canım bilidiğim kadarıyla naftalıni eskiler o yüzden koyarlarmış..demek ki yeterli oluyor..bir süre gözlemle yok olmadı hala var iseler,böcek ilacı satan yerlere bi git sor ...
Arkadaşım,
Eğer evinde uçuşan güveler varsa mutlaka mutfaktaki erzak dolabını kontrol et. Benim de başıma geldi. Nereden geldi bunlar diyordum. Kuru gıdalarımı sarmış ben anlamadan. İnşallah öyle bir şey yoktur.
mutfaga da baktim az once ama birsey goremedim.buzdolabinda yer acip oraya koydum kuru gidalarin bir kismini.eger iclerine guve girdiyse nasil olur? kurt falanmi ? kusura bakmayin bilmiyorum o yuzden soruyorum. siz nasil kurtuldunuz guvelerden?
sabun yada naftalin kullan
kuru gıdalarada bulaşıyor sanırım
bence onlar güve değil.mutfaktaki bütün kuru erzaklarınızı kontrol edin.özellikle irmik.ve pirinci.bunlardan biri böceklendiyse kelebekler ondan olmuştur
yiyeceklerdeki böcekler,önce kurtçuk oluyor,ikinci evrede kelebeğe dönüşüyor
mutlaka mutfaktaki erzagın böceklenmiş mutfagını kontrol et .kuru erzaklarını özellikle
kizlar evimde galiba güve var mafoldumben ılk defa goruyorm bu bocegi.kucucuk kelebek gibi.ilk baslarda umursamadim.ama sonra icime kurt dustu.internetten baktim ayni bizim evdeki bocek.kiyafetlerin arasinda hic gormedim simdiye kadar.sadece evin icinde ucusurken goruyorum.uyuz uyuz yavas bi sekilde ucuyor.ne yapmam lazim? naftalin alip koysam kiyafetlerin arasina yeterli olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?