Acil yardım!!! Aldatıldım ve onu geri istiyorum!!!

'Cinsellik istiyorsan git istediğini yap,bana söylemene gerek yok' ne demektir ya ?
Bu kadar mı bağımlısınız ona ya da mecbursunuz ?
Ne isterse yapsın ama yine ilişkiniz devam etsin.
Birde sanırım aşk olsa bu demişsiniz,nasıl aşıksınız anlayamadım ki..
Adam gitsin bir başka kadına dokunsun,bir başka kadınla sevişsin.. sizin için hiçbir anlam ifade etmiyor mu bu ?
Aşık olan insan nasıl anlayışla karşılayabilir bu durumu ?
43 yaşındaki bir adamda ne istediğinden emin değilse,değişken davranıyorsa,oturupta düşünün bakalım geri istediğinize değecek mi ?

sadece başlığa yorum yapıyorum.. ne yazdıklarınızı ne de yorumları okumadım.. başlık kafii..!
aldatıldıysanız nesini geri istiyosunuz?

Madem onu geri istiyorsunuz size şu lafı söyleyecem ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz
Ayrıca seven bir kişi sizi neden aldatsınn bence siz kendinizi kandırıyorsunuz lütfen gerçekleri görün bile bile lades demeyin

gerçekten seven insan seni aldatacağım bu gece diyebilir mi.bunu düşündüm şimdi.aldatp aldatıp inkar edenler mi seviyor yoksa.kafam karıştı
Evet ben de bunu düşündüm. Dürüst olmak güzel ama bu kadarı da gereksiz ve fazla kırıcı bence. Hani adam sürekli aldatır belki ama inkar eder, siz de bir şekilde kanarsınız ona. Ama hiç aldatmamıştır ve aldatmayı düşündüğü bir an, bunu sizinle paylaşır dürüstlük adına ve böyle kalbiniz kırılır. Bazen bilmemek daha iyi sanırım.

Başka bir kadına dokunması tabi ki hoş değil, gönül ister ki dokunmasın.. Ama hayatım biliyorsun erkekler kadınlar gibi düşünmüyor ve yaşayamıyor. Bir kere aşka bile bakışımız farklı onlarla. Kadın senelerce bir erkeğe sadık kalabiliyorken, o sadık kalınan erkek karşısındaki kadına çok aşık olsa bile başka bir kadından da cinsel anlamda etkilenip sonunu çok da düşünmeden anlık cinsellik yaşayabiliyor fırsat bulursa. sen karşındaki erkeği istediğin kadar tenkit et bu konuda, aklına koyduysa zaten yüz veren her kadınla yatar kalkar, senin ruhun bile duymaz. Benim demek istediğim, hadi bu affedilebilir, erkek bunun için bir çok sebep sayabilir, ihtiyacım vardı der, gaza geldim der, çok güzeldi çok kaşındı dayanamadım der... der de der, çok seviyorsan anlamaya çalışırsın en azından. Ama cinsellikten ayrı duygusal bir şeyler yaşanıyorsa o ayrı... Mesela düşünüyorum şimdi, o kadınla yatıp kalkmasından çok ikisinin beraber sinemaya falan gitmesi, bir yerde oturup birşeyler içmesi yakıyor canımı daha çok.

bu kısmı hariç katılıyorunm yazdıklarına canım..
tamam göz kayabilir ama eline diline beline sahip olacaksınn...
43 yaşında adam diyoruz.. bu yaştaki bi adam hala uçkuruna sahip çıkmayı öğremiyorsa kadınlarımızda buna erkektir bakar çevresindekilere kanar diyorsa,
genç, cinselliğin doruğundaki erkeklere diyecek hiç bir şeyimiz kalmıyor o zaman böyle saçmalık olur mu..
artık bunları aşalım lütfen ben kendimi dizginleyebiliyorsam erkek arkadaşımda tutsun kendini.

Son düzenleme:
Galiba ben kadın değilim n eden çoğu kadınla aynı fıkırde olamıyoruz anlamıyorum.. bana sakasını dahı yapamaz arkadasım benım ıçıme kurt duştumu mutlu olamayız he şu ayrı hayat herşeyı yasatır insana hıcbırseye asla olmaz demem.. ama ben devam edemem benım eşim kımsenın dokunamayacağı kadar kimseye dokunamayacak kadar özel benım ıçın hele aldatsa asla affetmem aşkından ölsem(ki ölmemek için geçerli sebebim olur) bi kere dönüp bakmam..

tutturmuslar Erkeeeklerrr bizden farklııı sizin fark dedığınız cinselliği erken ve duygu olmadanda yaşayabılmelerı gerısı BA HA NE
benım fıkrım tabı kızlar ama ben asla... isterse on çocuğum olsun kı şu an evliyim ve 1 kızım var

yaşını başını almış gün görmüş geçirmiş bir adam eğer sırf sahiplenilmek için bu saçmalığı ortaya atıyorsa psikolojisinin iyi olduğundan şüphe ederim.

zaten yüzyüze pek bir paylaşımınız olmamış uzaktan telefonla yürütülen bir ilişki anladığım kadarıyla

çok saçma hareketleri de davranışları da.

sizin yerinizde olsam hiç uğraşmam :1closedeyes:

keyfi bilir

boş yere zaman kaybı ve boş yere kendinizi üzüyorsunuz bence böyle bir adam için

aklınca karizma mı yapmaya çalışmış koca adam ıssız adam ayaklarına mı yatıyor hiç prim vermeyin böyle tuhaf tiplere zamanınıza yazık bence

ben olsam telefonlarını açmazdım bi daha muhattap olmazdım izmire geldiğindede görüşmezdim yada görüşcem deyip ekerdim :jeyyar: sizi daha fazla üzmesine ve küçültmesine izin vermeyin yasakkelime

karsındakine saygı duyuyormusun bilmiyorumki ben bu durumda o insan asla saygı duymazdım oncan önce kendine saygın olsun bence!

aranızdaki diyaloğları aktarıyorum...
canım cinsellikse seni tahrik eden biriyle beraber olabilirsin...
kusura bakmayın benim midem kaldıramazdı sevdiğim adama bunu söylemek...

Kusura bakmayın ama hıc bır sekılde hak veremıyorum...
o bunu sıze soyleyebılıyor hatta dıger kız hakkında yorumalrı duyabılıyorsunuz(cırkınde olsa oyle bırı var) ve sız hala neyın pesındesınız cok mantıksız BENCE!! aşkta gurur olmaz derler ama bu sekılde degıl askımdan ölsem bıle aramam sormam tum ırtıbatımıda keserım ayrıca o ınsan ne kırmızı rujlar ne ayakkabılar gormustur ıstanbul gıbı bır yerde bırde ıcınde yasıyoruzda bılıyoruz..Ben ısınıze karısmak ıstemem ama dusuncem bu kızmayında bana..Ayrıca burası k.k..yanı bır suru kadının toplandıgı yer.ne demektır kı cınsellıkse olay yapsın sıze soylemesın dıger kadınalrın ruhu kalbı yokmu belkı o kadında kandırılıyor yazık degılmı ona???cok cırkın bırsye bence bu aldatmak her ne olursa olsun aldatmadır sozle hareketle yada baska sekılde

tüm sayfaları okumadım ama sizin anlattıklarınızın üzerine bişey söylemek istiyorum.Yaşananlara pek mantığım yetmedi benim,hadi bişeyler söyledik-uyguladınız ve size döndü diyelim.1 gün aramadığında aklınızdaki 'acaba'lar içinizi kemirmeyecek mi?hem kusura bakmayın da,nasıl bi kadınlık gururuna sahipseniz adama direk başka kadınlarla bedenen bişeyler yaşayabileceğini ve size hissettirmemesini söylemişsiniz.adam dönerse de bu açık kapının rahatlığıyla dönecek ve eminim yapacaktır da..Üzgünüm ama aşk bu değil ..umarım hakkınzda hayırlısı ne ise o olur

43 ya$ındaki adamda ne ßuLdun sen $imdi?.... Valla ne yaLan söyLiyim kendin söyLüyorsun ALDATILDIM diye ve onu geri döndürmek istiyorsun....

ßöyle ßir mevzu ancak sen ßi hata i$Lersin pi$man oLursun onu döndürmeye caLısırsın öyLe oLaßilecek ßir $ey.....Yani aLdatan ßirini geri döndürmeyi isteyecek kadar deLirdin gaLißa sen....

FazLa anLayı$ istemiyor adam, ßiraz Höyt demen gerekiyormu$.....

kk tanıştıkdan sonra en çok kullandığım kelimeler.
yok artık..:uhm:
daha neler...:1shok:
şaka gibi.delikafadulden

ya benim için mücadele et diyor ama o seni kazanmak için taklalar atsın bence...hem haltı yiyor hemde gel engel ol diyor..koskoca adama yalvaracakmısın...niye kendini olduğundan farklı gösteresin ki rujlar falan..bırak gelene kadar arama o senin peşine düşşün ..hem ara diyor hemde arayınca sesi bozuk... 43 yaşında ama hala 20 lık delikanlı gibimi sanıyor kendini..bi çok şeyi oturtamamış..

sonuçta karşıdaki kişi de bir kadın ve siz onun duygularıyla oynamasına, onu kullanmasına göz yumuyorsunuz.nasıl bi mantık anlamadım...

bu kadınla arasındakiler etraftan bilinicek durumda ki senden daha çirkin vs diye yorum yapmışlar tanıdıklarınız.yani öyle tek gecelik ilişki tarzı bişey olmıycaktır aralarındaki. siz "sırf cinsellikse eğer yaşamak istediğin, bir kadın seni tahrik ediyorsa onunla yat, istediğini yap, bana söylemene de gerek yok" dediğinizde kafam karışık demiş zaten. yani o kişi de aklının bi köşesinde, daha da yakınlaşırlarsa ona karşı olan duyguları da artabilir.

arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım biraz, benim hemcinslerimle bir derdim yok, tabi ki başka bir kadın da aynı adam tarafından incinsin kırılsın istemem...Ama insanda biraz da ar damarı olmalı, bu kadın sonuçta beni biliyor, adam benden bir şey saklamadığı gibi ondan da saklamıyor ki beni. Ben geri çekiliyorum, ortada bir duygu varsa şayet canım yansa bile saygı göstermeye çalışıyorum ki 7 ay devam etmiş olan bir birliktelik var ortada, 2 günlük kadın benim yapmadığımı yapıp yakasına yapışıyor! Tamam yazdıklarınız doğru, hiç mi kadınlık gururum yok, değer mi böyle bir adama vs vs... Ama benim bu kişiyle ne yaşadığımı, ne paylaştığımı bilemezsiniz ki, yargılamak konuşmak atıp tutmak kolay, ama biraz da anlamaya çalışmak lazım insanları... Ben büyük konuşmamaktan yanayım her zaman, hayat bu, insanın burnunu öyle bir sürtüyor ki, yeri geliyor bütün olmazlarınız bir bakmışsınız tek gerçeğiniz olmuş! Bilmem anlatabildim mi...
En başta da dediğim gibi kadınlara bir garezim yok ama hakedene isteyene de bazı şeyler mübahtır, ne diyeyim... Ona da gayet net söyledim zaten; erkek kadın gibi düşünemiyor çoğu zaman, içgüdüleriyle hareket ediyor, karşısına davetkar bir kadın çıktığı zaman çoğu kez hayır diyemiyor... ki bu uzmanlar tarafından da kabul edilmiş bir gerçek zaten. Kadın cinsi ömrü boyunca sınırlı sayıdaki yumurtasını korumaya ve en uygun adayla çiftleşip ondan çocuk sahibi olmaya çalışıyor. Erkek ise sınırsız sayıdaki spermini çocuğuna analık yapabilsin yapamasın mümkün olduğunca çok kadını döllemek için har vurup harman savuruyor.. Genetik olarak böyle kodlanmışız, iki cins arasındaki en temel ayrım bu. bunu niye bu kadar çarptırdınız anlamış değilim şahsen, bu gerçeği niye gözardı ediyoruz, biri dile getirince de ona tukaka diyoruz? Bence bunun özünde kendine güven kisvesi altına saklanmış güvensizlik ve erkek üzerinden tatmin edilmek istenen kadın egosu yatıyor. Bir de bu açıdan düşünün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…