Acil yardim arkadaslar!!

senin anlattigina göre onlar güve degil canim gümüs böcegi bitirmesi cok zordur ilac firmalari yaparsa etkili oluyor ama her zaman kesin sonuc alinamiyor malesef benim bir arkadasin evinde vardi ne yaptiysa bitiremedi tüm evi ilacladi olmadi bütün eve ilac kokusu sindi sonra yeniden badana temizlik ama halen bitmedi ne yazikki ama isin iyi tarafi bu böceklerin hic bir zarari yok

senin anlattigina göre onlar güve degil canim gümüs böcegi bitirmesi cok zordur ilac firmalari yaparsa etkili oluyor ama her zaman kesin sonuc alinamiyor malesef benim bir arkadasin evinde vardi ne yaptiysa bitiremedi tüm evi ilacladi olmadi bütün eve ilac kokusu sindi sonra yeniden badana temizlik ama halen bitmedi ne yazikki ama isin iyi tarafi bu böceklerin hic bir zarari yok

gumus bocegi mi???akannehirakannehir yaa arkadasim bir de aklima onu sokma..bir turlu bitmiyor falan da yazmissin..off yaa..demek bir de gumus bocegi var:çok üzgünüm: daha neler ogrencem kimbilir...:çok üzgünüm:

netten baktim azonce gumus bocegine bizdeki bocek ondan degil.hihoyyyt (neden seviniyorsam sanki guve cok iyi)gumus bocegi kanatsiz oluyormus.bizdeki bildiginiz guve..:çok üzgünüm:

Ay bizde de oluyor hele yazin of, demek kurtuklar ondan oluyormus offfff kahretsin yaa offf mafoldumben mafoldumben mafoldumben,
burda iyi bir ilac vardi evimizde nereye koydugumuzu bulamadik kaybold, en iyisi ondan uctane almak kalsin evde, ok ise yariyor offfff :(
kolay gelsin, igrenc bi sey bu bocekler ya :((

Ay bizde de oluyor hele yazin of, demek kurtuklar ondan oluyormus offfff kahretsin yaa offf mafoldumben mafoldumben mafoldumben,
burda iyi bir ilac vardi evimizde nereye koydugumuzu bulamadik kaybold, en iyisi ondan uctane almak kalsin evde, ok ise yariyor offfff :(
kolay gelsin, igrenc bi sey bu bocekler ya :((

bizim evde asiri sicak oluyor.sicagi seviyormus bu bocekler...sagol canim sanada kolay gelsin...

gumus bocegi mi???akannehirakannehir yaa arkadasim bir de aklima onu sokma..bir turlu bitmiyor falan da yazmissin..off yaa..demek bir de gumus bocegi var:çok üzgünüm: daha neler ogrencem kimbilir...:çok üzgünüm:

googleden gümüs böcegi yaz arat bak bakalim senin evindeki böcekle aynimi

netten baktim azonce gumus bocegine bizdeki bocek ondan degil.hihoyyyt (neden seviniyorsam sanki guve cok iyi)gumus bocegi kanatsiz oluyormus.bizdeki bildiginiz guve..:çok üzgünüm:

bencede sevin gümüs böceklerinden kurtulmak gercekten cok zor
ama gümüs böcekleride büyüdükce kanatlaniyor haberin oladelikafadulden

Vallaa bnim giysileri baska bi sey yiyor ama ne bilmiyorum, :D
ama guvenin kurtucugunu gordum bi kac kez mutfakda camlari acinca girio iceriye guve denen igrenc sey :(( bulup olduruyorum off, kuru gida olan yere cok giriolar :(

off bende giciklandim:Darkadasim gecmis olsun....gecen sene izinden döndügümüzde giderken tertemiz yikanmis yatagimin üzerinde iki kurtcuk görmüstüm...ardindan hemen yorgani atmistim..aceba benim evimdedemi güve vardi sizce??ama 1 senedir bisiy görünmüyo...ucusan kelebekler falan yok ama gecenlerde dolabimi düzenlerken gümüs böcegi dediniz biz ona duvar böcegi diyoruz ona benzer bisiy gördüm..o boydaydi fakat tipi baliga benziyordu...elbiselerimde güvemi var simdi????

bizim evimizde de olmuştu o şeyden..küçük kelebek gibi böcek..
bi katık bakliyatlardan çıkıorlar..
bakliyat dolabını temizlerdik,kavanozdan çıkarıp,ketenden torbalara koyduk artık olmuor...
güveyse naftalin geçirir,ya da limon kurusu...

kizlar evimde galiba güve var mafoldumben ılk defa goruyorm bu bocegi.kucucuk kelebek gibi.ilk baslarda umursamadim.ama sonra icime kurt dustu.internetten baktim ayni bizim evdeki bocek.kiyafetlerin arasinda hic gormedim simdiye kadar.sadece evin icinde ucusurken goruyorum.uyuz uyuz yavas bi sekilde ucuyor.ne yapmam lazim? naftalin alip koysam kiyafetlerin arasina yeterli olurmu?

mutfaktaki kuru gıdaları kontrol et derim ben. bir kere benim de başıma gelmişti. haftalar sonra çekmecedeki soya kıymasının böceklenmiş olduğunu keşfettim. nohut, bakla, bulgur, pirinç, mercimek, tarhana... aklına gelen ne kadar kuru gıda varsa bir elden geçir bakalım.

sagolun arkadaslar mesajlariniz icin...henuz evde hasarli bir sey bulamadim...dolayisiyla boceklerin nerden geldigini neye geldigini de anlayamadim

Back