• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu acil yardım edin arkadaşlar son 5 günüm

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

math163

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
83
0
36
Denizli
arkadaşlar koltuklarımın orjinal hali buEki Görüntüle 460933 Eki Görüntüle 460934

ama diyorumki acaba ahşap olan kısımları beyaz yada krem olsa kırlenleride kahveli kremli bişiler nasıl olurki paintte böle bişi yapmaya çalıştım ama siz ne diyosunuz
$fghjklşliş.webp

merhaba, sanırım minderli bir takım beğenmişsin. çalışıyor musun bilmiyorum ancak; minderleri her gün, her kullanımda derleyip toparlaman gerekebilir. 2. olarak tek renk bir takım seçmişsin, bence yastıkları farklı renklerde ( turuncu, yeşil) tutarak takıma canlılık getirebilirsin. 3. olarak oturma alanı çok geniş duruyor yani kenarları çok sivri, geniş gibi, daha yuvarlak yumuşak hatlı olabilir. bence doğla olsun ve kenarları kahverengi kalsın bu takımda beyaz sırıtabilir gibi geldi bana.

canım kısacası eğer vaktin varsa ve henüz bu takımı almadıysan bir kaç model daha bakmanı önerebilirim :)

gayet iyi olmuş ama farklı da baksan olur bakma şansın yoksa ahşap yerine krem daha güzel olmuş

çok hoş olur sna tavsiye vereyim. krem koltuk takımına. siyah, yeşil, turuncu ve açık mavi yastıklardan bir veya iki renk ile kombin yap. hareket kat. daha da seveceksin emin ol

kahve iyi ve sağlık rengidir. fakat bazen kahve krem tonları ölümü simgelediği için açık bir deniz mavisi ile bu düşünceyi yok etmelisin.

$Foto__raf0509.webp

koltuklarımın rengini resimdeki gibi yaptırıyorum üsteki desenli kumaş da kırlenleri olacak nasıl olur sizce eskisinden daha iyi gibi geldi bana

güzel canım ben o kırlent yaptıgın deseni teklilerimede verdim harika oldu:16::16:

Ahsap kisimlar beyaz olabilir hos durmus ama bende geri kalan kisimda kirlentlerle renk katman taraftariyim seviyorsan o tarz tabiki

Back
X