- 19 Aralık 2023
- 111
- 24
- 26
-
- Konu Sahibi turuncuemoji
Hamile misiniz peki?Benim hep öyle tortulu katı sümük gibi ve sarı renkli hep olur cnm. İstersen regl günü bı test yap
Renginde ve kokusunda bi değişiklik var mı ?Reglime iki gün var ama dikkatimi çeken bişey var. İdrarımda beyaz beyaz, şeffaf gibide tortular var, bayada gözüküyor. Daha önce hiç böyle bişey dikkatimi çekmemişti. Gebelik belirtisi olabilir mi. Yaşayan var mı. Ayrıca adetim bittikten sonra bugüne kadar hep gün aşırı ilişki yaşadık.
İdrar rengi sarı, ama böyle iplik gibi tortuyu bugün iki idrarımdada gördüm ilk kez dikkatimi çektiRenginde ve kokusunda bi değişiklik var mı ?
Bi erken gebelik yap istersen adete kaç gün var ?İdrar rengi sarı, ama böyle iplik gibi tortuyu bugün iki idrarımdada gördüm ilk kez dikkatimi çekti
Çarşamba günü adet olmam gerekiyor sadece 2Bi erken gebelik yap istersen adete kaç gün var ?
Tamam yapsan çıkar Şuan da hayırlısı bakalımÇarşamba günü adet olmam gerekiyor sadece 2
Günüm kaldı
Bugün çarşamba ve adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyımTamam yapsan çıkar Şuan da hayırlısı bakalım
Belirtilerin var mı?Bugün çarşamba ve adet olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım
Reglime iki gün var ama dikkatimi çeken bişey var. İdrarımda beyaz beyaz, şeffaf gibide tortular var, bayada gözüküyor. Daha önce hiç böyle bişey dikkatimi çekmemişti. Gebelik belirtisi olabilir mi. Yaşayan var mı. Ayrıca adetim bittikten sonra bugüne kadar hep gün aşırı ilişki yaşadık.
Normalde kendimde çok belirti ararım ama bu aralar hiç düşmemeye çalıştım. İdrarımda minik minik köpükler ve tortular gördüm. Bide 10 gündür falan burnum inanılmaz tıkalı sürekli resmen yumurtlamadan sonra başladı bu burun tıkanıklığı olayı. Bunlar dışında yumurtlamadan sonra minik minik sivilcelendşm ki normalde asla sivilcelenmem. Bwşka bişey dikkatimi çekmediBelirtilerin var mı?
Benim ilk kez dikkatimi çektim bilemiyorum. Bugün adet olmam gerekiyordu daha olmadımAdetime yakın bende sürekli oluyor böyle.
En doğrusu adetinizden bi kaç gün geçsin öyle test yapın.