- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Benim de yakın zamanda nikahım oldu. İnternetten aşağıda linkini koyacağım elbiseyi aldım. Güpürlerden dolayı tüm kusurlar kapanıyor. Üzerimde de harika durdu, görenler bayıldı. Üzerine de tüllü nostaljik şapkalardan taktım. Tavsiye ederim :)
https://www.markafoni.com/laranor-saten-astarli-gupur-elbise/urun/9879648/
merhaba bende nikahımda siyah bir elbise giydim. Eldiven aklıma gelmemişti ama saçıma tüllü taç gibi bir aksesuar taktım. Önemli olan kendini içinde rahat hissetmen. Sen beğendiysen rengin bence de önemi yok. İlla elbise olacak değil sonuçta çoğu evlenen tanıdık nikahlarında etek ceket takım giydi. Önemli olan beğenmen şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim
Rengin enerjisi değil,hangi rengin sana verdiği enerji önemlidir.Ben bu kalıpşamış düşüncelere karşıyım.Yok siyah iyi değil,yok koyu renk nikahta olmaz.Sanki boşananların hepsi nikahlarında siyah giydi.Şimdi beyaz bir elbise alırsın ama sana yakışmaz içinde kendini iyi hissetmezsin.Koyu renk bir elbise çok yakışır göze hitabeder içinde kendini iyi hissedersin.Nasıl hissediyorsan onu giy.Saçlarını bukle yaptırıpkenarda toplatıp bir çiçek takabilirsin.Laciverte kırmızı çok yakışır.Kırmızı bir buket alabilirsin eline.Bu arada hayırlı olsun.
bana da etek ceket ya da pantolon çeker önerdi kayınvalidem ama ben istemedim o kadar klasik giymek, biraz fazlalığım var şu sıra ve beyaz ve krem hiç hoş olmadı üstümde, lacivert elbisem zaten siyah değil, ama ayakkabım ve şapkayı siyah alacağım çünkü şapka olarak lacivert model bulamadım. saçımıda kuaförde sardırıp salık bırakırım diye düşünüyorum. makyajıda kuaförüm yapacak
bir de siyah ve lacivert yanyana guzel durur mu ki, modeli gormek lazim ama ikisi de cok koyu, bogucu sanki..
bir de siyah ve lacivert yanyana guzel durur mu ki, modeli gormek lazim ama ikisi de cok koyu, bogucu sanki..
dedigim gibi, belki de model iyidir, boyle faraza yorum pek yardimci olmaz..ben akşam elbiseyi ve ayakkabıyı giyim ve foto atayım size
evet lacivertle pudra da cok yakisir.. siyahi da laciverti de cok severim ama ikisi bi arada, bilemedim :ssiyahtansa lacivertle krem rengi yada açık pudra ayakkabı daha iyi olur sanki
Kisa degil ki dizlerin azcik uzerinde oluyor burdaki kizlarin boyu cok uzun ondan oyle gozukuyor :) Benim 1.64 boyum var kisa olmadi :)bu elbise çok tatlı bu tarz denedim ama kısa diye hem ailem hemde nişanlım laf yaptılar
konu sahibi, internete 'vualet' yazarmisin bi, pembe tullu sapkalar da var, laciverte cok yakisabilir..
Kisa degil ki dizlerin azcik uzerinde oluyor burdaki kizlarin boyu cok uzun ondan oyle gozukuyor :) Benim 1.64 boyum var kisa olmadi :)
Nikah için elbise aradığınıza göre düğününüz de olacak sanırım. Zaten gelinlik giyeceksiniz, şart değil ki beyaz ya da krem.
Ayrıca eldivenler, nostaljik şapkalar artık son bulsun lütfen. Tamam güzel ama tüketildi yani artık. Herkes aynı herkes. O yüzden farklı renk seçimi benim hoşuma gitti. Bence takmayın kafanıza. Yakışıyorsa problem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?