Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba acil yardıma ihtiyacım var . İki kez hamile kaldım. İlkinde 14 haftalık su patlamasiyla kaybettim. İkinci 7 haftada kalp durmasıyla. Türkiyede yaşamıyorm. Kanın genetik testlerini yaptırdık. Sonuç böyle çıktı kim ne biliyor Allah aşkına söylesin çok kötüyüm.
Merhaba acil yardıma ihtiyacım var . İki kez hamile kaldım. İlkinde 14 haftalık su patlamasiyla kaybettim. İkinci 7 haftada kalp durmasıyla. Türkiyede yaşamıyorm. Kanın genetik testlerini yaptırdık. Sonuç böyle çıktı kim ne biliyor Allah aşkına söylesin çok kötüyüm. Eki Görüntüle 3406479
kanda uyuşmazlık gebeliğin başlarında veya gebeliğe karar verdiğinizde bir iğne ile çözülebiliyor diye biliyorum ben. testinizden bir sey anlamadım her sey tıbbı dilde ama ben uyuşmazlık giderilebiliyor diye biliyorum