• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi acil yardım,memede iltihap ve sütten kesmek !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
kızlar acil yardım lütfen, kızım 15 aylık. aşırı emiyor,gece saat başı kalkar. 4 gün önce meme ucumu ısırdı, iltihap kaptı sol memem. doktor antibiyotik verdi oradan emzirme dedi. ben kafayı yemek üzereyim. sağıp atıyorum. kızım hep sağdan emmek zorunda kaç gündür ama sütüm az geliyor sırf oradan emdiği ve sık emdiği için. o meme ucumda acımaya başladı. herkes bıraktır diyor .ne yapsam ki. bir de eşim görevde sürekli, annelere uzakta hep yalnızım yani. gece resmen atıyor kendini , süt veriyorum su veriyorum almıyor. yavaş mı bıraktırayım, nasıl oluyor sütten kesmek? gündüz vermedim bugün, oyalıyorum ama gece uyku arasında emer sabaha kadar.ne yapıcam nasıl yapıcam bir akıl verin bana ne olur. memeden kesince, göğüsteki süt noluyor sağıp atıyormusunuz ? yoksa kendi kendine mi gider o süt.

Son düzenleme:
kızlar acil yardım lütfen, kızım 15 aylık. aşırı emiyor,gece saat başı kalkar. 4 gün önce meme ucumu ısırdı, iltihap kaptı sol memem. doktor antibiyotik verdi oradan emzirme dedi. ben kafayı yemek üzereyim. sağıp atıyorum. kızım hep sağdan emmek zorunda kaç gündür ama sütüm az geliyor sırf oradan emdiği ve sık emdiği için. o meme ucumda acımaya başladı. herkes bıraktır diyor .ne yapsam ki. bir de eşim görevde sürekli, annelere uzakta hep yalnızım yani. gece resmen atıyor kendini , süt veriyorum su veriyorum almıyor. yavaş mı bıraktırayım, nasıl oluyor sütten kesmek? gündüz vermedim bugün, oyalıyorum ama gece uyku arasında emer sabaha kadar.ne yapıcam nasıl yapıcam bir akıl verin bana ne olur. memeden kesince, göğüsteki süt noluyor sağıp atıyormusunuz ? yoksa kendi kendine mi gider o süt.

http://www.kadinlarkulubu.com/beslenme/427088-bebegim-memeden-ayrilmiyor-yardim.html
canım şu başlıga gir bak herşey ayrıntısı ile yazıyo:40::40::40:

Son düzenleme:
canım başlık nerede linki yazsaydın keşke.

yazmışsın canım ya pardon.
kızlar ne olur bir şeyler yazın

öncelikle geçmiş olsun cnm.

maşallah 15 aylık olmuş artık.gece çok sık kalkmasının nedeni doymuyordur.gece yatmadan önce bence muhallebi yedir ve yavaş yavaş kestirebilirsin.tabi emzirmek istemiyorsan..

emmedikçe zaten sütün kesilir.sürekli sağmaya çalış..
mastit olmamaya çalış.ben çok çektim çünkü mastitden..

iltihaplıysa emzirme sakın masllah 15 ay emmiş daha ne olsun benim oğlum 3 buçuk ay emdi bu kadar üzülme yani üstelik sütümde çok vardı ama emmedi bende çok üzülmüştüm bırakması içinde göğüs ucuna tadını sevmediği şeylerden sür belki bi daha tutmaz

Son düzenleme:
iltihaplı memeyi sağıyorum zaten.öbür memeden emziriyorum ama az geldiği için ve iltihaplı memeye alışkın olduğu için gece çok ağlıyor. gündüz aklına gelmez emmek ama gece sabaha kadar mutlaka bir beş kere enaz kalkar emmeye. bu gece ne olcak bakalım. gündüz hiç emzirmedim. bir ara emzirdim demin uyurken uyandı ağladı. azaltarak bıraktırcam artık ne yapayım. kıyamıyorum da. bıraktrınca göğüsteki süt ne oluyor.kaç günde gidiyor göğüsten

iyilesene kadar emzirmeyin ama sonra en az 2 yasina kadar emizirin bence.gecmis olsun.anne sutu mucize bence bebeginizi mahrum etmeyin.onun sagligi icin.ben ilk oglumu 14 aylikken sutumu kestim yemiyordu.doktoru dinledik ve kestik.2 hafta sonra 1 hafta arayla 2 kere havale gecirdi.hastaliktan kurtulamadik .simdi 1yasindaki oglumu en az 2 yasina kadar emzircem rabbim izin verirse insallah.

bendede aynı sorun var emmiyor sol göğsümü 3,5 aylık ne yapacağımı şaşırdım fikri olan varmı?

Son düzenleme:
Back