Acil yardim lutfennn!!!!

Merhaba arkadaslar benim adetime 1hafta var.resim koyucam simdi.iki gundur bir kasinma var dayanilmaz.alttan baktigimda beyaz tortular seklinde biseyler var.vajinal mantar galiba.arastirdim ve bence mantar.adetime 1hafta var.sizce hamilemiyim? Ve hamileysem 3haftalikdir muhtemelen ama mantar var o nasil olucak hic bilgim yok.basina boyle is gelen varmi lutfen cevaplayin🙏🙏moralim cok bozukkEki Görüntüle 2285999
Bak benim aldigim test buydu, fiyati da oyle cok pahali degil

Eklentiler

• Screenshot_20190707-000927.webp
    Screenshot_20190707-000927.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 28
Canim muhtemelen daha cok yeni hamileligin, birkac gun sonra tekrarla bence, kalem test var ben ondan yapmistim iliskiden 5 gun sonrasini bile kapsiyor adet olmasan da
Evet canim herkes diyodu erken cikmiyo ama bende ilk hamileligimdede 1hafta oncesinde cikmisti.hatta bu ay 10gun oncesindede test yaptim cikti .resimde bilmem gore bilecekmisiniz😁😁
IMG_20190707_011019.webp

Evet canim herkes diyodu erken cikmiyo ama bende ilk hamileligimdede 1hafta oncesinde cikmisti.hatta bu ay 10gun oncesindede test yaptim cikti .resimde bilmem gore bilecekmisiniz😁😁Eki Görüntüle 2286065
Ya gozun aydin cok sevindim senin adina😍 ama cok zormus hamilelik ben neler cekiyorum neler

Ya gozun aydin cok sevindim senin adina😍 ama cok zormus hamilelik ben neler cekiyorum neler
Evet gercekten zor 1bucuk yillik evliyim.ilk hamileligim 1yilimizda ogrendim.malesef kalbi durdu😔kurtaj oldum.bu ilk defa .insallah kesinlesir hamileligim.Allah sana da nasip etsin canimm en hayirlisindan

Ben azeriyim canim bilmem burada bulabilirmiyim bu testten.bu sayfayi cok seviyorum cok bilgilendirici paylasimlar oluyo o yuzden caktirmadan turkce konusuyorum😁😁😁
Farkli ulkelerde farkli versiyonlari vardir umarim, insan sabredemiyor birkac gun de olsa sana hak veriyorum 🤗🤗🤗

Evet gercekten zor 1bucuk yillik evliyim.ilk hamileligim 1yilimizda ogrendim.malesef kalbi durdu😔kurtaj oldum.bu ilk defa .insallah kesinlesir hamileligim.Allah sana da nasip etsin canimm en hayirlisindan
Ben hamileyim zaten 😋 bende istifra ediyorum surekli midem bulaniyor ondan sikayetciyim, insan nankor olmasin kiminin sikayeti kiminin dilegi 😟😟

Back
X