• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım kızlarr cok kararsızım :S

serysery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
626
32
73
Eki Görüntüle 597664 $Bernardo-Kahvaltı-Takımı-Fiyatları.webpEki Görüntüle 597666

Karar veremedim ben sizce hangisi ?

aynılarını beğendim bende :) kampanyada şuanda hatta:)
bence paris serisi yani ortadaki ve kırmızı puanlıı :)

kırmızı olan çok klasik bence.. herşey kırmızı beyaz ve bu desenlerde artık.. halılar falan aklınıza ne gelirse

diğer ikisini çok beğendim..daha farklı duruyor

2. olanı yakından gördüm ama resimdeki gibi güzel degil..renkler çok soluk :44:
1.olan çok güzel ferah bir takım..
3. olanda güzel

aynılarını beğendim bende :) kampanyada şuanda hatta:)
bence paris serisi yani ortadaki ve kırmızı puanlıı :)

Bende parisli olanı begenmiştim internetten ama yakından gorunce o kadar hoşuma gtmedi kırmızı puanlıyıda erkek arkadasım begenmişti cok kararsızım hala hangisini almalıyım :S

gösterişli takımları sevmemden mi ne bence 3 numara :)
benim kahvaltı takımımdan kırmızı....çok severek almıştım
kırmızı olsun 5 para daha fazla olsun diyenlerdenım :19:

1 mi 3 mü :D bende suan ikisinin arasındayım

ben kahvaltı takımı almayı düşünmüyorum mesela herşeyi beyaz almayı düşünüyorum tek tek..onları peçetelerle yada örtülerle renkli bir masa haline getirebilirim..
1. çok tatlı şeker ve ferah bu ara herkes bu modeli alıyor..ama ileride gözüne basit gelebilir mi diye düşünüyorum :44:
3. yıllardır mutfakta kullanılan renkler..bence modasıda hiç geçmez.. bir de şu var senin diger mutfak eşyaların hangisinin tarzına uyumlu

ben kahvaltı takımı almayı düşünmüyorum mesela herşeyi beyaz almayı düşünüyorum tek tek..onları peçetelerle yada örtülerle renkli bir masa haline getirebilirim..
1. çok tatlı şeker ve ferah bu ara herkes bu modeli alıyor..ama ileride gözüne basit gelebilir mi diye düşünüyorum :44:
3. yıllardır mutfakta kullanılan renkler..bence modasıda hiç geçmez.. bir de şu var senin diger mutfak eşyaların hangisinin tarzına uyumlu

ben küçük ev aletlerimi falanda kırmızı almayı düşünüyorum açıkçası ama daha tam girişmedim aslında senin dediğin gibide yapılabilirmiş hiç düşünmemiştim ole =)

Bende parisli olanı begenmiştim internetten ama yakından gorunce o kadar hoşuma gtmedi kırmızı puanlıyıda erkek arkadasım begenmişti cok kararsızım hala hangisini almalıyım :S

ben 1. direk eledim çnkü çok karışık. kahvaltılıkları içine koysan belli olmas vallahi :) benim 2. garanti diğeri içinde başka modellerde var aslında bunlar arasında seçim yapmak zorundamısın ?

ben küçük ev aletlerimi falanda kırmızı almayı düşünüyorum açıkçası ama daha tam girişmedim aslında senin dediğin gibide yapılabilirmiş hiç düşünmemiştim ole =)

o zaman ya 3. al yada zevkine göre tek tek :1:
ben bu takımların gereksiz oldugunu düşünüyorum..yumurtalık kullanmam ben..zaten yumurtayı ancak dilimleyerek seviyorum yoksa sarısını yiyemiyorum :44:sofrada dilimli olarak durmalı :44:biraz tuhafım ama :1: sonra ben çayı çok sevmem..hele cam bardak dışında hiç içemem..onlarda gereksiz :44:(bana göre) bana servis tabakları lazım çeşitli ebatlarda..ee o zamanda farklı olacak ek olarak almam gerekecek..
ayy vaz gecirmeye çalışır gibi oldum sanki :1::1:

bencede 3 numara çok klasik ama 100 kişiden 90 ı yine o modelleri seçiyor hem manitanda onu beğenmiş kesinlikle değerlendirmeye almalısın

hatunlar genellikle kahvaltı takımı almıyorlar pek kullanmıyorlarmış ancak ben meraklıyım bu tarz şeylere kendime falezden aldım bunlardan çok daha güzel bakabilirsin tatlım falezin ürünlerine üstelik kemik ürünler:DD

ben 1. direk eledim çnkü çok karışık. kahvaltılıkları içine koysan belli olmas vallahi :) benim 2. garanti diğeri içinde başka modellerde var aslında bunlar arasında seçim yapmak zorundamısın ?

yo değilim aslında ama takıldım bunlara =))

Back
X