• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL YARDIM!!bebiş tekmesinin böbreğe sancısı??

surem

biricik oğlum aras'ım..
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
979
1
96
45
İstanbul
bebeğimin hareketleri bugün sancı yaptı ve farklıydı,çok fazla hareket etti,döndü sanıyorum ki ama böbreğimde hissettim tekmesini ve canım çok yandı..bu normalmi kızlar?bebeğim aşağıda zaten iyice kötü olmasın pozisyonu?

ah canım hem yerleri daraldı hemde büyüdüler içerde hareketleri sertleşti.
benim vajinama elleriyle vurrurdu kızım..anlatamam sancılarımı.
son haftalarında yaklaşıyor maşallah.çok normal.endişe etme.daha ne kadar acıların olacak geceleri..bunlar güzel şeyler.

canım benim rahatlattın içimi,böyle garip sancılar bende mi oluyo sadece diyordum..vajinama basıncınıda hissediyorum evet..bebeğim aşağıda ve korkuyorum erken gelir diye,o yüzden herşeyi kötü algılar oldum..

canım hiç merak etme çünkü benim ablam da hamileyken tekmelerden çok canı acırdı.bizim ufaklık o kadar yaramazdı ki durmadan dönerdi we tekmelerdi.ablamın üzerinde dar bişi warsa hele tekmelediğini,döndüğünü görürdük.karnı yamur yumur oluyordu ablamın.tekmeler de kalp atışı gibi pıt pıt olurdu.içini ferah tut,hiç bişi olmaz Allahın izniyle...

canım hiç merak etme çünkü benim ablam da hamileyken tekmelerden çok canı acırdı.bizim ufaklık o kadar yaramazdı ki durmadan dönerdi we tekmelerdi.ablamın üzerinde dar bişi warsa hele tekmelediğini,döndüğünü görürdük.karnı yamur yumur oluyordu ablamın.tekmeler de kalp atışı gibi pıt pıt olurdu.içini ferah tut,hiç bişi olmaz Allahın izniyle...

çok sağol canım,evet benimkiside yaramaz epey,canımı yakıyor baya..

ben de 37 haftalık hamileyim,aynı acıyı böbreklerimde her yerimde hissetmeye başladım..merak etme yalnız değilsin....

Back