- 15 Ocak 2024
- 104
- 14
- 13
- 30
- Konu Sahibi kadinsal5538
-
Dostum dedigjm insan madse icirildm bana hapi verdiler ic diye ertesi hapi noKurban oldum derken?
Kasiklarimda agri var ama hicbirsey yokEn mantıklısı gidip siz farklı marka iki tane daha test alıp sabah ilk idrarda bakın bence hamile olmanız yüzde bir bile değil... Hala çizgi çıkarsa gidip kan verin belki o milyonda birin başına gelecek şey sizin başınıza gelmiş olabilir
İtmişler.Kotu yola dusuruldum dedi
Emin olmadığınız şey için kendinizi mi öldürceksiniz.ilginç gerçekten ama ben birşey merak ettim başlığa bakılırsa sana da bu konu dalga geçilmelik gibi geliyor belliki o zaman niye yazdın herkesin düşüncesinin öyle olacağını bildiğin halde ..Uyuatrcu madee vaerdj ortamda inanma kardesj. Ben dalga gecmeyin ben suan kotuyum kendime zarar verme esigindeyim
Eğer ağır maddelerden bahsediyorsan alkol gibi değil de, senin bu bağımlılıktan da kurtulman gerek. Onu kullanan maalesef her şeyi yapar. Kendini de satar uyuşturucu için. Çünkü yoksunluğa giriyor insan kullanmayınca. Maalesef destek almalısın sen istemesen de istemesen de bunu çok yakın biriyle paylaş destek al.Uyuatrcu madee vaerdj ortamda inanma kardesj. Ben dalga gecmeyin ben suan kotuyum kendime zarar verme esigindeyim
Hayir iftira attilar uzerime karakolluk oldumSonra bi daha mi gittin yanlarina?
Sen olnussun adet ben olmadi. HicEvet kullandım ama ben yakinalmadan 3gün once başlamıştım tarlusala 17 kasimda oldu 19 kasimda ella kullandım tarlusal 21 kasim bitti 22 kasim kanamam oldu bebek rahime yerlesmemistir bu kısa sürede dimi kanamqm da oldu 45 gun sonra da tekrar tarlusalla adet oldum bende korkuyorum
Her hamilelikte belirti de olmaz bu psikolojik te olabilir kendinizi belirtye şartlamış olabilirsinizDostum dedigjm insan madse icirildm bana hapi verdiler ic diye ertesi hapi no
Kasiklarimda agri var ama hicbirsey yok
İsteğiniz dışında mı birliktelik oldu?Kotu yola dusuruldum cok mu komik ya
Abla ben kullanmiyordum beni dusueduler yemin ederkim yasakli madde nescafe icine atmislar ben kendime geldigimde bayilacaktimEğer ağır maddelerden bahsediyorsan alkol gibi değil de, senin bu bağımlılıktan da kurtulman gerek. Onu kullanan maalesef her şeyi yapar. Kendini de satar uyuşturucu için. Çünkü yoksunluğa giriyor insan kullanmayınca. Maalesef destek almalısın sen istemesen de istemesen de bunu çok yakın biriyle paylaş destek al.
Alkol gibi bir şeyse de lütfen güvenmediğiniz kişilerle veya kendiniz içince yapabileceklerinizden emin olmuyorsanız içmeyin. Reşit misiniz?
Hayir sen bu insanlarin yaninda kac gun kaldin ki 1 ocak 7 ocak 8 ocak. 10 gun yanlarindan hic ayrilmadin mi?Hayir iftira attilar uzerime karakolluk oldum
Sen olnussun adet ben olmadi. Hic
Madem tecavüz ediyor üç defa hem de, neden boşalma olmuyor anlamadım ben hiçbir şey..Arkadaslar 0Ocqk 1 iliski yasadim bosalma olmadi
Ocak7 iliskk yasadim tekrar bosalma olmadi 8 tekrar yasadim bosalma olmadi ama ben korktum ne olur olmaz diye ertes 72 kullandim 24 saat icinde adet olmam gerekiyor olmadim bir kac erken gebelik test yaptim negatif bgn yaptm hafif silik cizgi cikti digerlerj hep negatif cikti ama tarlusal aldim iki gundur kullaniyorum birsey yok kasiklarimda agri oluyor goguslerimde hassasiyet bir sey yok ama cok korkuyorum yardimci olun lutfen
Wvetİsteğiniz dışında mı birliktelik oldu?
Ee canım maalesef bunun adı ilişki değil başka bir şey. Sen peki boşalma olmadığını nerden biliyorsun yani hatırlayabiliyor musun o anları yoksa hiç mi yok sende sana anlatılanlara göre mi öyle dedin :/ şikayetçi olmalısın ayrıcaAbla ben kullanmiyordum beni dusueduler yemin ederkim yasakli madde nescafe icine atmislar ben kendime geldigimde bayilacaktim
Ya anlamiyorsuniz aile oldurur beniBence sizin asıl sorununuz sevgilinizin bosalamiyor olması. Üç defa ilişki yaşayıp boşalma olmuyorsa bu neyin ısrarı...
Abla ben kullanmiyordum beni dusueduler yemin ederkim yasakli madde nescafe icine atmislar ben kendime geldigimde bayilacaktim
Polise gidip şikayetçi olun, bu yaptıkları suç.
Karakolda, size uyuşturucu madde verip tecavüz ettiklerini söylemediniz mi? 1 ocakta yaptılar bunu, sonrakilerde neden gittiniz ki?Hayir iftira attilar uzerime karakolluk oldum
Bosalma olmadi.dedk bana ama sen bunu ic dedk nolur nolmazEe canım maalesef bunun adı ilişki değil başka bir şey. Sen peki boşalma olmadığını nerden biliyorsun yani hatırlayabiliyor musun o anları yoksa hiç mi yok sende sana anlatılanlara göre mi öyle dedin :/ şikayetçi olmalısın ayrıca
1 ile 7 si arasi da orda mi kaldin ? Kalmadiyssan neden geri dondun oraya?Bosalma olmadi.dedk bana ama sen bunu ic dedk nolur nolmaz
Aile sorunlarim vardi mecburiyetten gittim yanlarina ama hergun birsey olumca kadin siginmaya gittim ailem geri aldiKarakolda, size uyuşturucu madde verip tecavüz ettiklerini söylemediniz mi? 1 ocakta yaptılar bunu, sonrakilerde neden gittiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?