• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Acil yardım nikah elbisesi

Eklentiler

• 14070063-F6yFbS95.jpg
    14070063-F6yFbS95.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 106
Bence üzerinize yakıştıysa ve içinde kendinizi güzel ve rahat hissediyorsanız, rengi hiç düşünmeyin derim, senin yerinde olsam lacivert elbiseni söyle tamamlardım, vizon rengi bir ayakkabı ile vizon rengi clutch model çanta ,saçlarında uzun ise hiçbir aksesuar takmadan iri dalgalı doğal bir fön, gözler belirgin smokin makyaj,dudaklarda nude tonlarında bir rujla gayet hoş olabilceğini düşündüm ve hayal ettim :) bu arada bende renk olayına hiç takılmadan nikahımda saks mavisi bir elbise giymiştim ve herkes çok beğenmişti,kimsede niye koyu renk giydin yada buna benzer bir diyolog içine girmedi :KK66:

elbisem bu buna vizon veya krem rengi ayakkabı daha mı iyi olurdu

Eklentiler

• 14070063-F6yFbS95.jpg
    14070063-F6yFbS95.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 82
Elbise resimdeki gibi duruyor fakat boğazındakı taşlaması yok
buna pudra tonlarinda bi sapka ve ayakkabi cok hos olur.. acik somon da oyle.. hatta laciverte beyaz da cok yakisir; dantel eldiven, tül sapka ve minik topuklu nostaljik ayakkabi..

valla bursada olsanız bende vardı hepsını verırdım çokta guzeldı yanı beyaz elbıse yıne basımda beyaz kucuk sapka gıbı toka ayakkabılarım falan superdi

evet düğüne daha var. Sırf 14 şubat olsun diye nikahım erken olacak, düğün 3 mayısta . Çok araştırdım çok düşündüm kendıme uygun bulamadım. Bunu da öylesine denedim tam üzerime dikiliş gibiydi ama şimdi ise tereddütte kaldım .. birde elbise lacivert ayakkabıyı siyah aldım . acaba açık renk ayakkabı daha mı iyi olur. birde aksesuar olarak şapka yerine hangı renk çiçek takmalıyım aksesuar olarak

Elbiseyi ben beğendim. Ayakkabı siyah giymeyin boğar. Bence nude ayakkabı giyin. Ten rengi gibi, ayağınızda belli olmayanlardan. Nikaha gidiyorsun, cicili bicili olmak yerine bence şık ve elegan durmalısın. Bu nedenle takıda da renkli tercih etme derim ben. Eline güzel şık nikah için tasarlanmış bir çanta alabilirsin minik.

Bir arkadaşımın eşi nikahında siyah dantel elbise giyip siyah tüllü bi şapka takmıştı. Kırmızı oje ve kırmızı rujuyla muhteşem görünüyordu. Zaten gelinlik giyeceksen düğünde renge takılma bence de.

elbisem bu buna vizon veya krem rengi ayakkabı daha mı iyi olurdu

elbisen dizin biraz altında dedin galiba yanlış hatırlamıyorsam,diz altında olduğu için bacak boyun kısa görünecek o yüzden bacak boyunun uzun görünmesi için ten rengine yakın tonlarda bir ayakkabı seçmelisinki bacak boyun uzun görünsün yine aynı tonda bir clutch model çantada aldınmı şık ve daha iyi duracak diye düşünüyorum canım.

Siyah ve lacivert
Siyah ve kahve rengi nasil kullaniyosunuz sasiriyorum
Tamamen zit birbirini bogan renkler

elbisen dizin biraz altında dedin galiba yanlış hatırlamıyorsam,diz altında olduğu için bacak boyun kısa görünecek o yüzden bacak boyunun uzun görünmesi için ten rengine yakın tonlarda bir ayakkabı seçmelisinki bacak boyun uzun görünsün yine aynı tonda bir clutch model çantada aldınmı şık ve daha iyi duracak diye düşünüyorum canım.

evet dizin tam altı , çokta uzun değil, yalnız üzerime şık bir kaban aldım oda siyah :) ayakkabıyı da o yüzden siyah almıştım ama nkah zaten aile arası olacak, bilemiyorum ki kararsız kaldım. Boyum 1,65

Bir arkadaşımın eşi nikahında siyah dantel elbise giyip siyah tüllü bi şapka takmıştı. Kırmızı oje ve kırmızı rujuyla muhteşem görünüyordu. Zaten gelinlik giyeceksen düğünde renge takılma bence de.

evet aynı şekilde düşünüyorum bende ordu oje ve bordo ruj isteyeceğim :)

öncelikle simdiden hayirli Ugurlu olsun insallah.
Konunu okuyunca cok tanidik geldi bana :)

Benimde 14.02 ta insallah nikahim var. Elbisemi zor buldum. Ya balik model, ya cok kisa, ya cok dar, yani cok zorlandim. Ee manken gibi de degilimki her giydigim hemen yakissin. Sabirla aramaya denemeye devam ettim ve en sonunda yine kirik Beyaz uzun bir elbise buldum. Cokta begenerek aldim. Daha bir kac günün varmis. Bence aramaya devam et. Hic bulamazsan yine o aldigini giyersin :)

Bu tarz bir şey giysen nasıl olur? Bu arada eldiveni salla hiçbir elbiseye yakışacağını düşünmüyorum.
Siyah-Beyaz-Renkli-Nikah-Elbisesi-Modeli.jpg

Back
X