Acil yardım kanamam oldu

byt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
42
7
32
Geçen hafta salı günü evde 3 defa gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Akşamında kanda beta hcg yaptırdım 17.7 çıktı 2 gün sonra 25.7 çıktı doktorumu aradım kontrole gittim alttan kontrol etti ve rahminde kalınlaşma var hamilelik başlayabilir ama şuan netleştirmek için çok erken dedi. Çarşamba kanda test yapmamı söyledi. Bugün sabah kalktım lavobaya girdikten sonra bir damla kadar kan geldi. Doktoru aradım hastaneye git test yaptır dedi. Şuan hastanedeyim bekliyorum ve çok korkuyorum :KK43:

Sonucun iki katına cıkması gerek canım. Kanamalar olabilir. Olumlu düşün ne olursa olsun sonucun. Hayırlısını iste sağlıklı bir gebelikse bebeğin seninle olacaktır. Yeter ki herhangi bir sağlık sorunun çıkmasın Allah korusun herşeyin çaresi var.

Geçen hafta salı günü evde 3 defa gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Akşamında kanda beta hcg yaptırdım 17.7 çıktı 2 gün sonra 25.7 çıktı doktorumu aradım kontrole gittim alttan kontrol etti ve rahminde kalınlaşma var hamilelik başlayabilir ama şuan netleştirmek için çok erken dedi. Çarşamba kanda test yapmamı söyledi. Bugün sabah kalktım lavobaya girdikten sonra bir damla kadar kan geldi. Doktoru aradım hastaneye git test yaptır dedi. Şuan hastanedeyim bekliyorum ve çok korkuyorum :KK43:
Bizide haber et canim degerin artmissa ne mutlu. Doganin kanunu sagliksiz gebelik atilir.

canim belki hamilelik baslamadan bitiyor olabilir. Basta positif olupta kanama baylasinca hcg degerinde düser. Bende 30 du hic yükselmedi sonra kanamam basladi 5.5 haftaliktim. Adetim bayagi gecikmisti. Senin degerin deiki gün sonra en az 35 falan olmaliydi az yükselmis. Takma kafana, üzülme olmasada. Dogal yoldan hamile kalabiliyorsun en azindan. Sükret canim.

Değer düşmüş 2.0 doktorun yanına gidiyorum şimdi

Değer düşmüş 2.0 doktorun yanına gidiyorum şimdi
Geçmiş olsun canım aynı şeyi 6 haftalıkken bende yaşadım bi ay aradan sonra yeniden hamile kaldım şükür. Burada kimyasal gebelikten sonra yeni hamileliğin daha kolay olduğunu okumuştum gerçekten de öyle oldu. Rabbim sana da hayırlısını versin tez zamanda

Geçmiş olsun canım aynı şeyi 6 haftalıkken bende yaşadım bi ay aradan sonra yeniden hamile kaldım şükür. Burada kimyasal gebelikten sonra yeni hamileliğin daha kolay olduğunu okumuştum gerçekten de öyle oldu. Rabbim sana da hayırlısını versin tez zamanda
aynen bendede öyle oldu düsükten 4 hafta sonra testim positifti. Hic beklemiyordum.

Kimyasal gecirmissin canim gecmis olsun ama uzme kendini vucudun hamilelige hazirlaniyor demektir bu iyiye isaret:KK66: gebelik testi yapmamis olsaydin adetin bir kac gun gecikti sanip hamile oldugundan haberin bile olmayacakti

Aynen öyle arkadaşlar çok teşekkür ederim. Doktor muayne ettikten hemen sonra kanamam başladı. Vücut kendi atacakmış kürtaja gerek yokmuş korunmamı söyledi kanaman bitikten sonra tekrar birlikteliğe devam edin gene olur dedi.

X