• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Acil yardım nikah elbisesi

öncelikle simdiden hayirli Ugurlu olsun insallah.
Konunu okuyunca cok tanidik geldi bana :)

Benimde 14.02 ta insallah nikahim var. Elbisemi zor buldum. Ya balik model, ya cok kisa, ya cok dar, yani cok zorlandim. Ee manken gibi de degilimki her giydigim hemen yakissin. Sabirla aramaya denemeye devam ettim ve en sonunda yine kirik Beyaz uzun bir elbise buldum. Cokta begenerek aldim. Daha bir kac günün varmis. Bence aramaya devam et. Hic bulamazsan yine o aldigini giyersin :)

Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım dün akşam nişanlım telefonumu karıştırd watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış aileside böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedimki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dediki benim içim rahat ben bilip billmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerinide mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..

Çok üzüldüm. Ama nişanlınız bile olsa sizden izinsiz telefonunuzu karıştırması ne kadar doğru karar veremedim. Hem insan sıkılınca birileriyle konuşmak ister. Ayrıca teyzeniz de başkası değil. Hakaret etmemişsiniz aşağılamamışsınız sonuçta.Bu kadar ufak şeyleri bile ailesiyle konuşuyorsa,sizinle çözüm yoluna gitmiyorsa bir kere daha düşünün bence. Bu konuşmadan rahatsız oldum bir daha böyle bir şey yaşanmasın diye sizi uyarabilirdi.Bu durumdan o kadar rahatsızsa. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Arkadaşımda nikahında siyah elbise giymişti saçı makyajı elbisesi çok tatlıydı ama ne bilim nikahta siyah bana tuhaf gelmişti:KK47:

Nikahımızdan bir kare

Eklentiler

• 10544786_953705961328202_7965455843368987813_n.jpg
    10544786_953705961328202_7965455843368987813_n.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 162
Back
X