• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım lütfen !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi fat.ay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fat.ay

Ziyaretçi
arkadaşlar benm saçlarım siyahtı ve dün koleston açıcı denedim. ama sonuç felakettt. saçımın dipleri turuncu oldu ortaları kızıl, uçları ise siyah. ama dip rengi o kdar sırıtıyo ki ne yapacağımı şaşırdım. o kadar kötü ki bugün ki iş görüşmemi iptal ettim :) yardımınızı bekliorum kıslar lütfen...

yardım edecek yok mu kıslarr bekliorum ???

Canım bende siyah saç rengimi kendim açtım az önce fotoğrafıda koydum hatta konu açtım

Bence sen açıcı ile kendin yapamamış olabilirsin ne kadar duruttun saçında heryere eşit miktarda sürdünmübilmiyorumkismile

45 dk beklettim ama bende yapamadım sanırım. peki canım şimdiki halim için bir önerin var mı. turunculukları kapatmak için koyu bir renk aldım. denesem mi acaba. bir de 2 gün arayla boyamış olursam saçıma çok zarar verir mi? bekleyemiorum çünkü böle çıkamıorum evdenn

45 dk beklettim ama bende yapamadım sanırım. peki canım şimdiki halim için bir önerin var mı. turunculukları kapatmak için koyu bir renk aldım. denesem mi acaba. bir de 2 gün arayla boyamış olursam saçıma çok zarar verir mi? bekleyemiorum çünkü böle çıkamıorum evdenn

Canım eğer yine saç rengini açmak istiosan yani uçlarındaki siyahlarıda açıp kahve yapmak istiosan açıcıyı tekrar uçlara sürüp bekleteceksin sonra üstüne kumral tonlarında bi renk boyayacaksın ama saçların yıpranır bi süre bakım yapmalısın

2gün arayla bende saç boyamak zorunda kaldım ve çok fazla yıpranma olmadı, yani yine boyayabilirsin daha koyu bi renge ama uçları siyahsa yine dipleri ve ortalar boyadığın renk gibi olur uçları yine siyah kalır yani sanırım tekrar açmayı düşünmüyorsan tek çözüm saçlarını tekrar siyaha boyamak olacaktır.

Eğer güvendiğin bi kuaför varsa hepsini güzelce açtırıp istediğin renge de boyatabilirsin.

Kollestonun açıcısı nasıl sıvımıydı beyaz bi toz gibi bişeyle karıştırmadın direk solüsyon mu sürdün bilmiyorumkismile

toz karışım yaptım cnm. ama şimdi palette açıcı aldım uçlarına uygulamayı düşünüorum. umarım bu sefer yapabilirim. yardım için tşkler cnm

Rica ederim cnm uçlarına uygula ve kahve veya kumrala boya bence daha iyi tutacaktır rengi

ınşallah istediğin rengi elde edersin opuyorumnanaktan

inş cnmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back