acil yardım istiyorum !!! çook acil hemde

gmzekvnc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
29
4
31
23 aralık ta adet oldum 6 gün sürdü bir daha adet olmadım şuan yumurtalıklarım çok ağrıyo geceleride sızısına uyanıyorum genellikle sol tarafım adet oluyomuşum gbi bi ağrı geliyo sonra bakıyorum bişey yok akıntı gelmiş akıntı çok fazla geliyor dünde burnuma kötü bi koku geldi kustum göğüslerimde dolgunlıuk yok ama koyulaşma var napıcamı bilmiyorum hesaplamama göre 6 gün geçti 28 günde bir adet oluyorum yumurtalıklarımda sürekli bi seğirme veya kıpırdanma gibi bişi oluyo kan tahlilide yaptırdım ama negatif çıktı birde değer 12 diye bişey yazıyor onuda anlamış değilim

Aynısı bende de var 2 hafta kadar gecikti bi doktora gitmemiz lazım bence :) geçmiş olsun

keşke bebiş olsa doktora gittim dün akşam negatif çıktı ama hala adet olmadım çok akıntım var

Belim ağrıyor sol kasığım ağrıyor inanılmaz derecede ve bacağıma vuruyor ağrı.ama ben beklemiyorum hamilelik
bende de sol kasık ağrısı göğüslerde koyulaşma geceleri ateş basıyo sıcaklıktan ölüyom gibi oluyo resmen aşırı derecede akıntım var geceleri yumurtalıklarımın sızısına uyanıyorum

O değeri bilmiyorum tam olarak tekrar doktora gitsen iyi olur diye düşünğyorum

Adet gecikmemin 13. Gunu kan testim negatif cikti.17. Gunu tekrar yapilan kan testiyle hamile oldugumu ogrendim hanimlar

Gogus hassiyeti halsizlik kasik batmasi ozellikle sol kasik gibi belirtiler vardi.en son iliskinin uzerinden kac gun gecti.ancak oyle kesin bisi soylenebilir
valla komik olabilir ama 23 aralıkta adet oldum 6 gün sürdü malum yılbaşı zamanına denk geliyodu pek fazla o geceyle ilgili bişi hatırlamıyorum birde adetimden önceki haftada olabilir kesin yani

X