• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım... Göğüs büyüten haplar

SFI

Lilyum
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
121
0
96
Tekirdağ
Arkadaşlar şuan için göğüs büyütme ameliyatı olmam mümkün değil. Aranızda Göğüs büyütücü hap kullanıp 1 beden kadar büyümüş olan varmı???? Ve hap ismi verirseniz sevinirim...:sinifsinif:

keske oyle bır care olsa ama hem mumkun degıl hemde cok rısklı dıye bılıyorum ben.vucudun hormonal dengesını alt ust edıyomus

bende mayaya katılıyorum..hıc bır faydası yok bosuna para verıp alma..endokrınolojı doktorum onermedı bana ve en saglıklısının sılıkon protez oldugunu soyledi..hormonal dengenıde bozuyo..bana sorarsan kullanma derim..

ben 4 ay kullandım. 4yüz milyon para harcadım. hiç bir işe yaramadı. keşke o parayı biriktirip ameliyat olsaydım. şimdi ameliyatları araştırıyorum.

allb.. kullandım yaklaşık 4 ay seneler önce. dünyanın parasını verdim. hiç ama hiçbir değişiklik olmadı. dolgunluk bile. taktırdım silikonlarımı kurtuldum. kesin çözüm..

merhaba arkadaşlar bontavi isimli gögüs büyültücü aldım ama kullanmaya korkuyorum duydunuzmu hiç ismini yada kullanan varmı

ya bende ona baktım ama işe yarar mı bilemiyorum birkaç hapı daha araştırdım... aradım felan tel ile hepsi bitkisel işe yarıyor falan dioo.... bide böyle işe yaramayan yorumları görünce alasım gelmiyor... Kararsızımm....

doğruluğu olsa , büyütmek için milyarlarca liramızı çöpe atmazdık :hulya:

arkadaşlar bende daha önce değişik markaların kremini kullandım birtanesinden memnun kalmıştım ama daha sonra devam edemediğim için öylece kalmıştı geçen gün gazetede bir yazı okudum bir bayan tarım bakanlığını arayıp bu ürünlere onay verip vermediklerini sormuş onlarda bü türde hiç bir ürüne onay vermediklerini belirtmişler oysaki hepsi onaylı olduklarını söylüyolar

Çok zararlı sağlığa itüm markalrın da içerisinde yazan Maddeler doğru mu bakalım ve Kansörejen maddelerde mevcut durduk yere tetiklemek olur bünyeyi hemm Darkbloomada katılıyorum Bukadar Para vermezdik O haplar işe Yarasaydı...

hepsi sadece para tuzağı, umut tacirliği...insanların zaaflarından faydakanıp böyle saçma sapan şeyler üretip piyasaya süren insanları cezalandırmalı.....göğüslerinizi büyütürken ya sağlığınızı kaybederseniz...değer mi???

şunu düşünün;

ilaç kullandınız, göğüsleriniz büyüdü bir süre sonra, ilerde haptaki etken maddeler yüzünden kanser oldunuz (Allah korusun) göğsünüz alındı.....ne işe yaradı kullandığınız hap....

yok arkadaşlar bu mucize ilaç diye piyasaya sürülen ilaçların hiçbirinin güvenilirliği yok...kimse net olarak zararsızdır şu işe yarar diyemez....

kesinlikle hiç işe yaramıyor kızlar bence denemeyin. ben denedim hiçbir işime yaramadı

Krem ben de kullandım, biraz topluyor ama kesinlikle büyüttüklerine inanmıyorum

hap ben de kullandım 2 ay. beden olarak büyüme olmadı.
dolgunluk olmuştu. zaman kaybı tavsiye etmem.

daha önce hap kullandım 4 ay kadar fakat hiçbir etkisini görmedim maalesef:( çok hafif belli belirsiz bir dolgunluk oldu oda hapı bırakınca gitti zaten, harcadığım para cabası, tavsiyem boşa para harcamayın işe yaramadı bende

bende jel duydum 290 küsür milyondu. 2haftada büyümeye başlıyrmuş göğüsler. Benim icin arkadasım arastırmıştı. ne kadar işe yarar bilemem almayı dusundum ama aranızda bu tür jel alanlar varsa faydasını gördüyse bize önerebilirler.

geçenlerde bir doktor, zaten hap kullandığınızda göğsünüz büyüyorsa korkun büyümüyorsa değil demişti. çünkü hormon dengenizi bozuyordur, düşünsenize hap kullanıyorsun göğsün büyüyor, hem o haplar kanser olma riskini arttırır böyle olduğu için demişti. internette vardır hatta şuan hatırlamıyorum ama bikaç gün önce dinledim, ve asla bulaşmamaya karar verdim:) hem canım parana yazık bi de istediğin gibi sonuç alamazsan..

Back