Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım biraz, benim hemcinslerimle bir derdim yok, tabi ki başka bir kadın da aynı adam tarafından incinsin kırılsın istemem...Ama insanda biraz da ar damarı olmalı, bu kadın sonuçta beni biliyor, adam benden bir şey saklamadığı gibi ondan da saklamıyor ki beni. Ben geri çekiliyorum, ortada bir duygu varsa şayet canım yansa bile saygı göstermeye çalışıyorum ki 7 ay devam etmiş olan bir birliktelik var ortada, 2 günlük kadın benim yapmadığımı yapıp yakasına yapışıyor! Tamam yazdıklarınız doğru, hiç mi kadınlık gururum yok, değer mi böyle bir adama vs vs... Ama benim bu kişiyle ne yaşadığımı, ne paylaştığımı bilemezsiniz ki, yargılamak konuşmak atıp tutmak kolay, ama biraz da anlamaya çalışmak lazım insanları... Ben büyük konuşmamaktan yanayım her zaman, hayat bu, insanın burnunu öyle bir sürtüyor ki, yeri geliyor bütün olmazlarınız bir bakmışsınız tek gerçeğiniz olmuş! Bilmem anlatabildim mi...
En başta da dediğim gibi kadınlara bir garezim yok ama hakedene isteyene de bazı şeyler mübahtır, ne diyeyim... Ona da gayet net söyledim zaten; erkek kadın gibi düşünemiyor çoğu zaman, içgüdüleriyle hareket ediyor, karşısına davetkar bir kadın çıktığı zaman çoğu kez hayır diyemiyor... ki bu uzmanlar tarafından da kabul edilmiş bir gerçek zaten. Kadın cinsi ömrü boyunca sınırlı sayıdaki yumurtasını korumaya ve en uygun adayla çiftleşip ondan çocuk sahibi olmaya çalışıyor. Erkek ise sınırsız sayıdaki spermini çocuğuna analık yapabilsin yapamasın mümkün olduğunca çok kadını döllemek için har vurup harman savuruyor.. Genetik olarak böyle kodlanmışız, iki cins arasındaki en temel ayrım bu. bunu niye bu kadar çarptırdınız anlamış değilim şahsen, bu gerçeği niye gözardı ediyoruz, biri dile getirince de ona tukaka diyoruz? Bence bunun özünde kendine güven kisvesi altına saklanmış güvensizlik ve erkek üzerinden tatmin edilmek istenen kadın egosu yatıyor. Bir de bu açıdan düşünün bence.
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Yazdıklarınızı çok düşündüm; gurur, ilişkide karşılıklı saygı vs vs herşeyi gözden geçirdim. İçinizde bana yine kızacak olanlar vardır muhakkak kendilerince haklı olarak, ama erkek arkladaşımı affettim!
İzmir'e gelecekti zaten bu aralar, vaktinden çok önce geldi ve işini hallettikten sonra ekstradan bir kaç gün daha kalıp döndü. İzmir'e gelmeden önce tavrımı koydum ona açıkcası. önceden beni ne zaman arasa melek gibi bir ses tonuyla konuşuyor, onu dinliyordum. Ama son zamanlarda tavrımı koymaya başlamıştım. İlk defa yüksek sesle onunla konuştum, salak olmadığımı, üstelik onun sandığı kadar saf ve de iyi olmadığımı vurguladım ona, biraz empati yapmasını rica ettim ve telefonu suratına kapattım. bir kaç kez devam etti bu şekilde konuşmalarımız. En sonunda ise, "benim de hayatıma birileri girebilir, hatta bugün bir tanesiyle buluşacağım, deneyeceğim ben de aynen senin gibi" dedim ve teli kapattım. O gece sinirinden deliye dönmüş. Bana "nasıl yaparsın böyle şeyler" gibisinden birşeyler söyledi vs vs... Bu konuşmadan 2 gün sonra da İzmir'e geldi. Daha önce hiç görmediği kadar kendine güvenli, bakımlı, neşeli ve hayatından gayet memnun bir kadın gördü karşısında. Ona hiç surat asmadım, tafra yapmadım, gayet sıcak karşıladım onu, sanki senelerdir görmediğim eski bir dostum iş için memleketime gelmiş, ben de çok sevinmişim gibi... Tam bir misafir perverdim. O açmasa konuyu ben bu mevzulara bile hiç girmeyecektim. Ancak hiç beklemediğim bir anda "seni seviyorum, seni hiç aldatmadım, yapamadım, beni bırakma" filan demeye başladı, neredeyse yalvaracaktı bana. Gülüp geçtim ve böyle konularla tadımı kaçırmaya hiç niyetim olmadığını söyledim ona, ama konuyu kapatmadan önce de bir daha böyle saygısızlıklar yaparsa yüzümü görmeyi bırak sesimi bile duyamayacağını da sıkıştırdım 2 lafın arasına. Tabi bu arada biraz dalavera da yapmadım değil. Rica ettiğim bir kız arkadaşım bir kaç saat arayla habire beni aradı, ben de sanki bir erkek arıyormuş gibi beni "teşekkür ederim koraycım, iyiyim tabi, haftasonu mu, aaa olabilir tabi, bir işim çıkmazsa görüşürüz..." şeklinde konuştum yanında. Yüz ifadesini görmeliydiniz. Gideceği gün de, onu tam uğurlarken yine malum kız arkadaşım aradı ve ben "tabi ki canım, arkadaşımı yolcu edeyim, 1 saate kadar vs yerde buluşuruz, öptüm koraycım" gibilerinden konuştum tekrar. "Bu Koray da kim?" diye bilmem kaçıncı kez sorduğundaysa "eee benim de çevremde insanlar var vs" şeklinde yanıtladım onu tekrar ve müthiş zamanlama ki, servisi gelince kafasında bir sürü soru işaretiyle yanımdan ayrılmak zorunda kaldı. Ben de anında telefonumu kapattım, çünkü iner inmez beni arayacağını biliyordum. Bütün gece evde kıs kıs güldüm, tv izledim, pc başında geyik yaptım vs vs ve epey geç bir saatte telefonumu açtım. Kaç kere aramış, kaç kere mesaj bırakmış, inanamazsınız :)
Sanırım erkekleri korkutmak gerekiyor bazen, kendine güvenmek ve dünyanın onun etrafında dönmediğini ona göstermek... Acıkcası şu Koray çok canını sıktı onun ve birden kıymete bindim :) Şimdi yine eskisi gibi hergün arıyor, mesajlar atıyor, beni çok sevdiğini söylüyor. Bense arada iş çıkısı onun kim olduğunu bilmesine gerek duymadığım arkadaşlarımla buluşuyor, bazen telimi şarj etmeyi unuttuğum için onun bana ulaşmasına engel oluyor, bana ulaşabildiği zamanlarda ise gayet neşeli cıvıl cıvıl bir sesle onunla konuşuyorum. her "seni seviyorum" deyişineyse "ya, öyle miiii!" diye karşılık veriyorum :) İşte böyle kızlar, sizlerle paylaşmak istedim son durumu :)
Laalecim,adam beni aldatmayı düşündüğünü söyledi. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz vs... Karşısına biri çıkmış ve aklını kurcalamış, bunu da benimle paylaştı. Tamam dedim, beklemeye koyuldum. 3Gün sonra başladı tekrar beni deli gibi aramaya, aldatmadım yapamadım vs demeye, bir de bırakma beni filan diye yalvardı neredeyse. Sonra ben de bana yaptığının aynısını ona yapmışım gibi davrandım kendisine. Hani senin yapabildiğin herşeyi ben de yapabilirim, benim de etrafımda pek çok kişi var gibilerinden... Ve kıymete bindim!
erkek milleti işte, kendileri yapınca kılıfları hazır, biz şöyle bir çıtlatınca da gözleri dönüyor