Acil yardım,silik çizgi

Dogamavitas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
90
21
33
Arkadaşlar bugün gecikmemin 3.günü bel ağrısı sağ kasık ağrısı halsizlik tüm belirtilere sahibim.Gecikmemin 1 ve 2.günlerinde productor early ile test yaptım negatif çıktı.Sonrasında kuruma çizgisi falan hiç çıkmadı.Bugün yani gecikmemin 3.gününde aynı markayla test yaptım 3 dk bekledim bir şey yoktu,1-2 saat sonra teste baktiğımda silik çizgi vardı.Productor early de bu zamana kadar hiç kuruma çizgisine rastlamadım.Sizde bakabilir misiniz yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_3432.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 55
Geç döllenme ihtimalim var son ilişki tarihine göre

Var sabah tekrarlayacağım ama insan böyle durumlarda panik oluyor çok karışık duygular içindeyim,buradan yazacak bir kaç insanın ağzına bakıyor gibiyim
Haklisin canim hepimiz burada birbirimizle tanımadan biseyler paylasiyoruz
İnsallah vardir heyecanin devam eder

Canım pek kuruma çizgisi gibi değil pembelik var yarın da var çıkarsa kan verirsin inşallah güzel haberler alırsın

Canım pek kuruma çizgisi gibi değil pembelik var yarın da var çıkarsa kan verirsin inşallah güzel haberler alırsın
Yarın sabahı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok teşekkür ederim ama 2 saatte çıktığı için çok da umutlanmak istemiyorum,5-10 dk yı baz almak lazım diyorlar

Yarın sabahı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok teşekkür ederim ama 2 saatte çıktığı için çok da umutlanmak istemiyorum,5-10 dk yı baz almak lazım diyorlar
Öyle canım ama yaptığın testin güvenilirliği de önemli bazı testler kuruma çizgisi çıkarmıyor laboquick kaset test ve predictor marka erken gebelik testi bazı testler çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…