4 aylik çok güzel bir kizim var ama gunduzleri hic uyumuyor 2 aylik olana kadar ne gece ne gündüz uyudu çok şükür 2 aylıktan sonra geceleri uyumaya başladı ama gündüz uykusu hic yok beşiğinin basında 1 saat sallıyorum banamisin demiyo ama ayağıma aldığım anda uyuyor bende biraz uyusun diye mecburen hep ayağımda uyutuyorum gunduzleri ama hiçbirşey yapamıyorum ne yapıcım benimle aynı durumda olan var mi
benim oğlum da 5 aylık oldu. gündüz bi uyku pozisyonu var. o pozisyona sokmazsam sanırım sittin sene uyumaz benimki de. o pozisyon da şöyle iyice uykusu gelince yatağın üstüne sırtüstü bırakıyorum, ağlamaya başlıyo, ağlarken yan çevirip ağzına emziği takıveriyorum. anında uykuya dalıyo. şanslıysam 2 saat bile uyuyabilir. ama uykusu olması lazım. karnı tok olması lazım.
benimkinide uyutmaya çalışırken değişik pozisyonlar keşfettik 2 aylıkken yüz üstü uyuyordu hatta bi ara o kadar abartmıştıki geceleri bile yüzüstü koymasam uyumuyordu. elleriyle kendini uyandırıyordu sonra kundak yaparak uyutmayı denedim ona alıştı şimdi ellerini sarıp ağzınada emziği verince anında uyuyo sallamaya gerek bile yok. 8 aylık oldu hala böyle uyuyo.