Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün 21+5 iz ayrıntılı ultrason a gittim her şey normal çıktı ama doktor plazanta asagıda sezeryan olırsun dedı sonra üc hafta sonra tekrar gel bakalım olmasa riskli gebelige yönlendircez seni dedı sizce korkulcak bı şey var mı anlamadım ama çok korktum ne yapmalıyım
Bugün 21+5 iz ayrıntılı ultrason a gittim her şey normal çıktı ama doktor plazanta asagıda sezeryan olırsun dedı sonra üc hafta sonra tekrar gel bakalım olmasa riskli gebelige yönlendircez seni dedı sizce korkulcak bı şey var mı anlamadım ama çok korktum ne yapmalıyım
Biraz daha dikkatli olun . Benim de öyleydi ikinci gebelikte. İlki zaten sezeryan olduğu için bunun da öyle olacağı belliydi ama 39. Haftayı tamamladım. Yine yönlendirir sizi doktorunuz ama sıkıntı, stres yapmayın. Olmadı başka bir doktora daha danışın.
Allaha şükür sağlıklı bebeğiniz. Plesentanın aşağıda olması durumunda ağır iş yük kaldırmayın yorulmayın cinsel ilişkiden sakının demişti doktorum. Kanama görürseniz acil hastaneye gitmelisiniz kanama olmaması için de kendinizi yormayın. Korkulacak birşey yok. Plesenta aşağıdayken rahim ağzını kapattığı için normal doğum olmuyor sezeryanle alıyorlar tek farkı o.