• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Acil yardım nikah elbisesi

merhaba bende nikahımda siyah bir elbise giydim. Eldiven aklıma gelmemişti ama saçıma tüllü taç gibi bir aksesuar taktım. Önemli olan kendini içinde rahat hissetmen. Sen beğendiysen rengin bence de önemi yok. İlla elbise olacak değil sonuçta çoğu evlenen tanıdık nikahlarında etek ceket takım giydi. Önemli olan beğenmen şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim :KK68:

bana da etek ceket ya da pantolon çeker önerdi kayınvalidem ama ben istemedim o kadar klasik giymek, biraz fazlalığım var şu sıra ve beyaz ve krem hiç hoş olmadı üstümde, lacivert elbisem zaten siyah değil, ama ayakkabım ve şapkayı siyah alacağım çünkü şapka olarak lacivert model bulamadım. saçımıda kuaförde sardırıp salık bırakırım diye düşünüyorum. makyajıda kuaförüm yapacak

Rengin enerjisi değil,hangi rengin sana verdiği enerji önemlidir.Ben bu kalıpşamış düşüncelere karşıyım.Yok siyah iyi değil,yok koyu renk nikahta olmaz.Sanki boşananların hepsi nikahlarında siyah giydi.Şimdi beyaz bir elbise alırsın ama sana yakışmaz içinde kendini iyi hissetmezsin.Koyu renk bir elbise çok yakışır göze hitabeder içinde kendini iyi hissedersin.Nasıl hissediyorsan onu giy.Saçlarını bukle yaptırıpkenarda toplatıp bir çiçek takabilirsin.Laciverte kırmızı çok yakışır.Kırmızı bir buket alabilirsin eline.Bu arada hayırlı olsun.

Bana hiç yakışmadı hakikaten, çok kilolu gösterdi. Saçlarımı aynen dediğiniz gibi düşünüyorum . Zaten şapka yerine çiçek yad kurdele tarzı bir şey düşünüyordum. ama kırmızı söylemeniz iyi oldu . Olabilir kırmızıda ek alternatif çiçek düşünmüyordum ama ona da bakarım :)

bir de siyah ve lacivert yanyana guzel durur mu ki, modeli gormek lazim ama ikisi de cok koyu, bogucu sanki..

bana da etek ceket ya da pantolon çeker önerdi kayınvalidem ama ben istemedim o kadar klasik giymek, biraz fazlalığım var şu sıra ve beyaz ve krem hiç hoş olmadı üstümde, lacivert elbisem zaten siyah değil, ama ayakkabım ve şapkayı siyah alacağım çünkü şapka olarak lacivert model bulamadım. saçımıda kuaförde sardırıp salık bırakırım diye düşünüyorum. makyajıda kuaförüm yapacak

Sen o elbisenin içinde rahat ve mutlu olduktan sonra gerisi çok da önemli değil dediğim gibi. Beyaz elbise giyip o nikah fotolarını görmek istemedikten sonra önemi kalmıyor. Sen nasıl mutlu isen nasıl rahat olacak isen onu tercih et. :) Aksesuar da hangisi uyumlu olacak ise onu tercih et.

konu sahibi, internete 'vualet' yazarmisin bi, pembe tullu sapkalar da var, laciverte cok yakisabilir..

Yani illa beyaz krem e odaklanma ama en azindan acik renkler olsun. Siyah falan nikaha gitmez gibi. Mesela benim ki tatli bir pudra rengiydi. Icindede siyah kucuk desenler vardi. Ama siyahla lacivert bogucu olur gibi

Nikah için elbise aradığınıza göre düğününüz de olacak sanırım. Zaten gelinlik giyeceksiniz, şart değil ki beyaz ya da krem.

Ayrıca eldivenler, nostaljik şapkalar artık son bulsun lütfen. Tamam güzel ama tüketildi yani artık. Herkes aynı herkes. O yüzden farklı renk seçimi benim hoşuma gitti. Bence takmayın kafanıza. Yakışıyorsa problem yok.

bu elbise çok tatlı bu tarz denedim ama kısa diye hem ailem hemde nişanlım laf yaptılar :KK43:
Kisa degil ki dizlerin azcik uzerinde oluyor burdaki kizlarin boyu cok uzun ondan oyle gozukuyor :) Benim 1.64 boyum var kisa olmadi :)

Nikah için elbise aradığınıza göre düğününüz de olacak sanırım. Zaten gelinlik giyeceksiniz, şart değil ki beyaz ya da krem.

Ayrıca eldivenler, nostaljik şapkalar artık son bulsun lütfen. Tamam güzel ama tüketildi yani artık. Herkes aynı herkes. O yüzden farklı renk seçimi benim hoşuma gitti. Bence takmayın kafanıza. Yakışıyorsa problem yok.

evet düğüne daha var. Sırf 14 şubat olsun diye nikahım erken olacak, düğün 3 mayısta . Çok araştırdım çok düşündüm kendıme uygun bulamadım. Bunu da öylesine denedim tam üzerime dikiliş gibiydi ama şimdi ise tereddütte kaldım .. birde elbise lacivert ayakkabıyı siyah aldım . acaba açık renk ayakkabı daha mı iyi olur. birde aksesuar olarak şapka yerine hangı renk çiçek takmalıyım aksesuar olarak

Bence üzerinize yakıştıysa ve içinde kendinizi güzel ve rahat hissediyorsanız, rengi hiç düşünmeyin derim, senin yerinde olsam lacivert elbiseni söyle tamamlardım, vizon rengi bir ayakkabı ile vizon rengi clutch model çanta ,saçlarında uzun ise hiçbir aksesuar takmadan iri dalgalı doğal bir fön, gözler belirgin smokin makyaj,dudaklarda nude tonlarında bir rujla gayet hoş olabilceğini düşündüm ve hayal ettim :) bu arada bende renk olayına hiç takılmadan nikahımda saks mavisi bir elbise giymiştim ve herkes çok beğenmişti,kimsede niye koyu renk giydin yada buna benzer bir diyolog içine girmedi ;)

bu elbisenin aynısı fakat üstünde taşlı işlemesi yok, ayakkabı siyah aldım aksesuar nasıl bir şey gider

Eklentiler

• 14070063-F6yFbS95.jpg
    14070063-F6yFbS95.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 130
Back
X