Merhabalar canım yazdıklarını okudumda sen sanırım düğün çeyizinle karıştırdın :) biz şöyle yaptık; söz bohçası yaptık içinde erkeğe bir pijama takımı (kayınvalidem oğlum pijama takımı giymiyor eşofman takımı al istersen kızım dedi eşofman takımı aldım) , terlik, atlet, boxer, gömlek, çorap, havlu, ayakkabı (sözde giyeceği ayakkabı) vardı.
Söz bohçası pek teferruatlı olmaz canım. Nişan bohçası çok detaylı olur.
Ben şimdiye kadar aldıklarımı yazıyorum pijama takımı,esofman takımı, gömlek, tshirt, pantolon, atlet, külot,çorap, traş takımı, Yüz bakım ürünleri ( traş köpüğü, kremi, duş jeli, sabunu, şampuanı vs.. ) bohça, seccade, havlu, tekke, tesbih, nişanda giyilecek ayakkabısı ve takımıda alınacak, ayrıca bir pantolonda almak istiyorum birde jilet aldım ama traş makinasıda olsun bohçanın içinde herşey tam takım olsun istiyorum canım.
Birde ben kayınvalidemle öz anne kız gibiyiz bana her şeyi açık açık söylüyor kızım dedi anne baba dedeler anneanneler babaanneleri yengeleri halaları vs bohçaya katmayalım sadece sana ve berkana yapılsın dedi yoksa ben altından kalkamam dedi bende tamam dedim. O yüzden biz sadece birbirimize yapacağız böylece en güzel şeyleri birbirimize almış olacağız. sen bi kayınvalidene sor yada sordur bakalım başkalarına bohça yapılacak mı. Yapılacaksa o bohçaları nişan bohçasıyla beraberde verebilirsin düğün yapılacağı zaman hediye gibide verebilirsin. Aklına birşey takılırsa sor cnm unuttuğum bir şeyler olduğunu düşünüyorum :)