acil yardım erken doğum riski olan veya erken doğurmuş anneler

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
merhabayın anne adayları ben 28 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. kızım 1128 gr oğlum 920 gr. doktora gittim bugün gebelik şekeri çıktı onun haricinde doktorum benim rahim ağzımın 20 mmde olduğunu erken doğum riskimiz olduğunu söyledi ve 4 adet ciğer geliştirici iğne verdi. nts ye falan bağladı.
suan yatak istirahatindeyim. bunun gibi bir durumla karşılasan varmı benim moralim bozuk ilk gebeliğim ve bebişlerim erken doğup birşey olursa diye korkularıım var lütfen yardımcı olup en azından düşüncelerinizi paylaşır mıısınız?

Rahim ağzına dikiş atılmadı mı

İnşaallah durur bebekleriniz.
Ben baska bir nedenden dolayı 34+3 de doğum yaptım biri 30 hafta ile uyumluydu.1250 Gr di.

Sizin kilolari iyi çok şükür.Saglikla kucağınıza alın inşallah

Merhaba bende ikizlere hamileyim bu ayın ikisinde doktora gittim mat girdim kalp atışları normaldi kasılma yoktu erken Doğum konusunda da doktor bişey söylemedi Göztepe eğitim Araştırma hastanesine gittim bu ayın 19undada Ümraniye devlet hastanesine gidicem ama henüz kimse öyle bişey demedi dikişte atılmadı Doğum nasıl olucak onuda bilmiyorum

Doğumu hangi hastanede yapıcam kararsızım siz ne düşünüyorsunuz İstanbul’da yaşıyorum çekmeköyde devlet hastanelerinden korkuyorum biraz sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…