evet lacivertle pudra da cok yakisir.. siyahi da laciverti de cok severim ama ikisi bi arada, bilemedim :s
Elbise resimdeki gibi duruyor fakat boğazındakı taşlaması yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet lacivertle pudra da cok yakisir.. siyahi da laciverti de cok severim ama ikisi bi arada, bilemedim :s
Bence üzerinize yakıştıysa ve içinde kendinizi güzel ve rahat hissediyorsanız, rengi hiç düşünmeyin derim, senin yerinde olsam lacivert elbiseni söyle tamamlardım, vizon rengi bir ayakkabı ile vizon rengi clutch model çanta ,saçlarında uzun ise hiçbir aksesuar takmadan iri dalgalı doğal bir fön, gözler belirgin smokin makyaj,dudaklarda nude tonlarında bir rujla gayet hoş olabilceğini düşündüm ve hayal ettim :) bu arada bende renk olayına hiç takılmadan nikahımda saks mavisi bir elbise giymiştim ve herkes çok beğenmişti,kimsede niye koyu renk giydin yada buna benzer bir diyolog içine girmedi
buna pudra tonlarinda bi sapka ve ayakkabi cok hos olur.. acik somon da oyle.. hatta laciverte beyaz da cok yakisir; dantel eldiven, tül sapka ve minik topuklu nostaljik ayakkabi..Elbise resimdeki gibi duruyor fakat boğazındakı taşlaması yok
bence bu hoş değil bu yine dursun bi yere giderken giyersin. ama nikahında dizlenide dar bi seten elbise seçebilirsin. dimmek çekici bişey seç bencebu elbisenin aynısı fakat üstünde taşlı işlemesi yok, ayakkabı siyah aldım aksesuar nasıl bir şey gider
Bu elbisede siyah işleme yok ki?Elbise resimdeki gibi duruyor fakat boğazındakı taşlaması yok
Bu elbisede siyah işleme yok ki?
Kırmızı ayakkabı veya toz pembe
evet düğüne daha var. Sırf 14 şubat olsun diye nikahım erken olacak, düğün 3 mayısta . Çok araştırdım çok düşündüm kendıme uygun bulamadım. Bunu da öylesine denedim tam üzerime dikiliş gibiydi ama şimdi ise tereddütte kaldım .. birde elbise lacivert ayakkabıyı siyah aldım . acaba açık renk ayakkabı daha mı iyi olur. birde aksesuar olarak şapka yerine hangı renk çiçek takmalıyım aksesuar olarak
valla bursada olsanız bende vardı hepsını verırdım çokta guzeldı yanı beyaz elbıse yıne basımda beyaz kucuk sapka gıbı toka ayakkabılarım falan superdi
yeriniz nerede
elbisem bu buna vizon veya krem rengi ayakkabı daha mı iyi olurdu
elbisen dizin biraz altında dedin galiba yanlış hatırlamıyorsam,diz altında olduğu için bacak boyun kısa görünecek o yüzden bacak boyunun uzun görünmesi için ten rengine yakın tonlarda bir ayakkabı seçmelisinki bacak boyun uzun görünsün yine aynı tonda bir clutch model çantada aldınmı şık ve daha iyi duracak diye düşünüyorum canım.
Bir arkadaşımın eşi nikahında siyah dantel elbise giyip siyah tüllü bi şapka takmıştı. Kırmızı oje ve kırmızı rujuyla muhteşem görünüyordu. Zaten gelinlik giyeceksen düğünde renge takılma bence de.
evet aynı şekilde düşünüyorum bende ordu oje ve bordo ruj isteyeceğim :)