Acil yardım!!! Aldatıldım ve onu geri istiyorum!!!

dafne77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
113
0
96
İzmir
Arkadaşlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım ve son 20 gündür kafamı kurcalayan bir problemimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Benim 7 aydır devam eden güzel bir ilişkim var, daha doğrusu vardı ve ben hala bittiğini kabul etmek istemiyorum! Erkek arkadaşım istanbul'da, bense İzmir'de yaşıyorum. Bu 7 ay zarfında birbirimizi en fazla 40 gün görmemişizdir. Ben sık sık erkek arkadaşıma kalmaya gider, en az 10 gün onda kalırım, o da işlerinden fırsat buldukça İzmir'e beni ziyarete gelir. En son izmir'e geldiğinde ise ailemle tanışmak istedi ( ki ben tanışmalarını istememe rağmen kasılmasın diye hiç açmamıştım bu konuyu, o kendiliğinden tanışmak istedi. ) ve bize yemeğe geldi. çok keyifli, güzel ve olumlu geçen bir geceydi... Ben "eh artık ailemle de tanıştı, ciddiye gidiyoruz galiba!" derken kendi kendime, 20 gün önce hersey sarpa sardı. İlişkimiz çok iyi giderken bir geceyarısı bana telefon açtı ve daha bir kaç saat öncesinde canım gülüm balım telefonla konuşmuşken, bana "canım seni aldatacağım sanırım, gururunu kırmak istemiyorum, beni terk et." dedi. inanın başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, şaka yaptığını filan düşündüm. Bana hep derdi zaten, bir gün seni aldatacak olursam bunu dürüstçe söylerim diye... Ama bu kadar da dürüstlük fena koyuyormuş adama. Dedim ki "sırf cinsellikse eğer yaşamak istediğin, bir kadın seni tahrik ediyorsa onunla yat, istediğini yap, bana söylemene de gerek yok bunu. Ama duygusal bir şeyler hissediyorsan bir başkasına o zaman ayrı, oturup konuşalım, gerekiyorsa bitirelim ilişkimizi." Bana "bilmiyorum, biraz zamana ihtiyacım var" dedi. inanın neye uğradığımı şaşırdım, sabahı nasıl ettim o gece bilmiyorum. Ertesi gün kendimi tuttum ve hiç aramadım, beni tekrar gece yarısı aradı ve "niçin aramadın bütün gün?" diye sordu. Ben de imalı bir şekilde "belki yeni sevgilinlesindir bütün gün diye rahatsız etmek istemedim sizi" dedim. Bana "rüzgarın yönünü değiştir, karşı çık, beni kendine döndür, bağır çağır, hiç mi sevmedin beni" ve buna benzer şeyler dedi. Yaklaşık 10 nisandan beri bu durumdayız. Bazen günde 2-3 kez arıyor, sorduğumda sevgilim filan yok benim seni aldatmadım, başkasıyla yatamadım bile , seni özlüyorum diyor, bazen 2 gün hiç aramıyor, mesajlarıma yanıt vermiyor, ben arıyorum buz gibi konuşuyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana lütfen akıl verin. İkimizde aynı işi yapıyoruz, mesleğinde ve özel hayatında gayet saygın biri, iyi eğitimli, isim yapmış vs vs... Ama çevresindeki yakın arkadaşlarından duyduğum kadarıyla bu yeni kız benimle kıyaslanınca hem fizik olarak hem kariyer hem de karakter olarak benim elime su bile dökemeyecek biriymiş ve kesinlikle onun yanına da yakışmıyormuş! Nasıl kızıyorum ona bunları duydukça, hani bari benden daha daha olan bir insanla aldatsaydı beni, onun uğruna terk edilseydim, en azından saygı duyardım. herkes biraz bekle, zaman ver diyor. onu kaybetmeyi ben de istemiyorum, ama kafam karıştı... bu aralar, özellikle de son 1-2 aydır maddi ve manevi bazı problemleri var. Bilemiyorum, acaba bu yüzden mi hayatına bu şekilde renk katmaya çalışıyor diyorum... Bir de sanki ailemle tanışınca böyle oldu... Yani şöyle düşününce görüyorum ki ben melek gibiyim onun yanında, en başta ona dostum, maddi manevi her daim onun yanındayım, şu son 10 gündür bile derdini dinleyen problemlerine çözüm bulmaya çalışan yine benim. hani bazen çok iyi olmak ezer ya karşıdaki insanı... Ailemi de gördü, ipe sapa gelmez insanlar değiliz, gayet modern, kültürlü bir ailem var, acaba fazla iyi niyet onu kastı mı diyorum... Of bana yardım edin lütfen. Mayıs ayının 12'sinde izmir'e gelecek bir işi için ve en az birkaç gün kalacak. Diyorum ki o zamana kadar devam etsin böyle, şimdilik takmayayım hiç bir şeyi, geldiğinde karşılıklı oturup konuşalım herşeyi.. Of ya, taktik de yapamıyorum ki, şöyle telefonlarını açmayayım, kendimi merak ettireyim filan... Bir de bu adam 43 yaşında, çocuk da değil taktik işlesin, hem ben de zaten ilişkilerde açık ve net olmaktan yanayım ama en nihayetinde de bir kadınım ve biraz oyun oynanması gerektiğinin farkındayım! Bugün alışverişe çıktım ve deli gibi kıyafet aldım, topuklu ayakkabılar, kırmızı rujlar, kafamda neler kurdum neler, bari dedim geldiğinde beni hiç olmadığım kadar seksi görsün de nevri tutulsun! Arkadaşlar bana taktik verin lütfen, onu kazanmak, geri döndürmek istiyorum... Uzun uzun döktüm içimi ama ne yapmalıyım sizce, nasıl davranmalıyım?

çok sevimsiz bi tavır ve üslup ya.. bilemiyorum, yorum yapamadm..

benı ıstemeyenı ben hiç istemem..ama ben istemem siz gerı ıstıyorsunuz
inşallah olur..
hayırlısı oldun..

teşekkür ederim yorumlarınız için... Zibidi haklısın tabi ki, ben olsam benim durumumdaki birine aynı şeyleri söylerdim... Ama bazen hayat insana olmadık şeyleri yaptırtabiliyor, sanırım aşk olsa bu, ama aşkın da bir saygınlığı olmalı değil mi! Flirteuse, benim üslubum mu sevimsiz, anlayamadım tam olarak ne demek istediğini... Biraz aceleyle yazdım gerçi ama neden beğenmedin tavrımı merak ettim.

ben cok şaşırdım bu duruma.. ne diyecegimi şaşırdım... ama belliki siz bu durumu kabul etmişsiniz.. bide şunu düşünün karşınızdaki belli bir yaşa ve olgunluga erişmiş bir erkek... eger sizi istese zaten sizinle olur.. birde bu yasta bir erkegin uzun süre ayrı kalarak bir ilişki yürütebilecegini sanmıyorum.. ama cok istiyorsanız gelince iyice konusun...

Son düzenleme:
teşekkür ederim.. Ben de şaşırıyorum.. Ama en başta da dediğim gibi, herseyden önce onunla dosttuz biz, aramızda tuhaf bir bağ var, şimdi kırıldım diye onu silip atamıyorum da, bir de çok emek verdim ben bu ilişkiye... Yargılamadan önce anlamaya calışıyorum onu... Ama onu anlamaya çalışırken, bu sefer de kendimi tanıyamıyorum

dedigin gibi 43 yasinda adam ne taktik isler nede oyle hoppidi biridir...en azindan ne istedigini bilen biridir al karsina konus bence ne istedigini sor amaci seni bekletmekmi yani...seksilikle nereye kadar gidebilirsinki gozu disardaysa hic bisey gelmez elden...tek yapicagin is konusup seninde onu kazanmak icin yillarca beklemiyceni gostermen...hayirlisi olsun canim...

gerçekten seven insan seni aldatacağım bu gece diyebilir mi.bunu düşündüm şimdi.aldatp aldatıp inkar edenler mi seviyor yoksa.kafam karıştı

sevgilinin neden tutarsız davrandığını anlayamadım ama nasıl olurda git başkasıyla yat bunu bana

söylemene gerek yok dersiniz başka bi kadına dokunması hoşmu? ilginç gerçekten..

her neyse zaten yeterl olgunluğa erişmiş birisi sanırım madem geri döndürün beni

diyor size sizde istediğinize göre durmayın derim bişeyler yapın ozman yada bırakın gitsin...

çocuk değilsiniz ki:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortadada aldatılma varsa ne aşk dınle ne baska bırsey......

ı
Kendını nıye uzesın kı...

bu celıskılerle nereye kadar gıdeceksın.

Aldattıgı kısının ustunlugu meslegı guzellıgı hıc onemlı degıl
sonuc olarak aldatma aldatmadır

bence siz karşınızdaki insandan önce kendinize dost olun kendinize saygı duyun...tabi ki de bi ilişki yaşıyorken karşımızdaki insan en yakınımız olduğu için dostumuz da oluyor bu kaçınılmaz aksi zaten düşünülemez.ama ben kendi erkek arkadaşımın karşıma geçip size kurulan cümleleri kurabileceğini aklımın ucundan geçiremiyorum.dostumu dudağından öpemeyeceğim gibi sevgilimi de karşıma alıp "ben sana ihanet edeceğim"diyemem yani...

sizi arayıp "seni aldatacağım" diyecek kadar karşınızda küçülen ve sizi de kendi nazarında küçülten bi insan için kılınızı kıpırdatmaya değmez.kaldı ki karşınızdaki olgun ve yaşını başını almış bir insan.bu tarz cazibe oyunlarına kanacağını hiç sanmam.ayrıca zaten kansa ne olur ki neye yarar nereye kadar yarar ya da bi kıymeti var mı? olmalı mı?

bence olmamalı.....insan önce kendine saygı duymalı kendini sevmeli....

arkadasim sen kararini zaten vermissin ki. yapicagin tek sey sevgilinin pesinden gitmek yada kosmak. sevgilin sana bize sordugun soruyu zaten cevaplamis.

rüzgarın yönünü değiştir, karşı çık, beni kendine döndür, bağır çağır, hiç mi sevmedin beni

aaay dafne yaşadıkların cok hos balım bak ne dıycem
sen sımdı bu a damı sevıyorsun
o da senı sevıyor aldatıcagım zaman soylerım demıs ve hakıkaten soylemıs keske soylemeseydı tabı aslında sana gore ama soylemıs,
gıt yaaşa falan demıssın ona da bıraz bozulmus,
sonra o kızla beraber olmaya baslamıs ya gulum 7 ay dıyorsun sen arada kalmaya gıdıyorum falan dıyorsun ama demek yetmıyor sensızlık ona
düşünsene gozden ırak gonulden ırak
eger bırlıkte bı hayat düşünüyosan bunu ona soyle ıstıyosan bırleselım bırlıkte olalım ya sen gel ızmıre ya ben yerleseyım de hayatırınızı ya bırlestırın ya da boyle devam edersınız
cunku adam 43 yasında bazı ısteklerı oluo bak kendın de dıyosun dızgınleyemıyo kadınlar onunde arkasında kosturuyolardır onun ıster ıstemez gozu kayıyodur gonlu kaymasa da :)
sekerım ıstıyosan hayatını bırlestır ımkanınız varsa, yoksa da bu uzaklık kolay degıl demek yapamamıs senı bu kadr cok sevmemıs dıyemeyız demek yapabılcegı bır sey d egıl
herkes uzaktan uzaga yapamayabılır
ama hala sevıyor senle konusup uzlasmaya calısıyor kopcak ılıskı gıbı degıl
sen zaten aramayayım mı dıyorsun zaten nazını yapıyorsun bır de ayrıca allaskına arada bıra z bagır cagır bıraz sert ol cunku erkekler bu kadar masum hanım ve sesızlıgı cekıcı bulmuyorlar bu benım gordugum etrafımdan,... cok sessız de olma. işte.. evlenebılcek gıbı mısınız ?

aşırı ssahiplenmek kıskanılmak mı istemiş acaba. sizde sanki cok rahat bırakmıssınız...CADIARZU

:lepi::lepi: bencedeeeeeeeeeee:içelim:

yaa ben gıt yat demenıze takıldım da hanı asık olursa suc ama yatarsa normalmı onu anlamadım:1shok: yanı ama yasına gore pekde olgun bırısı degıl anlasılan cunku 43 yasındakı bı erkek cok daha aklı basında olması gerekır lıselı gencler gıbı arayıp ben senı aldatacam yada yok benı bırakma tuhaf geldı bana dogrusu ama yınede hakkında hayırlısı neyse o olsun ıns cnm

inanılmaz üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ne kedar acı çektiğini tahmin ediyorum şuan o insanı kazanmak istiyorsun ama şunu iyi düşün ve kararını ona göre ver herşey eskisi gibi normale döndüğünde onun gözlerine baktığında seni aldattığını yada aldatmak istediğini unutabilecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…