Acil yardim ozellikle avukatlar

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
29
Merhaba buraya defalarca yazdim neolur bana akil yardim edin ozellikle avukat olan varsa ve lutfen ama lutfen yargilamayin sonunda cok sukur bosandim esim beni aldatti dovdu neler neler cok uzun cok.sukur bosandim hic bi davaya katilmayan adam karar mahkemesine geldi ve cocuk her hafta sonu 15 tatilde 1 hafta ve yaz tatilinde 1 ay yatili verildi babasina kizim henuz 2 yasinda babasini tanimiyo kucagina bile gitmek istemiyo bunlar kotu insanlar sirf beni uzmek icin kizimi yatili alacaklar Allah askina oda babasidir falan demeyin adam cins evlendikten sonra gordum kaynanam bakacak ve ortam kotu yazlari dugunler oluyolar 1000 lerce insan cocugu salip birakacak bi tip kaynanam var neler duyuyoruz bende keske demek istemiyorum bunca zaman ne bana ne cocuguma maddi manevi destegi asla olmadi ne olur akil verin yardim edin yalvaririm caresizim napabilirim

Nasıl bir ay yatılı izin verilir ya iki yaşındaki çocuk için? İnsan kafayı yer. Ne yapın ne edin göndermeyin. İki yaşındaki çocuk anneden ayrı duramaz ki siz doğru dürüst tanımıyor diyorsunuz.

Aynen oyle ama elimden bisey gelmiyor kafayi yiyecem

Öncelikle iyi akşamlar.Karar kesinleşti mi bilmiyorum ama kesinleşmedi ise hemen istinaf yoluna gidin yani kararı temyiz edin,iki yaşındaki bir bebeğin babaya yatılı verilmesi normalde olmaz, karar kesinleştiyse de her zaman aile mahkemesine bu hususta dava açabilirsiniz

Bi avukatimiz var acamayiz falan dio ve ben suphe ediyorum artik rusvetmi verdiler die ve bu islerden hic anlamiyorum

Bu mantıkta bir baba bir ay cocuk bakmaz bu mantıkta bir kaynana torununa bir ay bakıcılık yapmaz korkmayın.

Maddi durumum yok tekrar bi avukat tutamam nasil yapacam ne yapacam bilmiyorum

Avukatima dedim temyize gonderelim ne gerekiyosa dedim bisey cikmaz dedi

Avukatima dedim temyize gonderelim ne gerekiyosa dedim bisey cikmaz dedi

Çıkar çıkmaz olur mu, sizin bakımında muhtaç bi çocuk var ortada, ayrıca babanın da şiddet problemi var . Okul çağına kadar sizin gözetiminizde görüşmeleri lazım. Yatılı sürelerin bu kadar uzun olması normal değil. Avukatınız uğraşmak istememiş heralde.

Belkide off bilmiyorum napacagimi inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…