• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım kızlar kurs hakkında..

vDsDtCkN

Mucizem..
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
157
1
116
34
Adana
2 Eylülde kayıtlar başlıyor o yüzden acil dedim.
Kızlar ben yabancı dil kursuna başlayacağım.
Adana'da tavsiye edebileceğiniz kurs var mı?
Ben Türk Amerikan Derneği ve Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları arasında kaldım.
Ama kafama yatan Türk Amerikan Derneği gibi. Yine de tavsiye almak istedim.
Giden ya da giden yakını olan birileri varsa yardımcı olabilir mi?
Bu iki kurs hakkında bilginiz yoksa tavsiye edebileceğiniz başka bir yer var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.

2 Eylülde kayıtlar başlıyor o yüzden acil dedim.
Kızlar ben yabancı dil kursuna başlayacağım.
Adana'da tavsiye edebileceğiniz kurs var mı?
Ben Türk Amerikan Derneği ve Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları arasında kaldım.
Ama kafama yatan Türk Amerikan Derneği gibi. Yine de tavsiye almak istedim.
Giden ya da giden yakını olan birileri varsa yardımcı olabilir mi?
Bu iki kurs hakkında bilginiz yoksa tavsiye edebileceğiniz başka bir yer var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.

o okul ve dernek hakkında bilgim yok ama hangi amaçla gitmek istiyorsunuz, dil sınavı mı, genel ingilizce mi, günlük konuşma mı,iş için mi vs. belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirler bence...

o okul ve dernek hakkında bilgim yok ama hangi amaçla gitmek istiyorsunuz, dil sınavı mı, genel ingilizce mi, günlük konuşma mı,iş için mi vs. belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirler bence...

Ben ingilizceyi dil olarak öğrenmek istiyorum ana dilim gibi :) Şakır şakır yani.:9: Sınav ya da iş için değil.
Sanırım günlük konuşma kısmına mı giriyor benim istediğim acaba ki :26:
Kusura bakmayın onu atlamışım. Uyardığınız iyi oldu teşekkür ederim.

selam kızlar
deulcom hakkında bilginiz varmı ?
bende adanada biri kurs arıyorum..

Bende Adanada arıyorum ama bilemiyorum hangisi olsun.
Deulcom hakkında bir fikrim yok.
Türk amerikan derneğine gidip memnun kalan bir iki kişi biliyorum denenmiş olduğu için kafama yatıyor.
Diğerlerini bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar, amerikan kültür derneği dil okullarına üç kur kayıt olmuştum. İki kur gidebildim kalan kur hakkımı uygun fiyata devretmek istiyorum. Bakırköy, beylikdüzü ya da taksim şubelerinde eğitime devam hakkı veriliyor sadece. ilgilenen varsa mail adresimden bana ulaşabilir. d.khrmn@hotmail.com

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

Back