pembelik var yarın da var çıkarsa kan verirsin inşallah güzel haberler alırsınArkadaşlar bugün gecikmemin 3.günü bel ağrısı sağ kasık ağrısı halsizlik tüm belirtilere sahibim.Gecikmemin 1 ve 2.günlerinde productor early ile test yaptım negatif çıktı.Sonrasında kuruma çizgisi falan hiç çıkmadı.Bugün yani gecikmemin 3.gününde aynı markayla test yaptım 3 dk bekledim bir şey yoktu,1-2 saat sonra teste baktiğımda silik çizgi vardı.Productor early de bu zamana kadar hiç kuruma çizgisine rastlamadım.Sizde bakabilir misiniz yorum yapar mısınız
Yarın sabahı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok teşekkür ederim ama 2 saatte çıktığı için çok da umutlanmak istemiyorum,5-10 dk yı baz almak lazım diyorlarCanım pek kuruma çizgisi gibi değil pembelik var yarın da var çıkarsa kan verirsin inşallah güzel haberler alırsın
Öyle canım ama yaptığın testin güvenilirliği de önemli bazı testler kuruma çizgisi çıkarmıyor laboquick kaset test ve predictor marka erken gebelik testi bazı testler çıkarıyorYarın sabahı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok teşekkür ederim ama 2 saatte çıktığı için çok da umutlanmak istemiyorum,5-10 dk yı baz almak lazım diyorlar
Ben predictor early yaptımÖyle canım ama yaptığın testin güvenilirliği de önemli bazı testler kuruma çizgisi çıkarmıyor laboquick kaset test ve predictor marka erken gebelik testi bazı testler çıkarıyor
Görselde ki predictor early ise yüzde doksan dokuz gebelik var canım güvenilir bir testBen predictor early yaptım
Predictor ve productor diye testler var,benim ki productormuşGörselde ki predictor early ise yüzde doksan dokuz gebelik var canım güvenilir bir test
İkisi de iyi Bir marka canımPredictor ve productor diye testler var,benim ki productormuş
Resmi atsana canım markası neydiAz önce yaptım çok silik çıktı ilk 10 dk da
Acilden gidip kan verebilirsiniz 2 saat icinde kesin sonuc almis olursunuz gebeliginiz hayirli olsun imkaniniz varsa hemen gidinAz önce yaptım çok silik çıktı ilk 10 dk da
Çok silik fotoğrafta görünmez sanmıyorum productor markasıResmi atsana canım markası neydi