Acil yardim lutfennn!!!!

Chamomileee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
61
13
8
32
Merhaba arkadaslar benim adetime 1hafta var.resim koyucam simdi.iki gundur bir kasinma var dayanilmaz.alttan baktigimda beyaz tortular seklinde biseyler var.vajinal mantar galiba.arastirdim ve bence mantar.adetime 1hafta var.sizce hamilemiyim? Ve hamileysem 3haftalikdir muhtemelen ama mantar var o nasil olucak hic bilgim yok.basina boyle is gelen varmi lutfen cevaplayinmoralim cok bozukk

Canım gebelık olma ihtimali var cunku belirsiz cıkmış ikinci cizgi bence hemen kan ver ve doktora görün

Bir hafta varken ama çıkarmı ki kanda benimki bir gün oncesinde 2.30 çıkmıştı. Adetten 4 gün sonra baktığımda öğrenmiştim. Biraz daha beklemeni oneririm. İns hamilesindir

Bir hafta varken ama çıkarmı ki kanda benimki bir gün oncesinde 2.30 çıkmıştı. Adetten 4 gün sonra baktığımda öğrenmiştim. Biraz daha beklemeni oneririm. İns hamilesindir
Benim ilk hamileligimde de boyle cikmisti 1 hafta oncesinde.ama malesef bebegin kalbi durdu 8haftada.onun icin tedirginim ya bebek varsa bide vajinal mantar varsa?!

Kızlar iyi aksamlar bende adetim gecikti 1 gün sabah test yaptım sonuç bu direk ikinci silik çizgi belirdi ama kararsız kaldım sizce de oylemi

Eklentiler

• 20190706_230634.webp
    13 KB · Görüntüleme: 49
İdrarda çıkan kanda kesinnn çıkar canım. Mantar için korkmana gerek yok hamile kadınların %85 mantar ve idrar yolu enfeksiyonu geçirir doktor ona göre ilaç veriyor. Biran evvel kan ver muayne ol ve tedaviye başla

Kızlar iyi aksamlar bende adetim gecikti 1 gün sabah test yaptım sonuç bu direk ikinci silik çizgi belirdi ama kararsız kaldım sizce de oylemi

Canım silik bir çizgi var evet ama renk dağılmasıda olmuş. Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlamanda fayda var

Canım aynı durumu bende yaşadım adet olmam gereken gün yapmıştım bu markaya güvenme derim sabah yaptım böyle dağınık ve ikinci çizgim silikti aynı gün kan verdim sonuç 1.20 negatifti

Canım aynı durumu bende yaşadım adet olmam gereken gün yapmıştım bu markaya güvenme derim sabah yaptım böyle dağınık ve ikinci çizgim silikti aynı gün kan verdim sonuç 1.20 negatifti
Ne zaman bu testten alsam böyle oluyo pazartesi başka markayla denicem hayırlısı olsun bi tane yavrum var rabbim tüm evlâtları korusun ama insan merak ediyo işte

Yarın sabah ilk örnekle testinizi tekrarlayın var gibi
Eğer enfeksiyon mantar falan da varsa doktorunuz önlemini alır en baştan bol su için iyi gelir :)

Ne zaman bu testten alsam böyle oluyo pazartesi başka markayla denicem hayırlısı olsun bi tane yavrum var rabbim tüm evlâtları korusun ama insan merak ediyo işte
Haklısın canım ne kadar heyecanlanmıştım bende 9 aylık evliyim ocaktan beri deniyoruz kaç sefer doktora gittim hiç bir sıkıntın yok dedi bi daha gelme bu konuyla dicekti kadın nerdeyse

Haklısın canım ne kadar heyecanlanmıştım bende 9 aylık evliyim ocaktan beri deniyoruz kaç sefer doktora gittim hiç bir sıkıntın yok dedi bi daha gelme bu konuyla dicekti kadın nerdeyse

Kafaya tanımadığın anda oluyo canım Allah en kısa zamanda yatırsın bu duyguyu bana şükür tattırdı ilk çocuğunda bizde çok denemistik

Cook.tewekkurler canim cok rahatlattin beni bebek varsa bisey olacaginda korkuyodum

Gebelik olabilir canım
Mantar ve ya enfeksiyon varsa da 12haftadan önce bir ilaç verilmiyor diye biliyorum doktora görün bence bir an önce

Yarın sabah ilk örnekle testinizi tekrarlayın var gibi
Eğer enfeksiyon mantar falan da varsa doktorunuz önlemini alır en baştan bol su için iyi gelir :)
Cok rahatlatici konusuyosunuz canlarim mantar cok korktugum bisey insallah bir zarar vermer.1hafta sonra adet gunumde tekrar test yapip yazicam burya

Canim muhtemelen daha cok yeni hamileligin, birkac gun sonra tekrarla bence, kalem test var ben ondan yapmistim iliskiden 5 gun sonrasini bile kapsiyor adet olmasan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…