Acil yardım!kan pıhtılaşma sorunu olup göğüs buyutme ameliyati olan varmi

mislina25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
53
8
38
Meraba arkadaslar yarin ameliyatim var bendede kan pıhtılaşma sorunu var sadece hamilelikte kan sulandirici igne kullaniyorum anestezi uzmani biraz beni korkuttu kan pıhtılaşma sorunu olupta göğüs buyutme ameliyati olan varmi

Mthfr a1298c heterozigot mutasyon vardı 4 gün önce ameliyat oldum hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmıştım bende bi sorun yaşamadım çok şükür hatta ben bunu anestezi dr söylemeyi bile unuttum sizinde pıhtılaşma mutasyonunuzun ne olduğu önemli sanirim

Sonuçta gebelikte yüksek doz kan sulandırıcı iğne kullanıp sezeryan ameliyatı olanlar var ınsallah sorunsuz geçer ameliyatınız

Mthfr a1298c heterozigot mutasyon vardı 4 gün önce ameliyat oldum hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmıştım bende bi sorun yaşamadım çok şükür hatta ben bunu anestezi dr söylemeyi bile unuttum sizinde pıhtılaşma mutasyonunuzun ne olduğu önemli sanirim
Sizdemi hamileyken kullandiniz ameliyatta bi sorun yasamadiysaniz icim rahatladi anestezi uzmani onaylamadi tahlil verdi ekstradan sabah bakacak onaylarsa insallah sabah ameliyata girecegim

Bende sadece hamileyken kullandim iğneyi sizede cok gecmis olsun kaç cc takildi
6 yıl önce hamileliğinde kullandım daha sonrasındada coraspin 100 lik gün aşırı uzun zaman kullandım halada arada alırım ama ameliyatından 3 hafta önce kullanmayı bıraktım ayrıca sigara da kullanıyorum malesef çok olmasada onuda azalttım 350 cc lik mentor yuvarlak protez takıldı kas alti çok şükür bi sorun yaşamadım umarım sizde sorunsuz atlatırsınız

Allah razi olsun senden icimi cok rahatlattin 2 tane cocugum var o yuzden cok tereddut ettim anestezide cok korkuttmustu beni yeni cicislerimiz hayirli olsun bende ameliyat oldum Rabbime sukur kurtuldum dokum cok az di kas alti mentor 400 cc

X