• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım kızlarr cok kararsızım :S

hatunlar genellikle kahvaltı takımı almıyorlar pek kullanmıyorlarmış ancak ben meraklıyım bu tarz şeylere kendime falezden aldım bunlardan çok daha güzel bakabilirsin tatlım falezin ürünlerine üstelik kemik ürünler:DD

kesinlikle bakacağım =)

o zaman ya 3. al yada zevkine göre tek tek :1:
ben bu takımların gereksiz oldugunu düşünüyorum..yumurtalık kullanmam ben..zaten yumurtayı ancak dilimleyerek seviyorum yoksa sarısını yiyemiyorum :44:sofrada dilimli olarak durmalı :44:biraz tuhafım ama :1: sonra ben çayı çok sevmem..hele cam bardak dışında hiç içemem..onlarda gereksiz :44:(bana göre) bana servis tabakları lazım çeşitli ebatlarda..ee o zamanda farklı olacak ek olarak almam gerekecek..
ayy vaz gecirmeye çalışır gibi oldum sanki :1::1:

Arkadaşa katılıyorum.Kahvaltı takımları çok şirin fakat bir o kadar da gereksiz.Değişik servis tabakları düz ve sunum tabakları var artık dediğin gibi.Gözüm kalıyor kahvaltılıklarda fakat mantıklı davranmaya çalışarak kendime engel oluyorum. Öyle bir takım görmeliyim ki almaya değecek o zaman vazgeçebilirim:16: Kıyarım paraya alırım belki:16:

o zaman ya 3. al yada zevkine göre tek tek :1:
ben bu takımların gereksiz oldugunu düşünüyorum..yumurtalık kullanmam ben..zaten yumurtayı ancak dilimleyerek seviyorum yoksa sarısını yiyemiyorum :44:sofrada dilimli olarak durmalı :44:biraz tuhafım ama :1: sonra ben çayı çok sevmem..hele cam bardak dışında hiç içemem..onlarda gereksiz :44:(bana göre) bana servis tabakları lazım çeşitli ebatlarda..ee o zamanda farklı olacak ek olarak almam gerekecek..
ayy vaz gecirmeye çalışır gibi oldum sanki :1::1:[/QUOTE

yok tatlım fikrini soyluosun sende sonucta =) ben bole bi takım istiorum aslında ama ne bilim caydımmı ne :D

Ben de 2.nin hem günlük hem de kahvaltı setini aldım canım o kadar beğendim ki düşün yani :16:

Eklentiler

• $b55295.webp
    $b55295.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 51
2. ya da 3. bence cnm çünkü 1. takım pasta setine benziyor kahvaltı takımıyla alakası yok bir arakadaşımızın topiğine daha yazmıştım bunu bernardo süper bir marka ama onu alırsan pasta seti olarak kullanırsın

1.si ve 2.si çok güzel ama bence parisliyi al bende bi zamanlar almayı düşünüyodum parisliyi ama kütahya porselenden aldım sade kabartmalı çiçekli hangini alırsan al ağzının tadıyla kullan canım :)

1.si ve 2.si çok güzel ama bence parisliyi al bende bi zamanlar almayı düşünüyodum parisliyi ama kütahya porselenden aldım sade kabartmalı çiçekli hangini alırsan al ağzının tadıyla kullan canım :)

tesekkür ederim tatlım sende güle güle kullan resmini koyabilirsen banada fikir olur =)

2. ya da 3. bence cnm çünkü 1. takım pasta setine benziyor kahvaltı takımıyla alakası yok bir arakadaşımızın topiğine daha yazmıştım bunu bernardo süper bir marka ama onu alırsan pasta seti olarak kullanırsın

1. olandan bende vazgectim cünkü herkes aynı seyi söledi yhaa =(

güle güle kullan tatlım ben daha karar veremedim :D

Sağol canım, sana ufak bir öneri nacizane;

Günlük yemek takımı olsun kahvaltılık takım olsun, tabağın iç kısmında desen olanları pek tercih etme. Çünkü zamanla çatal bıçak darbesinden ister istemez desenler deforme oluyor :97: Bu benim açımdan önemli bir ayrıntıydı, bu yüzden iç kısmı desenli takım almadım :34:

Arkadaşa katılıyorum.Kahvaltı takımları çok şirin fakat bir o kadar da gereksiz.Değişik servis tabakları düz ve sunum tabakları var artık dediğin gibi.Gözüm kalıyor kahvaltılıklarda fakat mantıklı davranmaya çalışarak kendime engel oluyorum. Öyle bir takım görmeliyim ki almaya değecek o zaman vazgeçebilirim:16: Kıyarım paraya alırım belki:16:
Ben de 12 kisilik kahvalti takimi alfim nisafir icin onun disinda gunluk begendim ben de 1. Sini ama zaten caysetim de vardi, hep fincnli takim oldu.. O yuzden frenliyorum kendimi.
En kotu kahvaltiliklarini ve tabaklarini alirim diyorum. Bakalim..
Ama almiycam galiba . :) bence sen de acele etme ama alirsan 2. Nin renkleri gercekte cok soluk. 3. Cok spor ve kirmizi siyah cok klasik oldu.
1. Guzel bence ama o da herkeste var artik:) bu beni rahatsiz etmez, ama sen ona gore karar ver.:))

Ben de kahvaltı takımı alma konusunu bir daha düşün derim. Gerçekten çok güzel modeller yapıyorlar insan dayanamayıp alıyor özellikle biz bayanlar bu konuda çok hassas durumdayız ama aslında gerçekten çok gerekli değil. Yine de ben de dayanamayıp almıştım o yüzden çok konuşamayacağım:) Ben 2. takımdan yana oyumu kullanmak isterim.. 1. gerçekten çay seti gibi kahvaltılık için çok uygun değil. 3. de günlük takım olarak da kullanılabilir çok var piyasada. Bu Paris serisine aşık olmayanımız yoktur herhalde ;)

$urun_187_1.webp$urun_187_1.webp

ilk defa foto ekliyorum umarım çıkar ben bu yemek takımını ve kahvaltı takımını aldım bu şekilde yapmamın sebebi 20 kişi yemeğe vya kahvaltıy gelse aynı tabakları kullanmk için :) daha mantıklı geldi bana ayrıca kampanya vardı kütahya porselende yemek takımını da 180 lirayamı ne aldım

Eki Görüntüle 600388 Eki Görüntüle 600388

ilk defa foto ekliyorum umarım çıkar ben bu yemek takımını ve kahvaltı takımını aldım bu şekilde yapmamın sebebi 20 kişi yemeğe vya kahvaltıy gelse aynı tabakları kullanmk için :) daha mantıklı geldi bana ayrıca kampanya vardı kütahya porselende yemek takımını da 180 lirayamı ne aldım

Düz beyaz yemek takımları yemeği çok güzel gösteriyor renkli ve desenli olanlar karışıklığa sebep oluyor iyi günlerde kullanın

Back
X