Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sildirecekseniz mutlaka lazer ile silme yaptırın Pico lazerKızlarrr yardım edin microblading yaptırdım 1 hafta oldu memnun değilimmm
1 hafta içinde kabuk dökülür koyuluk giderAynı şekilde ben de mutlu değilim 2 gün oldu yıkama 3 gün dedi ama böyle simsiyah kalırsa diye panik haldeyim... Dövme boyası kullanıp yalan söylüyorlarmış...
Merhaba ne durumda kaşlarınız akma oldumu biraz ben hala mutlu değilim bu hafta 1 ay olucak sildirmeyi düşünüyorumAynı şekilde ben de mutlu değilim 2 gün oldu yıkama 3 gün dedi ama böyle simsiyah kalırsa diye panik haldeyim... Dövme boyası kullanıp yalan söylüyorlarmış...
nerede sildirdiniz kaç ay olmuştu yaptıralı tamamen silinmedimiBen sildirdim lazerle tek seansta o koyuluk gitti kumrala döndü
Evet duydu. ama 1 ay daha yeni doluyor sildirebilirmiyim acaba yaptırdığım yer 4-6 ay gecmeden silersem yara izi kalır dediSildirecekseniz mutlaka lazer ile silme yaptırın Pico lazer
Solüsyon ile silmeden bahsetmiştir. Pico lazer ile öyle bir durum söz konusu değil. Lazerin Pico olmasına dikkat edinEvet duydu. ama 1 ay daha yeni doluyor sildirebilirmiyim acaba yaptırdığım yer 4-6 ay gecmeden silersem yara izi kalır dedi
Ankarada ve istanbulda bi dr da varmış sanırım ama benm kaşlarım hala yaraymış 1 ay olmasına rağmen nedem blmiyorum ama cidden kırmızı duruyor ve cizgiler yara gibi gercektenSolüsyon ile silmeden bahsetmiştir. Pico lazer ile öyle bir durum söz konusu değil. Lazerin Pico olmasına dikkat edin
Normal değil geçirdiğiniz süreç , anlayamadımAnkarada ve istanbulda bi dr da varmış sanırım ama benm kaşlarım hala yaraymış 1 ay olmasına rağmen nedem blmiyorum ama cidden kırmızı duruyor ve cizgiler yara gibi gercekten
3 yil olmustu yaklasik.%80 ni silindi tekrar 1 sean daha gidebilirdim ama boyle begendigim icin gerek gormedim.İzmir de sildirdimnerede sildirdiniz kaç ay olmuştu yaptıralı tamamen silinmedimi
Benim daha 1 ay oldu ama sildirmek istiyorum3 yil olmustu yaklasik.%80 ni silindi tekrar 1 sean daha gidebilirdim ama boyle begendigim icin gerek gormedim.İzmir de sildirdim