Acil yardı

biriduymali

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
83
12
8
32
Lütfen acil yardım kızlar 3 gün önce doktora gittim ve bana yumurtalıkda folikist diye bşrsey catlamayan yumurta oldugunu söyledi 25.27 mm boyunda doktora gitcem ama bu yumurtlama dönemine bakılması ve catlayıp catlamadıgını ögrenmesi için adet dönemindemş gitmeliyim yoksa hemen gidiyimmi nettende baktım birsey anlamadım adetimede 7 gün var daha lütfen acil ne zaman gitmem gerek doktora bir cevap verin size zahmet ogluma kardes istiyoruz ve 5 aydır olmuyor esim artık sorun sende deyip duruyo canım cok sıkkın

hemen gitmesin cnm adet döneminde yumurta çatlamaz. Yumurta çatlaması adetin 11.12.13.14.15. Günlerinde meydana gelir çıtladıgını öğrenmek için evde çatlama testi alıp yapadabilirsin

Cok saol bacım valla kimse bişe yazmadı adetim ayın 5sinde eger gecikmezse tani mesala 10 bitiyo adetim aksilik olmazsa ben 11 ne gitsem nasıl olur

Bişey deil cnm adetin ayın 5. De ise ayın 15. Den itibaren çatlama günlerin başlar şöyle hesapla adetinin 11. Günü yani ayın 5 i ilk gün üstüne 10 gün ekliyceksin ayın 15 i 16 17 18 günleri çatlama günlerin olabilir doktora bnce ayın 12 si yada 13 üne git belki erken çatlar ma zaten sana der daha çatlamamiş mi çatlamamiş mi o seni yönlendirir inşanlah hayırlısı olsun

Canım benım ya bu da benden:) bizde eşinle sürekli birbirimizi suçladık sorun sende diye:)bende 5 aylık evliyim bu ay hiç yumurtlama takibi yapmadım takvim yöntwmiyle yapıyorum ben ovulasyon falan kullanmıyorum. Ve 2 günde 1 kere ilişki yaşadık hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik. İçini ferah tut. Hiç birşey araştırma ben bu ay yumurtlamyı bile takip etmedim. Ayrıca yumurtlamaya takılma adetliyken hamile kalan bile var ayrıca adetine 1 gün kala bile hamile kalanlar var. Yeri göğü kusursuzca yaratan Rabbim bizden çocuk mu esirgicek o yüzden biraz sabır herşeyin zamanı var

Amin canım benim öyle tabiki gittim doktora gecikme oldu 5 gün dedim adetimde ultrasonda baktı ve rahim dubarında kalınlasma var kan testi şstedi carsamba gitcem hayırlısı bakalım alsi olan ney bilşyormusunuz kızlar esim bu seferde yalan söylüyorsun hamile degilsin ihtimal bile yok dedi kafamdan kaynar sular bosaldı sanki ben napım simdi doktorum bana kalınlasma var gebelik olabilir dedi bu benim sucummu ne yapsam yaranamıyom ben bazen diyorum ki ayrıl git ne cekyon su meymenetsizi

Benım eşimin aynısı:) inanmıyom sana sonucu getir dedi:) süreklide küser. Bende hamileyim dedim neyse zor bela ikna ettim ama kimyasal gebelik işte:) ikimizin eşi toplanıp aslında bi ğsikologa gitsinn bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…