• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil yardim folik plus yerine ne kullaniyosunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canmess

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
17
3
6
37
Meraba arkadaşlar ben folik plus kullanmak istiyorum ama folik plus üretimi durmuş artık uretilmiyormus onun yerine ne kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

Meraba arkadaşlar ben folik plus kullanmak istiyorum ama folik plus üretimi durmuş artık uretilmiyormus onun yerine ne kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Benimki folik asit

Ben solgarın folacin'ini kullandım, doktorum etken madde ve doz olarak onun uygun olacağını söylemişti.

Ben Folbiol kullanıyorum. İyi oldugunu duymustum sorun da yok.

Yanı soyle soyleyım yapmış olabılır ben 58 Kılo ile hamile kaldım 2 aylıgız 64 olmuşum lakın ben yemeyi de seven biriyim etkisi olmuştur yanı. Sık sık her ogun yiyorum. Ustelık mide bulantısı cekıyorum anlatamam yani durumumu. Tek sıkıntım bu mide. Onun dısında hıcbır sıkıntım olmadı hap çöp vs. Folbıol içiyorum ama sorun yok.

Ben Folbiol kullanıyorum. İyi oldugunu duymustum sorun da yok.

Gunluk ihtiyac 400mg folbiol epey yuklu kaliyor kimi doktor veriuo bende dusunuyorum dedigimde yazmisti doktor sonra kendi doktorum onu haftada 1 icsen yeterli dedi

Gunluk ihtiyac 400mg folbiol epey yuklu kaliyor kimi doktor veriuo bende dusunuyorum dedigimde yazmisti doktor sonra kendi doktorum onu haftada 1 icsen yeterli dedi
Ya bana folwimix yazmıstı Dr ama bnde folbıol varmış onu gorunce dırek kullandım Dr sormadan cunku folık asit cesıdı oldugunu biliyordum hamıle olmadan önce baska bı Dr yazmıstı.
Dr uma salı gunu gidınce sorayım hatta dun burda bahsettim ya bugun sonuncuyu içtim hergun bıtane ıcıyordum bugun Dr yazdıgı folwimix i aldım yarından itibaren kullanıcam zararı olmaz inşallah fazlamı kullandım ki.
Bıldıgım kadar 3 ay kullanılacak degılmı.

Ya bana folwimix yazmıstı Dr ama bnde folbıol varmış onu gorunce dırek kullandım Dr sormadan cunku folık asit cesıdı oldugunu biliyordum hamıle olmadan önce baska bı Dr yazmıstı.
Dr uma salı gunu gidınce sorayım hatta dun burda bahsettim ya bugun sonuncuyu içtim hergun bıtane ıcıyordum bugun Dr yazdıgı folwimix i aldım yarından itibaren kullanıcam zararı olmaz inşallah fazlamı kullandım ki.
Bıldıgım kadar 3 ay kullanılacak degılmı.

Sanirim 3. Aydan sonra kesicek doktor. Bisey olmaz merak etmeyin ama soyleyin doktorunuza ♥️

Back