• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım kızlarrrrrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozqem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikiniz adına da çok sevindim alkisalkisalkis ama lüffen fotolarınızıda koyun, lütfeeen opuyorumnanaktan

bi de özgem sen loreal excellence kumrala mı boyadın saçlarını?

bu arada ben voila nın koyu kumrala boyadım actıktan sonra cnım habern olsn :)

siyah eski haliyle olanıda koydum kızlar şimdiki halinide koydum :) hafif kızıllık kaldı tabi ama küllü kumralla boyayınca bdhaki sefre dha ii olucak :) bu arada kaşlarımıda açtım bende :)

güzel görünüyo cnm..bencede ikinci boyamada çok daha güzel olur..
bu arada kaşlarını neyle açtın? kaşlarının nasıl oldunuda çok merak ettim..

paletteyle açmıştım ben cnım saçımı çok az fırçayla sürdüm 5 6 dk sonra sildm hemen peçtyle güzel oldu

yeni saçınla olan fotoda yüzünü ve kaşını da görsek daha iyi olurdu canım ya siyah sana ne çok yakışıomuş öle :)

paletteyle açmıştım ben cnım saçımı çok az fırçayla sürdüm 5 6 dk sonra sildm hemen peçtyle güzel oldu

saçımı demişsin?kaşımı dicektin sanırım:)
yani palettenin yoğun açıcısını kaşınada mı sürdün??ya ben tüy sarartıcıyla yapmıştım ama çok kötü oluyo..acaba küllü sarıyla açılmaz mı ki??

ay evet kaşımı :) vlaa çok az bekletnce ii oldu cnım :) küllü sarının açıcağını pek düşünmüyorum

ay evet kaşımı :) vlaa çok az bekletnce ii oldu cnım :) küllü sarının açıcağını pek düşünmüyorum

ya peki bişi rica etsem, seni uğraştırcak ama.. kaşının normal hali ve açılmış halinin resmini ekleyebilir misin? bi de sen hiç tüy sarartıcı ile açmışmıydın?çnk onunla hiç hoş olmuyo da, bu da açıcı neticede ama sanırım dediğin gibi kaşlarımızı anca bu açar:)

bunlar cnım ama tüy sarartıcıyla hiç yapmadım daha öncede kuaförüm açmıştı rengni 1 kez oda saç boyamdan sürmüştü yani gne açıcı.. bu resim eski ama kaşlarım gene aynı renk aynısı yani çekemedim o yüzden bnu koydum ama tıpatıp aynsı gene aynı şekilde açmştım zaten habern olsn cnım yardmcı olr inşllah snda

Eklentiler

• $Resim 299.jpg
    $Resim 299.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Back