- Konu Sahibi gulbeseker66
-
arkadaşlar merhaba dün doktora gittim 33+0 hamilelikte olmama rağmen bebek 1487 gram 10 günde yalnızca 30 gr almış en son 1450 idi kan basıncında eşte sorun yok ama bebek büyümüyor muhtemelen erken alacaklar sezeryanla ama hastane bana direk isterseniz senette yapabiliriz geceliği 350 tl ile 500 tl arası 60 gün kalacak dedi ortalama 20.000 ile 30.000 tl arası yani böyle bir durumda olanlar ne yaptı istanbul avrupa yakasında iyi bir doktor tavsiyeniz var mı? yada devlet hastanesine mi gitmeliyim gitsem hangisine gideceğim lütfen yardım
arkadaşlar merhaba dün doktora gittim 33+0 hamilelikte olmama rağmen bebek 1487 gram 10 günde yalnızca 30 gr almış en son 1450 idi kan basıncında eşte sorun yok ama bebek büyümüyor muhtemelen erken alacaklar sezeryanla ama hastane bana direk isterseniz senette yapabiliriz geceliği 350 tl ile 500 tl arası 60 gün kalacak dedi ortalama 20.000 ile 30.000 tl arası yani böyle bir durumda olanlar ne yaptı istanbul avrupa yakasında iyi bir doktor tavsiyeniz var mı? yada devlet hastanesine mi gitmeliyim gitsem hangisine gideceğim lütfen yardım
bende tam 33.haftamda erken doğum yapmıştım..ama hastane ne için senet dedi,kim 60 gün nerede kalacak anlayamadım?
siz mi hastanede kalcaksınız bebek mi küvözde kalacak?
canım çarşamba günü end diostatik akım kaybı sebebeiyle 29+5 de 1000 gr doğurdum oğlumu.özel hastaneye gidiyordum doktorum beni anadolu yakasındaki zeynep kamil kadın doğum a gönderdi.istese paramı alabilirdi.ama bağcılardan beni oraya gönderdi,seni oraya emanet edebilirim ancak dedi.çok ilgili bir yer hiç durma git acilden giriş yaptır.benimde bebeğim gelişemiyordu akım kaybı olduğu için.bebeğim küvezde şimdi bana da dua et hemen git hiç durma.evine uzaksa bile oaraya git.istanbulda en güvenilir yer orasıymış.
Sakın korkma baska bı dra gorun safsata o kg durumu benım bebegım ıcınde ırı bebek dedıler 4 kgyu gecıcek dedıler ama 3.3 kg cıktı o olcumlerde en az 300 gr en cok 600 gr yanılma payı var yanı senın bebek 1100 grda olabılır 1700 grda ıcını ferah tut
Allah bebeğinin de senin de yardımcın olsun insallah. Bence de böyle bir seyi bastan söylüyorlarsa Zeynep Kamil i dusunebilirsin.
Bi arkadas kiloda yanılma oluyor demiş bence de cok takılma. Benim doğumdan bir hafta önce 3250 dediler. Doğumda 3500 doğar dedi Dr. Kızım 3050 doğdu.
Cok net bir sekilde su kadar kuvozde kalır demek te yanlış bence. Benim bir arkadasım 32 haftalık doğurdu hic kuvozde kalmadı, gelen hafta bir arkadasım 39. Haftasonda doğurdu, bebek iri dediler, kilosu 3000 in üstünde ama bebek 1 hafta kuvozde kaldı.
Neyin ne olacağını Allah tana baska kimse bilemez. Bol bol dua et, tevekkülü elden bırakma, Allah yardımcın olsun.
özel hastanede olsa, küvez parası yasal değil,ne kadar kalırsa kalsın küvezde para ödenmiyor, bunu bir araştırın derim, hatta kk da topicler var erken doğum yapanların bebekleri küvezde kalıyor, onlarada danışabilirsiniz
çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz bir cevap verdiğiniz için çok saolun dedğiniz gibi birde oraya danışayım.
tatlım ben önce kanuniyi aradım 30 ekime randevu erdiler ama durumum acildi.kalktım gittim zeynep kamile girdim doktorun odasına.özel hastanedeki doktorum bana bi kağıt verdi elime git dedi oraya,kağıdı gösterdim adama geç yat bakalım dedi ultrasonla bakar bakmaz seni yatırıyoruz hastanın girişini yapın dedi.ben randevusuz gittim. kanuni de iyiymiş.ama istanbuldaki en iyi yenidoğan yoğun bakımı zeynep kamilde dedi doktorum bana.eskiden orda çalışmış.sen git acilden giriş yaptır biran önce.özel hastaneye tekrar gitmek istersen bağcılarda medipol üniversitesi hastanesi nagihan kaya yı tavsiye edrim muayeneler de şu an ücretsiz.beni zeynep kamile gönderen doktorum odur.bana da çok uzak ama ne yapalım bağcılardan her gün oğluma süt götürüyorum oraya
canım sen ne zaman doğum yaptın ne oldu da erken oldu neden süt taşıyorsun benimle aynı durumumu yaşadın kaç kg doğum yaptın normal mi sezeryanmı süreci anlatırsan sevinirim çok teşekkürler
ayrıca 33 haftalık olmuş senin bebeişin annesi.bir an önce git akciğer gelişim iğnesi yapsınlar.doğum kendiliğinden başlamadan git.o zaman müdahele edilemiyor.solunum sıkıntısı yaşamasın.özel hastanelerde perinatoloji uzmanı yok bizim gibi durumlara onlar bakıyor hemen git acilden giriş yaptır. benim oğlum 1200 gr dı geriledi.dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?