Acil yardım... Göğüs büyüten haplar

silikonda cok pahalı ve bazıları silikon olduğu belli oluyor sabit oynamıyor normal göğüs gibi. örnegin denizde bikinili gören aa bununki silikon der o zman jel ve hap kullanmamak lazım bitkisel yollada büyümüyor maalesef

her ne olursa olsun önemli olan sağlık, doktoların kanserojen dediği bir şeyi kullanmaktan ben şahsen çekinirim.

ayrıca neden anlaşılsın. çok büyük taktırmazsan bence anlaşılmaz, hem çok küçük göğüsten iyidir yine de, straplez bikini giyersin göğüslerinin aralığı fazlaysa da bence anlaşılmaz

haplardandan yaglardan gogus buyutme ıle ılgılı hersey kulladımm foss oncelerı buyutyor gıbı oluyor sonra fıs dıye ınıyos tavsıye etmem sımdı eskı tahta halınde goguslerı m

bu haplar doğum kontrol haplarının taklididir. östrojen içerirler. o haplar gibi de geçici olarak göğüsü büyütürler. kanserojen olduğunu düşünüyorum. zaten basında çıkanhaberler de bu yönde. tavsiye etmem.

xxxxxhaplarına bugün başladım tarım ve köyişleri bakanlığının bilmemkaç sayılı izniyle üretilmiş yazıyor..daha önce 1 kutu kullanmıştım ama antibiyotik kullandığım için ara verdim büyüme belli belirsizdi ama görünüm olarak daha dolgun duruyordu.kaldığım yerden 1 kutu daha devam edeceğim bakalım.denemeden bilemeyiz..

Son düzenleyen: Moderatör:
75 i bile doldurmayan tahta gibi göğüslerim var-dı..
ne yağlar ne haplar kullandım ama hepsinin cok zararlı oldugunu duyunca hepsini bıraktım. o haplar arkadasımda ara kanama yaptı sık sık,cok korktuk ve hepsini attık çöpe. hiç bi çare kalmayıncada estetik ameliyat oldum gecen hafta =)) tek çare estetik canlarım, yıllar süren tecrübelerime göre tek söyleyebilceğim bu. hepinizin kocaman göğüsleri olması dileğiyleeeeeeee =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…