- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
- 103
- Konu Sahibi Chamomileee
-
Bak benim aldigim test buydu, fiyati da oyle cok pahali degilMerhaba arkadaslar benim adetime 1hafta var.resim koyucam simdi.iki gundur bir kasinma var dayanilmaz.alttan baktigimda beyaz tortular seklinde biseyler var.vajinal mantar galiba.arastirdim ve bence mantar.adetime 1hafta var.sizce hamilemiyim? Ve hamileysem 3haftalikdir muhtemelen ama mantar var o nasil olucak hic bilgim yok.basina boyle is gelen varmi lutfen cevaplayinmoralim cok bozukkEki Görüntüle 2285999
Evet canim herkes diyodu erken cikmiyo ama bende ilk hamileligimdede 1hafta oncesinde cikmisti.hatta bu ay 10gun oncesindede test yaptim cikti .resimde bilmem gore bilecekmisinizCanim muhtemelen daha cok yeni hamileligin, birkac gun sonra tekrarla bence, kalem test var ben ondan yapmistim iliskiden 5 gun sonrasini bile kapsiyor adet olmasan da
Ben azeriyim canim bilmem burada bulabilirmiyim bu testten.bu sayfayi cok seviyorum cok bilgilendirici paylasimlar oluyo o yuzden caktirmadan turkce konusuyorumBak benim aldigim test buydu, fiyati da oyle cok pahali degil
Hamilesin benceBen azeriyim canim bilmem burada bulabilirmiyim bu testten.bu sayfayi cok seviyorum cok bilgilendirici paylasimlar oluyo o yuzden caktirmadan turkce konusuyorum
Ya gozun aydin cok sevindim senin adinaEvet canim herkes diyodu erken cikmiyo ama bende ilk hamileligimdede 1hafta oncesinde cikmisti.hatta bu ay 10gun oncesindede test yaptim cikti .resimde bilmem gore bilecekmisinizEki Görüntüle 2286065
Allah agzindan duysun canimmHamilesin bence
Evet gercekten zor 1bucuk yillik evliyim.ilk hamileligim 1yilimizda ogrendim.malesef kalbi durduYa gozun aydin cok sevindim senin adinaama cok zormus hamilelik ben neler cekiyorum neler
Farkli ulkelerde farkli versiyonlari vardir umarim, insan sabredemiyor birkac gun de olsa sana hak veriyorumBen azeriyim canim bilmem burada bulabilirmiyim bu testten.bu sayfayi cok seviyorum cok bilgilendirici paylasimlar oluyo o yuzden caktirmadan turkce konusuyorum
Evet ya beklemek cok zorrFarkli ulkelerde farkli versiyonlari vardir umarim, insan sabredemiyor birkac gun de olsa sana hak veriyorum
Ben hamileyim zatenEvet gercekten zor 1bucuk yillik evliyim.ilk hamileligim 1yilimizda ogrendim.malesef kalbi durdukurtaj oldum.bu ilk defa .insallah kesinlesir hamileligim.Allah sana da nasip etsin canimm en hayirlisindan
Zamani geldiyse olur Allah'ın da izniyleEvet ya beklemek cok zorr
Aa gercektenmii ne guzell.sag salim kucagina al insallah.insanoglu hep biseylerden sikayetci zatenBen hamileyim zatenbende istifra ediyorum surekli midem bulaniyor ondan sikayetciyim, insan nankor olmasin kiminin sikayeti kiminin dilegi
InşAllah inşAllahAa gercektenmii ne guzell.sag salim kucagina al insallah.insanoglu hep biseylerden sikayetci zatenkac haftalik?
Ay canim kiyamamm kiz o zaman bence kizlar yerinde duramiyoInşAllah inşAllah13 haftalik suan ama ogrendigimden beri rahat durmuyor esek
Teşekkür ederim canım Rabbim Tez zamanda isteyen herkesin önce karnını sonra kucağını doldursun inşallahKafaya tanımadığın anda oluyo canım Allah en kısa zamanda yatırsın bu duyguyu bana şükür tattırdı ilk çocuğunda bizde çok denemistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?