Acil yardım ! Bilenler fikirlerini paylaşsın lütfen :( gelişim geriliği

canım cuma günü gideceğim bakalım ne diyecekler ama şuan gittiğim özel hastane bana iğneler için zamanın geçtiğini bu dakikadan sora vursalarda işe yaramayacağını söyledi . ayrıca bebeği çok hareketsiz buldu bu da düşündürücü çok dedi.
iyice şaşmış vaziyetteyim. allah bebeğini sağ sağlim kucağına alarak eve gitmeni nasip etsn canı gönülden diyorum. allah yardımcımız olsun.
gelişmeleri paylaş tatlım allah yardımcın olsun.cuma gidersen zeynep kamile bende oralardayım oğlumun yanında olacağım belki görürürm seni:) benn kısa boylu gözlüklü azcık tombiş bi anneyim görürsen belki:)

canım cuma günü gideceğim bakalım ne diyecekler ama şuan gittiğim özel hastane bana iğneler için zamanın geçtiğini bu dakikadan sora vursalarda işe yaramayacağını söyledi . ayrıca bebeği çok hareketsiz buldu bu da düşündürücü çok dedi.
iyice şaşmış vaziyetteyim. allah bebeğini sağ sağlim kucağına alarak eve gitmeni nasip etsn canı gönülden diyorum. allah yardımcımız olsun.

Canim bebegi hareketsiz buldu demissin sen nasil hissediyorsun hemen hemen ayni haftalardauiz banda bebegim hareketsiz geliyor nst girdigimde gayet iyi ama son gunlerde hareketi azaldi gibi carsambaya soyliycem doktora birde benim plesentam sis fazla yeri yokmus bebegimin cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye

gelişmeleri paylaş tatlım allah yardımcın olsun.cuma gidersen zeynep kamile bende oralardayım oğlumun yanında olacağım belki görürürm seni:) benn kısa boylu gözlüklü azcık tombiş bi anneyim görürsen belki:)

canım mesajını yeni okudum kusura bakma :( ben gittim onlarda gelişim geriliği tanısı koydular alalımmı almayalım mı arasında kaldılar ne yapacağımı bende inan bilmiyorum artık.

Back