Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynılarını beğendim bende :) kampanyada şuanda hatta:)
bence paris serisi yani ortadaki ve kırmızı puanlıı :)
2. olanı yakından gördüm ama resimdeki gibi güzel degil..renkler çok soluk :44:
1.olan çok güzel ferah bir takım..
3. olanda güzel
kırmızı olan çok klasik bence.. herşey kırmızı beyaz ve bu desenlerde artık.. halılar falan aklınıza ne gelirse
diğer ikisini çok beğendim..daha farklı duruyor
1 mi 3 mübende suan ikisinin arasındayım
ben kahvaltı takımı almayı düşünmüyorum mesela herşeyi beyaz almayı düşünüyorum tek tek..onları peçetelerle yada örtülerle renkli bir masa haline getirebilirim..
1. çok tatlı şeker ve ferah bu ara herkes bu modeli alıyor..ama ileride gözüne basit gelebilir mi diye düşünüyorum :44:
3. yıllardır mutfakta kullanılan renkler..bence modasıda hiç geçmez.. bir de şu var senin diger mutfak eşyaların hangisinin tarzına uyumlu
kesinlikle 1!!!!!!!!!!!!!!!!
gösterişli takımları sevmemden mi ne bence 3 numara :)
benim kahvaltı takımımdan kırmızı....çok severek almıştım
kırmızı olsun 5 para daha fazla olsun diyenlerdenım![]()
Bende parisli olanı begenmiştim internetten ama yakından gorunce o kadar hoşuma gtmedi kırmızı puanlıyıda erkek arkadasım begenmişti cok kararsızım hala hangisini almalıyım :S
ben küçük ev aletlerimi falanda kırmızı almayı düşünüyorum açıkçası ama daha tam girişmedim aslında senin dediğin gibide yapılabilirmiş hiç düşünmemiştim ole =)
ben 1. direk eledim çnkü çok karışık. kahvaltılıkları içine koysan belli olmas vallahi :) benim 2. garanti diğeri içinde başka modellerde var aslında bunlar arasında seçim yapmak zorundamısın ?