Acil yardım!!! Aldatıldım ve onu geri istiyorum!!!

Bana lütfen akıl verin. İkimizde aynı işi yapıyoruz, mesleğinde ve özel hayatında gayet saygın biri, iyi eğitimli, isim yapmış vs vs... Ama çevresindeki yakın arkadaşlarından duyduğum kadarıyla bu yeni kız benimle kıyaslanınca hem fizik olarak hem kariyer hem de karakter olarak benim elime su bile dökemeyecek biriymiş ve kesinlikle onun yanına da yakışmıyormuş! Nasıl kızıyorum ona bunları duydukça, hani bari benden daha daha olan bir insanla aldatsaydı beni, onun uğruna terk edilseydim, en azından saygı duyardım. herkes biraz bekle, zaman ver diyor. onu kaybetmeyi ben de istemiyorum, ama kafam karıştı... bu aralar, özellikle de son 1-2 aydır maddi ve manevi bazı problemleri var. Bilemiyorum, acaba bu yüzden mi hayatına bu şekilde renk katmaya çalışıyor diyorum... Bir de sanki ailemle tanışınca böyle oldu... Yani şöyle düşününce görüyorum ki ben melek gibiyim onun yanında, en başta ona dostum, maddi manevi her daim onun yanındayım, şu son 10 gündür bile derdini dinleyen problemlerine çözüm bulmaya çalışan yine benim.işte sorun bu sırf o bu kadar adi birşeyi yaptı ama ben hala onun yanındayım demek için desteksin ona şimdi fedakar kadını oynayarak aldatılanı bastırmaya çaılışıyorsun yapma canımım içi ya kendini mahvediyorsun çok yazık olur sonra çok kafanı vurursun yapma bırak gitsin zaten gitmişki çırpındıkça daha çok batıcaksın olan sana olur ben ancak bunu gördüm burda

canım bu anlattıklarını bizlerde çok iyi biliyoruz erkekler için cinsellik ekmek gibi su gibi bir ihtiyaç ama kontrol etmeleri gereken bişey değil mi?dost acı söyler biz senin iyiliğin için acı gerçekleri söylüyoruz... gerçekten seven adam seni kaybedeceğini bile bile seni aldatabilirim der mi? yada bir kadın sevdiği adama nasıl başkasıyla birlikte olabilirsin der? bunları yapmasına izin veriyorsan senin kendine saygın yok demektir ve bu insanda öyle düşünmüştür sen kendine saygı duymuyorken sana bunları yapmasına izin veriyorken bu adam nasıl saygı duysun nasıl sadık kalsın? bende büyük konuşmak istemem ama aldatan adamdan hayır gelmez bunu bütün k.k gördü biliyo neler görüyoruz ayrıca aldatmanın duygusal veya cinsel açısı olamaz ki aldatma aldatmadır seven adam başkasına dokunur mu benim aklım almıyo

Bazı ilişkilerde diğerlerinin gibi kapıyı çarpıp çıkmak kolay değildir tamam. Her ilişkide bir değildir.. diyorsun kı yaşananlar var peki sen bir gun arasan ve başka bırı var senı aldatabılrım desen ne derdi bunu çok merak ettim cıdden ne olurdu?

ufff içim sıkıldı valla okurken bütün yorumları okumadım tek tek
çok sinir bozucu bir şey yaşıyorsun ama BENCE sen bu adama aşık değilsin kesinlikle
nasıl dersin yaa istediğin cinsellikse git yat başka bi kadınla
insan aşık olduğu bi adama bunu nasıl der
aklım almıyor, takıldım bu mevzuya ben
düşünemiyorum aşık olduğum adama sevgiliyken böyle bir cümle kurabildiğimi
arkadaşım yapma etme bırak canı isterse çeksin gitsin
gururunu onurunu ayaklar altına almana değer mi
bi başkasının ona dokunmasına nasıl izin verirsin?
nasıl bi başkasının teninin onun teninde olması seni rahatsız etmez
pes valla pessss!

yine aklıma bişey takıldı.. hai derlerya aşk evliligimi mantık evliligimi diye.. sizinkide mantık ilişkisi olabilirmi.. yani tabir uygun kaçmasada anladığınızı umuyorum.. belki adam aşk arıyordur yine tekrarlıyorum yanında olan bir bayanı ve sahiplenilmeyi istiyordur belki ...CADIARZU bu arada geldimi konustunuzmu sonuc ne yada gelişmeler..

sadece ilk mesajınızı okudum diğerlerini okumaya tahammül edemedim.

birazcık gurur yaa..
kadınsınız siz, gururlu olun azıcık.

ne demek ben seni aldatacağım diyen adama git yat da gel demek.
ihtiyacı mı var, fizyolojik rahatsızlık mi hissedecek?
kendi kendini tatmin etsin madem..
hangi kadın ben çok azdıydım ondan biriyle birlikte oldum diyen adama yeniden kucak açar?
varsa ben açarım diyen, gururundan şüphe ederim ben onun.

aldatıldınız ve geri istiyorsanız siz hayatınız boyunca aldatılmaya mahkumsunuz.
çünkü adam nasılsa aldatsamda yanımda diyecek.
çantada keklik diyecek sizin için.
ne için kendinizi bu duruma düşüyorsunuz?

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Yazdıklarınızı çok düşündüm; gurur, ilişkide karşılıklı saygı vs vs herşeyi gözden geçirdim. ıçinizde bana yine kızacak olanlar vardır muhakkak kendilerince haklı olarak, ama erkek arkladaşımı affettim!
ızmir'e gelecekti zaten bu aralar, vaktinden çok önce geldi ve işini hallettikten sonra ekstradan bir kaç gün daha kalıp döndü. ızmir'e gelmeden önce tavrımı koydum ona açıkcası. önceden beni ne zaman arasa melek gibi bir ses tonuyla konuşuyor, onu dinliyordum. Ama son zamanlarda tavrımı koymaya başlamıştım. ılk defa yüksek sesle onunla konuştum, salak olmadığımı, üstelik onun sandığı kadar saf ve de iyi olmadığımı vurguladım ona, biraz empati yapmasını rica ettim ve telefonu suratına kapattım. bir kaç kez devam etti bu şekilde konuşmalarımız. En sonunda ise, "benim de hayatıma birileri girebilir, hatta bugün bir tanesiyle buluşacağım, deneyeceğim ben de aynen senin gibi" dedim ve teli kapattım. O gece sinirinden deliye dönmüş. Bana "nasıl yaparsın böyle şeyler" gibisinden birşeyler söyledi vs vs... Bu konuşmadan 2 gün sonra da ızmir'e geldi. Daha önce hiç görmediği kadar kendine güvenli, bakımlı, neşeli ve hayatından gayet memnun bir kadın gördü karşısında. Ona hiç surat asmadım, tafra yapmadım, gayet sıcak karşıladım onu, sanki senelerdir görmediğim eski bir dostum iş için memleketime gelmiş, ben de çok sevinmişim gibi... Tam bir misafir perverdim. O açmasa konuyu ben bu mevzulara bile hiç girmeyecektim. Ancak hiç beklemediğim bir anda "seni seviyorum, seni hiç aldatmadım, yapamadım, beni bırakma" filan demeye başladı, neredeyse yalvaracaktı bana. Gülüp geçtim ve böyle konularla tadımı kaçırmaya hiç niyetim olmadığını söyledim ona, ama konuyu kapatmadan önce de bir daha böyle saygısızlıklar yaparsa yüzümü görmeyi bırak sesimi bile duyamayacağını da sıkıştırdım 2 lafın arasına. Tabi bu arada biraz dalavera da yapmadım değil. Rica ettiğim bir kız arkadaşım bir kaç saat arayla habire beni aradı, ben de sanki bir erkek arıyormuş gibi beni "teşekkür ederim koraycım, iyiyim tabi, haftasonu mu, aaa olabilir tabi, bir işim çıkmazsa görüşürüz..." şeklinde konuştum yanında. Yüz ifadesini görmeliydiniz. Gideceği gün de, onu tam uğurlarken yine malum kız arkadaşım aradı ve ben "tabi ki canım, arkadaşımı yolcu edeyim, 1 saate kadar vs yerde buluşuruz, öptüm koraycım" gibilerinden konuştum tekrar. "Bu Koray da kim?" diye bilmem kaçıncı kez sorduğundaysa "eee benim de çevremde insanlar var vs" şeklinde yanıtladım onu tekrar ve müthiş zamanlama ki, servisi gelince kafasında bir sürü soru işaretiyle yanımdan ayrılmak zorunda kaldı. Ben de anında telefonumu kapattım, çünkü iner inmez beni arayacağını biliyordum. Bütün gece evde kıs kıs güldüm, tv izledim, pc başında geyik yaptım vs vs ve epey geç bir saatte telefonumu açtım. Kaç kere aramış, kaç kere mesaj bırakmış, inanamazsınız :)
Sanırım erkekleri korkutmak gerekiyor bazen, kendine güvenmek ve dünyanın onun etrafında dönmediğini ona göstermek... Acıkcası şu Koray çok canını sıktı onun ve birden kıymete bindim :) Şimdi yine eskisi gibi hergün arıyor, mesajlar atıyor, beni çok sevdiğini söylüyor. Bense arada iş çıkısı onun kim olduğunu bilmesine gerek duymadığım arkadaşlarımla buluşuyor, bazen telimi şarj etmeyi unuttuğum için onun bana ulaşmasına engel oluyor, bana ulaşabildiği zamanlarda ise gayet neşeli cıvıl cıvıl bir sesle onunla konuşuyorum. her "seni seviyorum" deyişineyse "ya, öyle miiii!" diye karşılık veriyorum :) ışte böyle kızlar, sizlerle paylaşmak istedim son durumu :)

seytana pabucunu ters giydirirsin :)
taktigini begendim:)

valla taktiği yapana değil, yaptırana bakacaksın adalaydacım. Sanırım her kıza bir "koray" lazım :)

valla taktiği yapana değil, yaptırana bakacaksın adalaydacım. Sanırım her kıza bir "koray" lazım :)

yok her erkege islemez o olay ama akilda tutmak lazim :)

kusura bakmayın siz aşkı taktik savaşına çevirmişsiniz hoş sizin o adama aşık olduğunuzu sanmıyorum ya.bu sizin hayatınız ama bu kadarıda gerçekten hoş değil akıl oyunlarıyla teorilerle yürüyen bir ilişki olacaksa hiç olmasın bence bu birbirinizi kandırmaktan öteye gitmez.zaten böyle bir ilişkide güzel bir sonla sonlanmaz çok kalmaz bir kere aldatan yine aldatır o zaman gene affedecek ve böyle kendinize bağlamak için uğraşacakmısınız gururunuzu yerler altına sermeyin lütfen tüm bayanlar değerlidir ve asla 2 kişi olmayı haketmezler.

Aldatma gizli yapılır. Bu durum aldatma değil. Açık açık söylemiş ve hayatında da başkası varmış. Arkadaşlarına ne kadar güveniyorsunuz. Ona da size söylediklerini söylemiş olamazlar mı? Politikalara hiç gerek yok zaten söylemiş beni terket diye. Taktikler işe yaradı demişsiniz ama bu da kendinizi oyalamaktan başka bir şey değil. Anlaşılan o ki kimseye bağlanmak istemeyen bir insan. Kıskançlık yapabilir. Çünkü hem onu hem sizi elinde tutmak istiyor gibi. Hazır o kadar seven bir insanı kaybetmeyi neden göze alsın ki. Madem burada sordunuz herkes olumsuz baktığına göre dışardan bakan insanları dinleyin. Zaman ve emek harcamaya değmez:1no2:

Biraz oluruna birakin bence.
Hatta telefonlarina cikmamayi yapamiyorsaniz bile, bunu yapmaya calisin.
Sizi aradiginda, heran orda oldugunuzu bilmesi ona rahatlik verir bence.
Bunu deneyin bir iki gece ve sizde onun size davrandigi gibi davranin, bazen yakin, bazen soguk.
Izmir'e geldigindede oturur konusursunuz.
Konustugunuz zaman kesin ve kararli olun ki size bi gidip bi gelmesin, adam gibi yasayacaksa yasasin iliskisini.

Garip geldi bana ben böyle bir şeyi kabul edemem sevgilim yada eşim farketmez başkasıyla sadece cinsellikte olsa beraber olucak ben bunu öğrenicem kemiklerim titrer ben bunu kabul edemem başkasına dokunması olmaz bence olmaz bence sağlıksız bir ilişki boşuna yatırıma gerek yok

Anlamadım ben şimdi...
Adam sizi aldatmış..
Siz de başkası ile görüştüğünüzü söylediniz kendisine..
Eeeee sonuç???:uhm:

Erkeklerin yeni taktigi...

Askim galiba seni aldatacam...istiyorsan benden ayril he ne dersin??CADIARZU

Yaw cidden erkek olmak varmis bu dünyada...ah sansima edeyim

Laalecim,adam beni aldatmayı düşündüğünü söyledi. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz vs... Karşısına biri çıkmış ve aklını kurcalamış, bunu da benimle paylaştı. Tamam dedim, beklemeye koyuldum. 3Gün sonra başladı tekrar beni deli gibi aramaya, aldatmadım yapamadım vs demeye, bir de bırakma beni filan diye yalvardı neredeyse. Sonra ben de bana yaptığının aynısını ona yapmışım gibi davrandım kendisine. Hani senin yapabildiğin herşeyi ben de yapabilirim, benim de etrafımda pek çok kişi var gibilerinden... Ve kıymete bindim!
erkek milleti işte, kendileri yapınca kılıfları hazır, biz şöyle bir çıtlatınca da gözleri dönüyor

Anladım ben olayları...
Aldatmayı düşündüğünü söyleyen adam hakkınızdaki düşüncelerinizi kavramayadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…