Acil yardim lutfennn!!!!

Bak benim aldigim test buydu, fiyati da oyle cok pahali degil

Eklentiler

• Screenshot_20190707-000927.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 28
Canim muhtemelen daha cok yeni hamileligin, birkac gun sonra tekrarla bence, kalem test var ben ondan yapmistim iliskiden 5 gun sonrasini bile kapsiyor adet olmasan da
Evet canim herkes diyodu erken cikmiyo ama bende ilk hamileligimdede 1hafta oncesinde cikmisti.hatta bu ay 10gun oncesindede test yaptim cikti .resimde bilmem gore bilecekmisiniz

Evet canim herkes diyodu erken cikmiyo ama bende ilk hamileligimdede 1hafta oncesinde cikmisti.hatta bu ay 10gun oncesindede test yaptim cikti .resimde bilmem gore bilecekmisinizEki Görüntüle 2286065
Ya gozun aydin cok sevindim senin adina ama cok zormus hamilelik ben neler cekiyorum neler

Ya gozun aydin cok sevindim senin adina ama cok zormus hamilelik ben neler cekiyorum neler
Evet gercekten zor 1bucuk yillik evliyim.ilk hamileligim 1yilimizda ogrendim.malesef kalbi durdukurtaj oldum.bu ilk defa .insallah kesinlesir hamileligim.Allah sana da nasip etsin canimm en hayirlisindan

Ben azeriyim canim bilmem burada bulabilirmiyim bu testten.bu sayfayi cok seviyorum cok bilgilendirici paylasimlar oluyo o yuzden caktirmadan turkce konusuyorum
Farkli ulkelerde farkli versiyonlari vardir umarim, insan sabredemiyor birkac gun de olsa sana hak veriyorum

Evet gercekten zor 1bucuk yillik evliyim.ilk hamileligim 1yilimizda ogrendim.malesef kalbi durdukurtaj oldum.bu ilk defa .insallah kesinlesir hamileligim.Allah sana da nasip etsin canimm en hayirlisindan
Ben hamileyim zaten bende istifra ediyorum surekli midem bulaniyor ondan sikayetciyim, insan nankor olmasin kiminin sikayeti kiminin dilegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…