- 28 Nisan 2020
- 48
- 18
- 18
- 28
- Konu Sahibi Hemsireniz01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok silik olarak görüyorum senin çizgini, inşallah hamilesindir :)Ben anlayamadimda ikinci cizgi cok belirsiz sadece ben mi goruyorum boyle olup gebe olan varmiydi aranizda fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum
Bende gördüm, gözünüz aydınBende çok silik olarak görüyorum senin çizgini, inşallah hamilesindir :)
Sonunda birisi gordu tam kafayimi yiyorum diye dusunuyordumBende çok silik olarak görüyorum senin çizgini, inşallah hamilesindir :)
Çok silik gördüm ben canım inşallah hamilesindir yarın tekrar yap varsa birazdaha koyulaşırBen anlayamadimda ikinci cizgi cok belirsiz sadece ben mi goruyorum boyle olup gebe olan varmiydi aranizda fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum
Bu kadar mi silikti peki aslinda ben elimde gorebiliyorumda fotoda cok belli olmadiBende gördüm çizgi testi tekrarla bence eger yine silik çıkarsa vardır bende 2 silikle ögrenmiştim
Valla benimki 5tl'lik testte çıktıHic boyle cikip sonra hamile olan varmiydi acaba bu 8 liralik testede pek guvenemedim cunku
Iste artik 8 lira olmus oValla benimki 5tl'lik testte çıktıama sizinkinden biraz daha koyuydu. Emin olmak icin kanda baktirmaniz lazım.
Bundan azıcık belliydi dedigim gibi tekrar yapınca zaten çıkarsa oluyorBu kadar mi silikti peki aslinda ben elimde gorebiliyorumda fotoda cok belli olmadi
Ben senin testinden dahada silik bi test ile ogrendim resimde bile cikmiodu ben goruyodum amaIste artik 8 lira olmus o![]()
Kaç dk da cıktı canim
Var gbi canim gordum sendede cizgiiii
Ilk cizgi belli olurken oda oldu hemen 2 dkda yani ben yanlis goruyorum heralde diye dusunuyodum tabiKaç dk da cıktı canim
Hani nerde ben goremiyorum nasil bakicamKızlar benimkine de bakın lütfen :)))
Aaaa goruyoruuum hayirli olsuuuun hamilesiiin