Acil yardım ! Bilenler fikirlerini paylaşsın lütfen :( gelişim geriliği

gelişmeleri paylaş tatlım allah yardımcın olsun.cuma gidersen zeynep kamile bende oralardayım oğlumun yanında olacağım belki görürürm seni:) benn kısa boylu gözlüklü azcık tombiş bi anneyim görürsen belki:)

Canim bebegi hareketsiz buldu demissin sen nasil hissediyorsun hemen hemen ayni haftalardauiz banda bebegim hareketsiz geliyor nst girdigimde gayet iyi ama son gunlerde hareketi azaldi gibi carsambaya soyliycem doktora birde benim plesentam sis fazla yeri yokmus bebegimin cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye

canım mesajını yeni okudum kusura bakma ben gittim onlarda gelişim geriliği tanısı koydular alalımmı almayalım mı arasında kaldılar ne yapacağımı bende inan bilmiyorum artık.

canım mesajını yeni okudum kusura bakma ben gittim onlarda gelişim geriliği tanısı koydular alalımmı almayalım mı arasında kaldılar ne yapacağımı bende inan bilmiyorum artık.

allah yardımcın olsun tatlım ne diyeyim,ben hala oralardayım bebeğim küvezde hala öpüyorum dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…