Hayatım erkek arkadaşın kilo konusunda sana en ufak laf dokundurması bile yapıyorsa bırak gitsin yani. Onunla mı uğraşacaksın? Seni seven böyle sevsin. Zayıflatmak için mi sevgili oldu seninle? Ben bu kilo takıntılı erkekleri anlamıyorum cidden. Bu çok büyük bir ayrılık sebebi. Benim sevgilim de öyleydi. Git kendine zayıf birini bul ben böyleyim dedim. Ayrılır ayrılmaz da bir ay içinde 13 kilo verdim. O kadar fıstık gibi fiziğim olsa senin bu saçma kaprislerini niye çekeyim? Gider daha iyisini bulurum dedim :) Öyle de yaptım yani.Merhabalar;
Benim hayatım zayıf insanlara imrenmekle geçiyor...Herşeye canımı sıkıyorum..Ve en kötüsüde erkek arkadaşım artık zyıflayacağıma inanmıyor...başlıyorum diyete veremiyorum...Bana yardım edin tipimden çok rahatsızım..170 boyum ve 90 kiloyum
Merhabalar;
Benim hayatım zayıf insanlara imrenmekle geçiyor...Herşeye canımı sıkıyorum..Ve en kötüsüde erkek arkadaşım artık zyıflayacağıma inanmıyor...başlıyorum diyete veremiyorum...Bana yardım edin tipimden çok rahatsızım..170 boyum ve 90 kiloyum
nasıl verdin peki 13 kiloyuHayatım erkek arkadaşın kilo konusunda sana en ufak laf dokundurması bile yapıyorsa bırak gitsin yani. Onunla mı uğraşacaksın? Seni seven böyle sevsin. Zayıflatmak için mi sevgili oldu seninle? Ben bu kilo takıntılı erkekleri anlamıyorum cidden. Bu çok büyük bir ayrılık sebebi. Benim sevgilim de öyleydi. Git kendine zayıf birini bul ben böyleyim dedim. Ayrılır ayrılmaz da bir ay içinde 13 kilo verdim. O kadar fıstık gibi fiziğim olsa senin bu saçma kaprislerini niye çekeyim? Gider daha iyisini bulurum dedim :) Öyle de yaptım yani.
diyete rağmen kilo veremiyorsanız bir kan testi yaptırıp diyetisyene gidin derim. bazen hormonal, bazen de düşük kan değerleri nedeniyle kilo vermekte zorlanabiliyor insanlar. ayrıca kendinize eziyet etmeyin bence. umutsuzluğu bir kenara bırakın. sağlıklı beslenip spor yaparak zamanla kilo verirsiniz. mutlaka doktor kontrolünde olun ve tüm kiloların 1 ay gibi kısa bir sürede gitmeyeceğini kabullenip motive olun. erkek arkadaşınızın ise bence biraz dayağa ihtiyacı var. :) :s ne demek yani kilo vereceğinize inanmıyormuş? inanması mı lazım? sizin sağlığınızı düşünüp moral vereceği yerde bunu yapıyorsa asıl siz inanmayın ona bence.
ben daha önce 1 ayda 7 kilo verdim..şuan işten ayrıldım..evdeyim..veremiyorum.Öncelikle diyet yapma sadece saglikli beslen. Ben o diyet listelerine hayatta uyabilen bir insan degilim kendimi zorlanmis hissediyorum ve hic yapamiyorum. 1 bucuk ayda 8 kilo ve 2 ayda 7%yag orani düsürdüm. Günde yarim saat spor yapiyordum pilates agirlik yapiyordum bazen müzik esliginde deli gibi dans ediyordum. Yesil cay sekersiz türk kahvesi dahacok protein agirlikli beslenme seker ihtiyacimda cok cok az bitter cikolata derken 3 litre suyla 1 bucuk ayda gitti hepsi.
Sende basarabilirsin hatta dahafazlasini basarirsin yeter ki sadece kendin icin zayiflamayi düsün sagligin icin
spor salonuna gidiyodum o zaman şimdi olduğum yerde salon yok ):Verebilirsin sadece yeteri kadar isteyip kafana koyman gerekiyor. Evde spor yapabilirsin internette nice videolar var.
Bak hem 7 kilo verebilmissin demek ki isteyince yapabiliyormussun :)
üff işte en güzel hayal bu :) son bidefa daha denicem..diyetisyenede gitmek istemiyorum çünkü süreç çok uzuyormadem kan değerlerinde sorun yok o zaman klasik yöntemi dene. bir gün içinde yediklerini yarıya indir, hareketini 2 katına çıkar. emin ol o kilolar yavaaaş yavaş gider. zayıf bi gelin olduğunu hayal et
Hırsla... Önemli olan hırs, başaracağına inanmak. Ben sağlıklı vermedim ayrıca. Şok diyetle verdim. Bir de sabahları 1 akşam 1,5 saat koştum. Öğlen de aerobik yaptım canım. Diyeti de kadınlar kulübünde görmüştüm :) O zaman üye değildim. Ama gerçekten o diyet zor ve sağlıksız. Minibüste bayılmıştım düşün yani :) Önermiyorum.nasıl verdin peki 13 kiloyukilo takıntısı yok erkek arkadaşımın...sadece benm mutsuz olmamdan mutsuz..hiçbir aldığım ıyafetim olmuyor..ben mutsuz olunca oda oluyor doğal olarak.. yaza nişan var ve ben kilo veremiyorum...iradesizim..
ben 1 ayda 20 kilo olan patatesli diyete başladım :)) 2 kilo verdim 2 günde :)Hırsla... Önemli olan hırs, başaracağına inanmak. Ben sağlıklı vermedim ayrıca. Şok diyetle verdim. Bir de sabahları 1 akşam 1,5 saat koştum. Öğlen de aerobik yaptım canım. Diyeti de kadınlar kulübünde görmüştüm :) O zaman üye değildim. Ama gerçekten o diyet zor ve sağlıksız. Minibüste bayılmıştım düşün yani :) Önermiyorum.