• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım kızlarr

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Ben 11 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Ovulasyon testiyle öğrendim yumurtlama günümü. Bu süreçte yine ovulasyon testi yaptım. T kıpkırmızı çıkıyor. Hep koyu. Gebelik var mı acaba diye gebelik testi yaptım negatif. Bugün adetim 1 haftayı geçti. Kan verdim. Gebelik testi de yaptım ama negatif 🤷‍♀️😔 hala gebelik olma durumum olabilir mi.? Ovulasyon testim hep pozitif.

Açıklanmadı henüz. En geç yarına çıkacak
Kan testi verip negatif oldugunu nerden biliyorsunuz peki ?negatif cikti demissiniz.Bence biraz kendinizi rahatlatin bu kadar strese girmeyin sonuclarinizi yarin ogrencekmissiniz nasibindeyse pozitif cikar negatifsede vardir yukardakinin bir bildigi hayirlisi🙏🤲

Kan testi verip negatif oldugunu nerden biliyorsunuz peki ?negatif cikti demissiniz.Bence biraz kendinizi rahatlatin bu kadar strese girmeyin sonuclarinizi yarin ogrencekmissiniz nasibindeyse pozitif cikar negatifsede vardir yukardakinin bir bildigi hayirlisi🙏🤲
Kan sonucum çıkmadı. Gebelik testim negatif çıktı 🙄

Aklıma gelmedi. Gebelik testi başka türlü yapılmıyor zaten diye yazmadım idrar testi diye.
Gebeliğin ilk haftalarında anneye bi kasvet düşüyor canım hep kötü düşünüyor hatta yemeden içmeden kesilip googleda sürekli olumlu olumsuz şeyler okuyup daha çok içini karartıyor anne . Eğer inşallah hamileysen kaygını bebeğe geçirme . Kan testi en garanti testtir idrar testlerine hiç güvenme ben 5 test yaptım hepsi negatif şıktı 3 aylık hamileyim şu an . Kan testi candır

Ne güzel açıklama yaptınız.😍 Bütün hevesim kırılmıştı gebelik testiyle. Negatif çıkıyor diye canım sıkıldı. Hadi inşallah kan testim güzel gelir 🤲🏼🌷 çook teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Netten girip bakamıyorum doktorun verdiği kod hatalı çıkıyor. Yarın gidip alıcam sonucu. Gebelik testi negatif çıkıpta, kan testi pozitif çıkan var mı.?

Back