Ben gogus kucultmeye karar verdim fazlasıyla buyukk boyun sirt agrilari çok yapiyor ve calisamiyorum bu yüzden . bi iki hastaneye gittim 4bin TL istedi hem de bu ücreti devlet hastanesi istedi. SSK karsilamiyor artik diyorlar napmam lazim fikri olan yada basindan gecen varmii kizlar eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz yaptiran yokmu
Ben gogus kucultmeye karar verdim fazlasıyla buyukk boyun sirt agrilari çok yapiyor ve calisamiyorum bu yüzden . bi iki hastaneye gittim 4bin TL istedi hem de bu ücreti devlet hastanesi istedi. SSK karsilamiyor artik diyorlar napmam lazim fikri olan yada basindan gecen varmii kizlar eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz yaptiran yokmu
Bir arkadaşım birkaç gün önce Göztepe Hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldu.Doktorunun adı Macide Yakut..
Evet,heyete giriyorsun ve bu ameliyatın bir kısmını devlet karşılıyor.Ciddi sağlık sorunları yaratıyorsa ve gögüslerin sıkıntı verecek kadar büyükse.Ama bir miktarda ödeme yapıyorsun maalesef.Arkadaşım 2 bin tl ödedi.Çok memnun kaldı..
Aklınızda bulunsun,tavsiye ederim doktoru.Gidin görüşün muhakkak ..
Sevgiler...
Anladim kizlar çok tesekkur ederim kkeşke yari fiyatini odesemm öyle bisey olsa harika olur . ugrasiyorum bakalimm inşallah heyet raporuyla olumlu sonuç alirimm göztepe hastanesinide denicem çok sagolun
Meme büyütmeyi devlet karşılamıyor mesela ama burdan bir arkadaş sadece protez parası ödeyip ücretsiz ameliyat olmuştu. Doktora göre değişiyor galiba..
Anladim kizlar çok tesekkur ederim kkeşke yari fiyatini odesemm öyle bisey olsa harika olur . ugrasiyorum bakalimm inşallah heyet raporuyla olumlu sonuç alirimm göztepe hastanesinide denicem çok sagolun
Canım teyzeme tekrardan sordum arkadaşı üniversite hastanesine 2300 tl ödemiş, normalde 2000miş sanırım ama o ayrıca kistlerini de aldırmış. Yani tamamen ücretsiz değilmiş. Yanlış bilgilendirmeyeyim.